Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biraz geriden okuyorum canım, keşke acile gitseydin.. 5. haftadan sonra gelen lekeler tehlikeli olabilir. Progestan fitil veya iğne yapılabilir
Suan yok bisi ama medikal gittik acile doktor yokmuş bisi edemezlermis normal dedi bisi olmaz falab randevu gerekmiş bende perşembeye aldım araştırmada rabbim korusun yavrumu

Biraz geriden okuyorum canım, keşke acile gitseydin.. 5. haftadan sonra gelen lekeler tehlikeli olabilir. Progestan fitil veya iğne yapılabilir
Benimde 6.haftada leke geldi kalkma yt dedler progestan verdiler 3 ay yat dedler 3 ayda dusuk cok olyo diye iliski yasak dedi.e yattim rahmin asagisindaymis yukarya cikti bukezde gelismedi diye dusurtuldu valla by dunyada gunahtan badka bisey yok bi dusmesin diye hat bi dussun diye ugras oyuncak gibi Allahim en iyisini bilir Allah sabir versin cumlemize ins biseyiniz yoktur yatnca kan kesilyo benim bi gun olduydu.

Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım 10 aydır evliyim ve ilk aydan beri çocuk istiyoruz 3 ay önce tedaviye başladım klomen kullandım ve ilk kullanımda çok şükür hamile kaldım fakat bebeğim benimle çok durmadı ve malesef düştü doktorum devam dediği için korunmuyoruz ama klomen bu sefer etki etmedi ve doktorumun tavırlarıni beğenmedigim için bu ay ilaç kullanmadan deniyoruz olmazsa şubatta başka bir doktora geccem ve çok stres yapıyorum biliyorum iyi değil ama elimde degilll

merhaba ben yeni üye oldum bir sorum olacaktı benim ovulasyon testim 27-28 ocakta çift koyu çizgi gösterdi. Bu geçen adet tarihimden 24 gün sonra yani geç yumurtlama oldu sanırım 10 gün geçti üzerinden sizce idrarda ne zaman çıkar. normalde 35 günde bir döngüm var bugün beklenen adet tarihimi 3 gün geçti.

cnm dayanamadım sabah uyanınca karnımda bi sertlik olduğunu farkedince test alıp yaptm çift çizgiyi gördüm sonunda yarında doktordan rendavu aldm bakalım hayırlısı ... sen naptın bakalım

MAALESEF CANIM KAN TESTİ VERDİM AMA NEGATİF ÇIKTI ÜZGÜNÜM
SENIN ADINADA ÇOK SEVİNDİM GİTTİNMİ DOKTORA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…