Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar ovulasyon testini kaçlı olarak almak gerekir ay hiç bilmiyorum 20 30 50?

Valla canım ben 50 tane almıştım yanında da bayağı gebelik testi hediyesi vardı. 3 aydır kullanıyorum onları halada bitmedi yani ekonomikte bir kampanyası vardı heralde 50 tl ye almıştım.

Cocugumuz olmuyo sizden dua istiyorum.rabbim bebek bekleyenlere saglikla kucaklarina almayi nasip etsin. Bizlerede yardim etsin rabbim

İnşallah canım benim sende duanı eksik etme. Allah büyüktür evlatsız bırakmaz inşallah hiç birimizi

sabah yaptım negatif çıktı canım :)

Bekle bakalım kırmızıları canım belki daha zamanı vardır idrarda çıkmıyordur nebileyim böylede ümit veriyor gibi oluyorum ama bu işler karışık işler bir gün negatif çıkıyor 3 gün sonra çizgi çıkıyor karman çorman valla

Sabaha rahim filmi var stresten uykum yok temizlik yapıyorum gece gece Allahım inşallah sonunda her birimize sağlıklı hayirli bir evlat nasip eder.

Canım benim muhtelemen yaptırmışsındır filmini. Yaptırmadıysan da rahat ol ben daha yaptırmadım ama hiç korkmuyorum arkadaşların dediği gibi adet sancısı gibiymiş çünkü. İyi bir yerdeysen rahat ol sonucunu bizimle de paylaş inşallah tertemiz çıkar

Canım hangimiz yapmıyoruz ki o stresi. Mecburen oluyor elimizde değil. Çok şükür gebe kalabilmişsin ama nasipte yokmuş inşallah yine olur daha sağlıklı gebeliğin. Doktorun güven vermiyorlar değiştir gitsin benim şu an da 4. Doktorum olacak adam gibi birine ne zaman denk geleceğim bilmiyorum istiyorumki beni baştan sonra tarasın araştırsın ama yok hiç biri yapmıyor. Bir doktor sözüyle cümlemi bitireyim ozaman “ olur olur merak etme sen “

Hoşgeldin canım. Test yaptın mı evde bir dene istersen.

Oyy var tabiki koyulaşma kuzuum inşallah değerin süper çıkacak. Maşallah

Vosvosuma katılıyorum canım okadar mikmik yetmiştir sen dinlenmeye bak.

İzin al evde istirahat gülüm.. olmaz öyle hasta hasta.. bir de etrafa bulaşmasın.. hatırlar mısın, seymaka nasıl kızıyordu işyerinde öksürüp duran kıza :)

Ayrıca da evet Vosvosum yine haklı işe gitme valla benim gibi arkandan sayarlar bir sürü :)). Geldi gene vebalı gibi derler tövbe tövbee şaka yapıyorum hee @Umithepvar ben bebiş vardır ilaç içemem diye bayağı uyuz olmuştum pinpiriklik yapmıştım. Sen ıhlamur falan iç, limonlu ılık su al, boğaz pastili zarar vermez diye biliyorum. Ama en güzeli evde ıstırahat etmek ilerletme Allah korusun

Benden de leke devam ediyor bu arada, yerleşmeyse bukadar sürmez sanki yaa. Dün öğlenden bugün sabaha kadar bişi yoktu boştu gene ama sabah gene aynı seviyede gelmiş. Uygulama takvimlerine göre bugün adet olmam lazımmış nedir bu anlamadım gitti yaa dalga geçer gibi gelip kayboluyor.

Çok afedersiniz rengide böyle sanki kaka gibi.

İmkanın varsa kan versen gülüm? Benim adet habercileri pembeli kırmızılı olur mesela.. kahverengi leke adet bitiminde olur, başında olan nedir ki yerleşmeden başka

Bence de kaaan ver :)
Sende rahatlayacaksiinn inan❤

Bugün de kırmızılar gelmedi canım, hep akıntı var ve regle dair tek bir belirti yok. Hazırlanıyorum acile gidicem dua edin

Kızlar birşey daha öğrendim nar suyu rahim duvarını kalınlaştırıyomul . Eğer adet kanamalarınız az ise muhtemelen rahim duvarınız incedir. 1 ay boyunca hergün 1 bardak taze sıkılmış mar suyu kalınlaştırıyomuş. Dışarda satılan %100 katkısız nar sularıda olur

Kızlar ben transferden hemen sonra grip oldum sizce bu tutunmayı etkilermi

masallahhhh keseyi gormussun cok sevindim. darisi pitirtilara olsun...

Cvabin icin tskr ederm bitanem. Dediklerinize de dikkate alicam ck tskr edermm.vala ne diyolar bilmiym d kolonya dokup duruym

Kızlar ben transferden hemen sonra grip oldum sizce bu tutunmayı etkilermi
Canım ben grip oldum diye beni ameliyata almayacaklardı. 1 gün kalmıştı hemen ne bulduysam kaynatıp içtim ertesi gün sadece burun akıntım geçmişti tabiri caizse doktoru azıcık kandırdım

Ameliyatın ortasında öksürünce anladı hasta olduğumu ama iş işten geçmişti

Evet etkiliyor canım bağışıklık sistemi zayıfsa etkiler

Nar suyu düşük yaptırır cnm yasaktır yemek hamileyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…