Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ve birazdan röntgene giricem, ya zarar verirse doktordan kan testi istesem yaptırır mı

Kızlar üstteki bugün alttakindün ilk idrar ile yapılan testim . Üstteki ilk idrar degil . Sizce düne göre koyulasmıs mı biraz daha test?
Testler bekleyince daha beligin oluyo .yaklasik ayni oldugunu dusunursek son yaptigin daha da koyulasacaktir .

Be
yazıştığımızı hatırlıyorum isminden umarım çatlatma iğnesinin etkisinden değildir ve bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah
nde öyle düşündüm ama koyulaşmas çatlatma ipnesi ile canım kaybolur . Ben hemşireyim bu konuları biliyorum ama her insan kendi basına gelince tecrübesiz oluyor sormak istıyor terzi kendi söküğünü dikemez derler ya o misal bnimde.

Testler bekleyince daha beligin oluyo .yaklasik ayni oldugunu dusunursek son yaptigin daha da koyulasacaktir .
Evet ben bekletmeden hemen attım size . Bekleyince daha koyu olacak biliyorum . Ne diyim kızlar bi düşük yasadım sevinemiyorum boğazım düğüm düğüm kaldı . Allahtan hayırlısını istıyorum dua etmekten baska carem yok. Bide kan pıhtılasması sorunum var hamile isem bbeğimi koruyabileckmiyim bu sefer hiç bilmiyorum

Kac gun war adetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…