Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrr sırılsıklam oluyor akıntı çok. Yine şeffaf uzun akıntı oldu. Bu yumurtlama ise kaç gün sürer :) 3 gündür falan geliyor bu
allahımm adetin gelseydi artık ben de rahatlıcam yaa =) bir yandan da adet olacağı gün yumurtlayıp sonrasında hamile kalan birilerini de duymuştum. acaba öyle bişi mi ki?

bata 10 gün kaldı ama bugün iyiyim çok şükür dün bişey oldu ama nedir anlamadım gerçekten her tarafımda agrı vardı kasıklarımda hayır olsun inşallah
canım daha bata varmış.. bir daha olmaz inşallah, geçmiş olsun

Bilmiyorum valla canım benim..

Ben bekleyemiycem 12de kana gidiyorum
haydi bakalım. bugün erkenden senin için girdim topiğe

bebişim 1 pedi dolduracak kadar ise adet diyorlar. eğer çok az ve aralıklarla geliyorsa hala yerleşme kanamasıdır ümidindeyim
uygulama takvimlerine de güvenmiyorum. kendin son 6 ayın döngüsünü topla 6'ya böl. ortalamanı bulursun. ovulasyon testi yaptıysan da ortalama 14 gün ekleyeceksin. takvime de güven olmaz yani.. sen de biliyorsundur bunları elbette ama hatırlatmak istedim

İmkanın varsa kan versen gülüm? Benim adet habercileri pembeli kırmızılı olur mesela.. kahverengi leke adet bitiminde olur, başında olan nedir ki yerleşmeden başka

İşte bende onu anlamıyorum kuzum. Geliyo duruyo kasık ağrımda yok hiç. Şu an kan versem 0 çıksa kafata takıcam bu ne bu ne diye. Bekliyim bari yarında sökülmezsem Perşembe giderim artık. Cumada randevum vardı aslında olmadı onu beklerim muayene olurum hem

Bence de kaaan ver :)
Sende rahatlayacaksiinn inan❤

Azcık cesaret bulabilsem keşke. “İnsan hissediyor” diyorlar ya hiç hissetmiyorum da kafayı yicem valla. Böyle yerleşme olur mu anlamıyorum. Pazar hiç leke olmadığını sayarsak 3 gündür deli etti beni

İnşallah kuzum o ümit vardır, ben hala kırmızıları beklet vaziyetteyim garip geliyor. Hiiç gebelik belirtim yok ve adet belirtimde yok lekeden başka. Deliricem yani erken menopoz bile geçti aklımdan düşün nasıl delirdiğimi

inşallah çok teşekkür ederim cnm saol

Bugün de kırmızılar gelmedi canım, hep akıntı var ve regle dair tek bir belirti yok. Hazırlanıyorum acile gidicem dua edin

İnşallah canım had bakalım güzel haberlerle dön dualarımız seninle çok heyecanlı bu aşama yaa off :))

Cvabin icin tskr ederm bitanem. Dediklerinize de dikkate alicam ck tskr edermm.vala ne diyolar bilmiym d kolonya dokup duruym

Aman boşver kimse bişi demez herkes benim gibi kendini gebe sanıp pinpirikleşmez bu kafada bi manyak yok benden başka geçmiş olsun canım benim vosvosumun dediği güzel karışımları yap bişiciğin kalmaz

Canım cuma kontrolun varmis sevindim:)
Bekle tabii o gune kadar.
Iste keske anlasak ama insan yasadigi seyi bidaha yasadiginda bile anlayamiyor bazen.
Cuma'ya kadar bayaa zamanda gecmis olur

yavrimu saçmalama allah aşkına. arada olur böyle dengesiz durumlar. önemli olan nedenini saptayıp çözüm bulmak. cuma kontrole gittiğinde soracağın mevzuıları tek tek yaz bence, kafan rahatlar. hala cayır cayır adet gelmezse perşembe de test yaptırıp git, çünkü kan testi görmek isteyeceklerdir@seymaka

Canım cuma kontrolun varmis sevindim:)
Bekle tabii o gune kadar.
Iste keske anlasak ama insan yasadigi seyi bidaha yasadiginda bile anlayamiyor bazen.
Cuma'ya kadar bayaa zamanda gecmis olur

Evet kuzum beklicem Her türlü zaten. Normalde ctesi annemin doktoruna gidecektim cuma hormon testlerini yaptırırım ona gösteririm diyordum ama herşeyde bir hayır vardır bakalım ne olacak :) Sabırsızca beklenecek 4 gün :/

Evet kuzum ben içiyordum bir ara. Saraçoğlundan duymuştum. Dimes in %100 nar suyu var cam şişe ondan alıyordum

MAALESEF CANIM KAN TESTİ VERDİM AMA NEGATİF ÇIKTI ÜZGÜNÜM
SENIN ADINADA ÇOK SEVİNDİM GİTTİNMİ DOKTORA
eet gittim ama maalesef güzel haberler alamadık normalde 5+3 olması gerekirken keseyi göremedi alttanda muayene etti ordan da göremedi dış gebelikten veya geç döllenmeden şüpheleniyor yarın yine kan vermeye gidicem

p a t u l i canım hayırlısı buymuş, ne güzel olmuşsun işte düzenin şaşmamış en azından Bu da bir nimet

Kesinlikle ! Düzenli adet gelince bile bir ohhh çekiyor insan Allahım buna da şükür diyor. Sapıttımı kafayı bu kez kırmızılara takıyosun.

Evet yazıp gidicem oraya gidince bir anda beynimi bırakıyorum herşeyi unutuyorum “ acaba istediğim testleri yapacak mı” diye düşünmekten başka bişi düşünemez hale geliyorum. Bugün yüksek ihtimal gelir diye tahmin ediyorum ama bakalım hayırlısı be gülüm :))))

eet gittim ama maalesef güzel haberler alamadık normalde 5+3 olması gerekirken keseyi göremedi alttanda muayene etti ordan da göremedi dış gebelikten veya geç döllenmeden şüpheleniyor yarın yine kan vermeye gidicem

İnşallah yanılıyordur canım benim. Tek ihtimak geç döllenme olsun ya da ( bir nebzede olsa ) anlayamamış olsun. İçin rahat etmezse başka doktora da git

Kürtaj oldm kızlar . sizce kornaym mı kornmayaym mı bi bilgnz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…