- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Keşkee canım, sadece meraktan yaptrcam
Ben adet oldum
İnşaallah canıımm benim
allahımm adetin gelseydi artık ben de rahatlıcam yaa =) bir yandan da adet olacağı gün yumurtlayıp sonrasında hamile kalan birilerini de duymuştum. acaba öyle bişi mi ki?Kızlarrr sırılsıklam oluyor akıntı çok. Yine şeffaf uzun akıntı oldu. Bu yumurtlama ise kaç gün sürer :) 3 gündür falan geliyor bu
canım daha bata varmış.. bir daha olmaz inşallah, geçmiş olsunbata 10 gün kaldı ama bugün iyiyim çok şükür dün bişey oldu ama nedir anlamadım gerçekten her tarafımda agrı vardı kasıklarımda hayır olsun inşallah
haydi bakalım. bugün erkenden senin için girdim topiğeBilmiyorum valla canım benim..
Ben bekleyemiycem 12de kana gidiyorum
bebişim 1 pedi dolduracak kadar ise adet diyorlar. eğer çok az ve aralıklarla geliyorsa hala yerleşme kanamasıdır ümidindeyimBenden de leke devam ediyor bu arada, yerleşmeyse bukadar sürmez sanki yaa. Dün öğlenden bugün sabaha kadar bişi yoktu boştu gene ama sabah gene aynı seviyede gelmiş. Uygulama takvimlerine göre bugün adet olmam lazımmış nedir bu anlamadım gitti yaa dalga geçer gibi gelip kayboluyor.
Çok afedersiniz rengide böyle sanki kaka gibi.
İmkanın varsa kan versen gülüm? Benim adet habercileri pembeli kırmızılı olur mesela.. kahverengi leke adet bitiminde olur, başında olan nedir ki yerleşmeden başka
Bence de kaaan ver :)
Sende rahatlayacaksiinn inan❤
Aaaaa hamilesiniz buyuk ihtimal dahada koyulasir o bunun Hemen cikaran testi varya ondan alin isterseniz hemen belli olur ayyy hayirlisi yarabbimBu pazar günü yaptığım test
Eki Görüntüle 2106813
Eki Görüntüle 2106811
Bu da az önce yaptığım.
Eki Görüntüle 2106812
Koyulaşma var dimi kızlar. Değerim de yükselmiştir büyük ihtimal
allahımm adetin gelseydi artık ben de rahatlıcam yaa =) bir yandan da adet olacağı gün yumurtlayıp sonrasında hamile kalan birilerini de duymuştum. acaba öyle bişi mi ki?
canım daha bata varmış.. bir daha olmaz inşallah, geçmiş olsun
haydi bakalım. bugün erkenden senin için girdim topiğe
bebişim 1 pedi dolduracak kadar ise adet diyorlar. eğer çok az ve aralıklarla geliyorsa hala yerleşme kanamasıdır ümidindeyim
uygulama takvimlerine de güvenmiyorum. kendin son 6 ayın döngüsünü topla 6'ya böl. ortalamanı bulursun. ovulasyon testi yaptıysan da ortalama 14 gün ekleyeceksin. takvime de güven olmaz yani.. sen de biliyorsundur bunları elbette ama hatırlatmak istedim
inşallah çok teşekkür ederim cnm saolallahımm adetin gelseydi artık ben de rahatlıcam yaa =) bir yandan da adet olacağı gün yumurtlayıp sonrasında hamile kalan birilerini de duymuştum. acaba öyle bişi mi ki?
canım daha bata varmış.. bir daha olmaz inşallah, geçmiş olsun
haydi bakalım. bugün erkenden senin için girdim topiğe
bebişim 1 pedi dolduracak kadar ise adet diyorlar. eğer çok az ve aralıklarla geliyorsa hala yerleşme kanamasıdır ümidindeyim
uygulama takvimlerine de güvenmiyorum. kendin son 6 ayın döngüsünü topla 6'ya böl. ortalamanı bulursun. ovulasyon testi yaptıysan da ortalama 14 gün ekleyeceksin. takvime de güven olmaz yani.. sen de biliyorsundur bunları elbette ama hatırlatmak istedim
Bugün de kırmızılar gelmedi canım, hep akıntı var ve regle dair tek bir belirti yok. Hazırlanıyorum acile gidicem dua edin
Hadi yaa saraçoğlu söylemişte orda okudumNar suyu düşük yaptırır cnm yasaktır yemek hamileyken
Cvabin icin tskr ederm bitanem. Dediklerinize de dikkate alicam ck tskr edermm.vala ne diyolar bilmiym d kolonya dokup duruym
Azcık cesaret bulabilsem keşke. “İnsan hissediyor” diyorlar ya hiç hissetmiyorum da kafayı yicem valla. Böyle yerleşme olur mu anlamıyorum. Pazar hiç leke olmadığını sayarsak 3 gündür deli etti beni
Canım cuma kontrolun varmis sevindim:)
Bekle tabii o gune kadar.
Iste keske anlasak ama insan yasadigi seyi bidaha yasadiginda bile anlayamiyor bazen.
Cuma'ya kadar bayaa zamanda gecmis olur
Amin canım insallah bebistendir:)bata 10 gün kaldı ama bugün iyiyim çok şükür dün bişey oldu ama nedir anlamadım gerçekten her tarafımda agrı vardı kasıklarımda hayır olsun inşallah
Kızlar birşey daha öğrendim nar suyu rahim duvarını kalınlaştırıyomul . Eğer adet kanamalarınız az ise muhtemelen rahim duvarınız incedir. 1 ay boyunca hergün 1 bardak taze sıkılmış mar suyu kalınlaştırıyomuş. Dışarda satılan %100 katkısız nar sularıda olur
eet gittim ama maalesef güzel haberler alamadık normalde 5+3 olması gerekirken keseyi göremedi alttanda muayene etti ordan da göremedi dış gebelikten veya geç döllenmeden şüpheleniyor yarın yine kan vermeye gidicemMAALESEF CANIM KAN TESTİ VERDİM AMA NEGATİF ÇIKTI ÜZGÜNÜM
SENIN ADINADA ÇOK SEVİNDİM GİTTİNMİ DOKTORA
p a t u l i canım hayırlısı buymuş, ne güzel olmuşsun işte düzenin şaşmamış en azından Bu da bir nimet
yavrimu saçmalama allah aşkına. arada olur böyle dengesiz durumlar. önemli olan nedenini saptayıp çözüm bulmak. cuma kontrole gittiğinde soracağın mevzuıları tek tek yaz bence, kafan rahatlar. hala cayır cayır adet gelmezse perşembe de test yaptırıp git, çünkü kan testi görmek isteyeceklerdir@seymaka
eet gittim ama maalesef güzel haberler alamadık normalde 5+3 olması gerekirken keseyi göremedi alttanda muayene etti ordan da göremedi dış gebelikten veya geç döllenmeden şüpheleniyor yarın yine kan vermeye gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?