Ve birazdan röntgene giricem, ya zarar verirse doktordan kan testi istesem yaptırır mı
ewt mutlaka iste hamilelik şüpem war de kan tahlili yapılsın istşyoprum dıe mutlaka soyleVe birazdan röntgene giricem, ya zarar verirse doktordan kan testi istesem yaptırır mı
Testler bekleyince daha beligin oluyo .yaklasik ayni oldugunu dusunursek son yaptigin daha da koyulasacaktir .Kızlar üstteki bugün alttakindün ilk idrar ile yapılan testim . Üstteki ilk idrar degil . Sizce düne göre koyulasmıs mı biraz daha test?
nde öyle düşündüm ama koyulaşmas çatlatma ipnesi ile canım kaybolur . Ben hemşireyim bu konuları biliyorum ama her insan kendi basına gelince tecrübesiz oluyor sormak istıyor terzi kendi söküğünü dikemez derler ya o misal bnimde.yazıştığımızı hatırlıyorum isminden umarım çatlatma iğnesinin etkisinden değildir ve bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah
Hamile olmadan önce etkisi vardır belki ama hamilelikte sıkıntılı cnmHadi yaa saraçoğlu söylemişte orda okudum
Evet ben bekletmeden hemen attım size . Bekleyince daha koyu olacak biliyorum . Ne diyim kızlar bi düşük yasadım sevinemiyorum boğazım düğüm düğüm kaldı . Allahtan hayırlısını istıyorum dua etmekten baska carem yok. Bide kan pıhtılasması sorunum var hamile isem bbeğimi koruyabileckmiyim bu sefer hiç bilmiyorumTestler bekleyince daha beligin oluyo .yaklasik ayni oldugunu dusunursek son yaptigin daha da koyulasacaktir .
bu randevuyu zor buldumRöntgene girme canım
ewt mutlaka iste hamilelik şüpem war de kan tahlili yapılsın istşyoprum dıe mutlaka soyle
Kac gun war adetineEvet ben bekletmeden hemen attım size . Bekleyince daha koyu olacak biliyorum . Ne diyim kızlar bi düşük yasadım sevinemiyorum boğazım düğüm düğüm kaldı . Allahtan hayırlısını istıyorum dua etmekten baska carem yok. Bide kan pıhtılasması sorunum var hamile isem bbeğimi koruyabileckmiyim bu sefer hiç bilmiyorum
11 i canım 6 gün varKac gun war adetine
Aaa cok iyi daha bayagi gunun olmasina ragmen belirgin bi sekilde cikmis.11 i canım 6 gün var
EVet ilk hamilelğimde daynmıstım adet günğmde test yapmıstım o zman öğrenmiştim böyle silikti hatta .Aaa cok iyi daha bayagi gunun olmasina ragmen belirgin bi sekilde cikmis.
KAn testi ne zamn yaptircaksin cok heycanli .11 i canım 6 gün var
Ben o kopkoyu cizgiyi hamillegin ilerleyen gunlerinde bile gormedim kan 302 iken cizgi siliktiEVet ilk hamilelğimde daynmıstım adet günğmde test yapmıstım o zman öğrenmiştim böyle silikti hatta .
Özel poliklinik yok mu oralarda? Kadın doğuma sıra gelse bile sonuç bugün çıkmazseymaka @whiterabbit88 @mahidevran61 @AsyaaAyazz ve kızlar acile geldim maalesef almadılar kan
Çok sinir oldum, şimdi kadın doğuma sıra alcam ama gelmez artık sıra. Sağlık ocağı nerde onu da bilmiyorum
yarın için randevu almıştım zaten ama röntgene girceğim için tereddütteyim ben napıcamÖzel poliklinik yok mu oralarda? Kadın doğuma sıra gelse bile sonuç bugün çıkmaz
Ozel hastanelerde 1 saate sonuc veriyolarÖzel poliklinik yok mu oralarda? Kadın doğuma sıra gelse bile sonuç bugün çıkmaz
Canım kan testi cuma günü yaptıracagım persembe günü tekrar idrar testi yapacagımKAn testi ne zamn yaptircaksin cok heycanli .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?