- 7 Ağustos 2015
- 1.762
- 5.863
- 158
Suan yok bisi ama medikal gittik acile doktor yokmuş bisi edemezlermis normal dedi bisi olmaz falab randevu gerekmiş bende perşembeye aldım araştırmada rabbim korusun yavrumuBiraz geriden okuyorum canım, keşke acile gitseydin.. 5. haftadan sonra gelen lekeler tehlikeli olabilir. Progestan fitil veya iğne yapılabilir
Hayır kür bilmiyorum ki yapayım canımHerhangi bir kür yaptın mı canım? Etkisi olabilir
Benimde 6.haftada leke geldi kalkma yt dedler progestan verdiler 3 ay yat dedler 3 ayda dusuk cok olyo diye iliski yasak dedi.e yattim rahmin asagisindaymis yukarya cikti bukezde gelismedi diye dusurtuldu valla by dunyada gunahtan badka bisey yok bi dusmesin diye hat bi dussun diye ugras oyuncak gibi Allahim en iyisini bilir Allah sabir versin cumlemize ins biseyiniz yoktur yatnca kan kesilyo benim bi gun olduydu.Biraz geriden okuyorum canım, keşke acile gitseydin.. 5. haftadan sonra gelen lekeler tehlikeli olabilir. Progestan fitil veya iğne yapılabilir
cnm dayanamadım sabah uyanınca karnımda bi sertlik olduğunu farkedince test alıp yaptm çift çizgiyi gördüm sonunda yarında doktordan rendavu aldm bakalım hayırlısı ... sen naptın bakalım
Hayırlısı canm ya
bilsemDüzenin niye şaştı senin cnm
Ben de 10 tanesini 10 liraya almıştım. Neyse ki bugün kan testi ile kesinleştircem inşaallahYok acaba dıyorum test mi bozuk 1 liraya almiştım int den
Sende cıktimi o testlerdeBen de 10 tanesini 10 liraya almıştım. Neyse ki bugün kan testi ile kesinleştircem inşaallah
Benım bat geçeli 3 gun oldu nerdeyseBen de 10 tanesini 10 liraya almıştım. Neyse ki bugün kan testi ile kesinleştircem inşaallah
Negatif çıktı canımSende cıktimi o testlerde
Benim Bugünle beraber 4 gunBenım bat geçeli 3 gun oldu nerdeyse
anlamadım ya testler bozuk ya da baska bısıler var ıdrar da cıkmıyor falan ben 2 gun daha beklıcemBenim Bugünle beraber 4 gun
Aminnn cumlemiziiiİnşallah kuzucum Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah
Canım bende son bir hafta ikince kez yumurtlamıştım olabilir yani8 gün kala yumurtluyor olamam diye düşünüyorum 25 günde en geç 26 günde adet oluyorum
bata 10 gün kaldı ama bugün iyiyim çok şükür dün bişey oldu ama nedir anlamadım gerçekten her tarafımda agrı vardı kasıklarımda hayır olsun inşallahEvet canim en az 10 gun gecsin diyorlar o yuzden sordum batina kac gün kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?