- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
Bilmiyorum valla canım benim..anlamadım ya testler bozuk ya da baska bısıler var ıdrar da cıkmıyor falan ben 2 gun daha beklıcem
Benim önümüzdeki aya kaldı canm Bu ay regl oldummSen naptin
Evet canım netleşmiş çok şükür.. iyi gidiyor demek ki.. bugün kan verecek misin?Bu pazar günü yaptığım test
Eki Görüntüle 2106813
Eki Görüntüle 2106811
Bu da az önce yaptığım.
Eki Görüntüle 2106812
Koyulaşma var dimi kızlar. Değerim de yükselmiştir büyük ihtimal
Kız silik falan mı çıktı yoksaBen de 10 tanesini 10 liraya almıştım. Neyse ki bugün kan testi ile kesinleştircem inşaallah
Hadi hayirlisi olsn insallahhBilmiyorum valla canım benim..
Ben bekleyemiycem 12de kana gidiyorum
benim de bu ay kasıklarım sürekli ağrıyor batıyor hayır olsun diyorum inşallah testi cuma günü yapayım diyorum çıkar sanırımCanim batım 28 Ocak'tı.
3 Subat'ta cumartesi kontrole gittim keseyi gorduk cok sukur.2 hafta sonra gidecem tekrar
6 gun kala bile cikmasi cok guzel,degerinde guzel canim.Gozunaydiinn❤Benim adete 2 gun kala 65.97 cikmisti mesela
Canim uzayan birden cok akinti olabilir.Genelde 24-36 saat icinde catlar.
Hatta cok geliyorsa cektikce bile gelir kusura bakma acik anlattim ama.
Adetin duzenliyse en azindan o tahmini gunlerinde takip edebilirsinde akintilarinda
Canim bende gormemisim kusura bakma.
Benim yumurtlamadan sonra ince ince sizilarim hic gecmemisti.Hamileligimi ogrendim.
Olamayasın inşallahh :))))))))))
Bebis gelsin!
Allah gonlune gore en kisa zamanda hayirlisiyla saglikla nasip etsin,sevindirsin sizi❤
Benim cok uzayan tarzda olmadi ama ara ara birden gelen akintilar oldu
Bana kalırsa iğneden sonra 2-3 gün yeterli gülüm. Ömrü kısa olan yumurta, spermler içerde 72 saate kadar yaşıyor nasılsa.. yani demem o ki, yumurta çatladıysa 24 saat geçerli.. sonraki ilişkiler, bir ihtimal yeni yumurta gelişirse işe yarar ama o da nadir olan bir şeyKuzucuklar gunaydn cumleten.size bir sorum olucak simdi ben carsamba gunu catlatma ignesi olmstm progestana fln bakildi.salidan basladik en son mikmik pzar gunu oldu.devam edeymmi gun asiri yksa yeterlimi..fikri olan varmiidir..ck fena grip oldmm dunden beri fenalardaym.
Evet canım netleşmiş çok şükür.. iyi gidiyor demek ki.. bugün kan verecek misin?
Icimi rahatlattn ablam hic halim yk mikmik.e :) basimi zor kaldiriyrm is yerinde olu gibiyim fena yakalandm.hatta hapsurup duruyrm eger tuttuysa insallah zarari olmaz diyrm deger bole cikinc bi umut isteBana kalırsa iğneden sonra 2-3 gün yeterli gülüm. Ömrü kısa olan yumurta, spermler içerde 72 saate kadar yaşıyor nasılsa.. yani demem o ki, yumurta çatladıysa 24 saat geçerli.. sonraki ilişkiler, bir ihtimal yeni yumurta gelişirse işe yarar ama o da nadir olan bir şey
Hayirli haberlerle gel kuzumEvet şu an eşimle hastanedeyim sıramı bekliyorum canım
Keşkee canım, sadece meraktan yaptrcamKız silik falan mı çıktı yoksa
Hadi hayirlisi olsn insallahh
Hayirli haberlerle gel kuzum
İzin al evde istirahat gülüm.. olmaz öyle hasta hasta.. bir de etrafa bulaşmasın.. hatırlar mısın, seymaka nasıl kızıyordu işyerinde öksürüp duran kıza :)Icimi rahatlattn ablam hic halim yk mikmik.e :) basimi zor kaldiriyrm is yerinde olu gibiyim fena yakalandm.hatta hapsurup duruyrm eger tuttuysa insallah zarari olmaz diyrm deger bole cikinc bi umut iste
Cesare edebilsem bende yaptiricam ama ben beklicem biraz dahaBilmiyorum valla canım benim..
Ben bekleyemiycem 12de kana gidiyorum
Hahahahahh hatirlamammii kiz vala elimde pecete agzima kapatmis ole calisiym :) zafarm yk kimseye.gecen iki hafta izinli olunca yuzum yk rapora fln valaİzin al evde istirahat gülüm.. olmaz öyle hasta hasta.. bir de etrafa bulaşmasın.. hatırlar mısın, seymaka nasıl kızıyordu işyerinde öksürüp duran kıza :)
Bütün önlemlerini al ilerlemesin canım. Ihlamur ve kuşburnu varsa işyerinde mutlaka iç. Eve gidince de bir bardak suyu kaynat, içine tarçın koy demlensin. Oda sıcaklığına gelince içine bir yemek kaşığı bal ekleyip iç. Geçmiş olsun canım benimHahahahahh hatirlamammii kiz vala elimde pecete agzima kapatmis ole calisiym :) zafarm yk kimseye.gecen iki hafta izinli olunca yuzum yk rapora fln vala
Anne olmak bole bisi iste Allah razi osn ablam uyucam dedikelrine.malum bisi belli olmadan ilac da alamiyz geccek gibi degl valaBütün önlemlerini al ilerlemesin canım. Ihlamur ve kuşburnu varsa işyerinde mutlaka iç. Eve gidince de bir bardak suyu kaynat, içine tarçın koy demlensin. Oda sıcaklığına gelince içine bir yemek kaşığı bal ekleyip iç. Geçmiş olsun canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?