Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bende gormemisim kusura bakma.
Benim yumurtlamadan sonra ince ince sizilarim hic gecmemisti.Hamileligimi ogrendim.
benim de bu ay kasıklarım sürekli ağrıyor batıyor hayır olsun diyorum inşallah testi cuma günü yapayım diyorum çıkar sanırım

Kuzucuklar gunaydn cumleten.size bir sorum olucak simdi ben carsamba gunu catlatma ignesi olmstm progestana fln bakildi.salidan basladik en son mikmik pzar gunu oldu.devam edeymmi gun asiri yksa yeterlimi..fikri olan varmiidir..ck fena grip oldmm dunden beri fenalardaym.

benim de bu ay kasıklarım sürekli ağrıyor batıyor hayır olsun diyorum inşallah testi cuma günü yapayım diyorum çıkar sanırım

Bana kalırsa iğneden sonra 2-3 gün yeterli gülüm. Ömrü kısa olan yumurta, spermler içerde 72 saate kadar yaşıyor nasılsa.. yani demem o ki, yumurta çatladıysa 24 saat geçerli.. sonraki ilişkiler, bir ihtimal yeni yumurta gelişirse işe yarar ama o da nadir olan bir şey

Icimi rahatlattn ablam hic halim yk mikmik.e :) basimi zor kaldiriyrm is yerinde olu gibiyim fena yakalandm.hatta hapsurup duruyrm eger tuttuysa insallah zarari olmaz diyrm deger bole cikinc bi umut iste

Icimi rahatlattn ablam hic halim yk mikmik.e :) basimi zor kaldiriyrm is yerinde olu gibiyim fena yakalandm.hatta hapsurup duruyrm eger tuttuysa insallah zarari olmaz diyrm deger bole cikinc bi umut iste
İzin al evde istirahat gülüm.. olmaz öyle hasta hasta.. bir de etrafa bulaşmasın.. hatırlar mısın, seymaka nasıl kızıyordu işyerinde öksürüp duran kıza :)

İzin al evde istirahat gülüm.. olmaz öyle hasta hasta.. bir de etrafa bulaşmasın.. hatırlar mısın, seymaka nasıl kızıyordu işyerinde öksürüp duran kıza :)
Hahahahahh hatirlamammii kiz vala elimde pecete agzima kapatmis ole calisiym :) zafarm yk kimseye.gecen iki hafta izinli olunca yuzum yk rapora fln vala

Hahahahahh hatirlamammii kiz vala elimde pecete agzima kapatmis ole calisiym :) zafarm yk kimseye.gecen iki hafta izinli olunca yuzum yk rapora fln vala
Bütün önlemlerini al ilerlemesin canım. Ihlamur ve kuşburnu varsa işyerinde mutlaka iç. Eve gidince de bir bardak suyu kaynat, içine tarçın koy demlensin. Oda sıcaklığına gelince içine bir yemek kaşığı bal ekleyip iç. Geçmiş olsun canım benim

Anne olmak bole bisi iste Allah razi osn ablam uyucam dedikelrine.malum bisi belli olmadan ilac da alamiyz geccek gibi degl vala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…