inşallah bakalım olmazsada üzülmem bi dahakine artkİnşallah yanılıyordur canım benim. Tek ihtimak geç döllenme olsun ya da ( bir nebzede olsa ) anlayamamış olsun. İçin rahat etmezse başka doktora da git
inşallah bakalım ben de adet düzensizliği olduğu için geç döllenme şüphesi daa fazla ama pozitif düşünmeye çalışıoruzİnşallah yanılıyordur canım benim. Tek ihtimak geç döllenme olsun ya da ( bir nebzede olsa ) anlayamamış olsun. İçin rahat etmezse başka doktora da git
Gecmis olsun canım dikkat et kendine sağlıklı bebekler icin lazimsin:) doktorun ne dediKürtaj oldm kızlar . sizce kornaym mı kornmayaym mı bi bilgnz var mı
Kuzum korkma gec olmustur benim de öyleydi 6.haftaya girince gözüktü bebek . Kafanı yorma stres yapmaeet gittim ama maalesef güzel haberler alamadık normalde 5+3 olması gerekirken keseyi göremedi alttanda muayene etti ordan da göremedi dış gebelikten veya geç döllenmeden şüpheleniyor yarın yine kan vermeye gidicem
İstersen bi adet bekle rahim toplasın kendini canım ama ben hic korunmadan hamile kaldım cünkü hemen olur ümidim yoktuKürtaj oldm kızlar . sizce kornaym mı kornmayaym mı bi bilgnz var mı
eet biraz bakındımda çok geç döllenme yaşayan varmş bekleyip görücez artkKuzum korkma gec olmustur benim de öyleydi 6.haftaya girince gözüktü bebek . Kafanı yorma stres yapma
hamile misin canım sen gözün aydınnnn koyulaşmış bnceKızlar üstteki bugün alttakindün ilk idrar ile yapılan testim . Üstteki ilk idrar degil . Sizce düne göre koyulasmıs mı biraz daha test?
Bazen erken yumurtlama olyyor ya da tam yumurtladığın zaman ilişki olunca dölleniyor yumurtaErken dollenme diye kastettigin adetin kacinci gunune denk geliyor.normal sartlarda 14.gun olarak gosterirr ya takvimler?
Galiba canım kan testti yaptırmadım ama test silikleşmesi gerekirken daha da koyulastı bana da öyle geldi acaba gözlerim mi yanılıor dıyorum ben mi böyle görmek istyrm dyrm bugün yaptgm beklemedi bide hemen cekip attım resmini sat 15 ıcak 23.günümhamile misin canım sen gözün aydınnnn koyulaşmış bnce
Canım sat 15 ocak benimSon adet tarihi ne kadardı
kan vermeye gidemez misin seni hatırlıyorum ben çok sevindim inan gözün aydın diyelim artkGaliba canım kan testti yaptırmadım ama test silikleşmesi gerekirken daha da koyulastı bana da öyle geldi acaba gözlerim mi yanılıor dıyorum ben mi böyle görmek istyrm dyrm bugün yaptgm beklemedi bide hemen cekip attım resmini sat 15 ıcak 23.günüm
Giderim de şu an heyecandan bayılabilirim canım evet ben uzun zamndır aktif bir şekilde buralardayım .kan vermeye gidemez misin seni hatırlıyorum ben çok sevindim inan gözün aydın diyelim artk
Kızlar üstteki bugün alttakindün ilk idrar ile yapılan testim . Üstteki ilk idrar degil . Sizce düne göre koyulasmıs mı biraz daha test?
yazıştığımızı hatırlıyorum isminden umarım çatlatma iğnesinin etkisinden değildir ve bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallahGiderim de şu an heyecandan bayılabilirim canım evet ben uzun zamndır aktif bir şekilde buralardayım .
Aslında yarın sabah yapacaktım içimden bi ses yap dedi nedense ilk idrar olmamasına ragmen bu saate kadar iyi bir sıvı tüketmeme ragmen böyle cıktı .Daha koyu canim.Gozunaydin❤
Yarin sabah daha bariz belli olur.
Gunun 4-5 gun gecsin kontrole git direkt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?