KIZLAR 5 hafta 3 günlükte keseyi gören var mı
yaa inş ama beklyimm :))
Ben adetten sonra yapmaya başlamıştım. Sonra yumurtlama gününü bulunca yapmayı bırakmıştım. Bu arada İnternetten almıştım bir sürü ovulasyon testi.test çok olunca bi yapayım ne olacak dedim.bi baktım bildiğin koyu ikinci çizgi. Noluyo 2.kez mi yumurtluyorum dedim. Ertesi gün bidaha yaptım yine koyu. Sonra jeton düştü. Gebelik testi yaptım ve adetime 4_5 gün kala öğrenmiş oldum. Darısı başınıza inşallah.Ben bu ay ovulasyon testine başladım fazla anlamıyorum bakalım ne olcak
inş karnım şiş adet olcam gibi gögüslerime dokunamıyrum iç çamasırı dahi takamıyorum ilkkez bu kadar hassas normalde adetten önce olurdu bu gögüs hassaslıgı biterdi hemen ama bu gecmedi bel ve kasık agrım var :)Canim benim sat 28 Aralikti.
5+2 gibiydi ona gore hesaplayinca keseyi gordugumuz gun
Reglimin gectigi 6.gun gittim doktora :) boyle dusununcede 4+5 aslinda :) döngüm uzun.
Doktor 4-5 haftalik 7mm dedi.Bi sonrakinde daha net cikar haftasi.
Ne zaman gidiyorsun?
Guzel haberler gorelim sabaaaah❤
Inş cnm benim adetime 10 gün var ovulasyon testide adetten bir kac gün sonra yaptim ilk testi 26 ocakta 2 cisi 2 şubata bugünde bi tane yaptim bugunku test digerlerine daha koyu burdan atim biraz onceBen adetten sonra yapmaya başlamıştım. Sonra yumurtlama gününü bulunca yapmayı bırakmıştım. Bu arada İnternetten almıştım bir sürü ovulasyon testi.test çok olunca bi yapayım ne olacak dedim.bi baktım bildiğin koyu ikinci çizgi. Noluyo 2.kez mi yumurtluyorum dedim. Ertesi gün bidaha yaptım yine koyu. Sonra jeton düştü. Gebelik testi yaptım ve adetime 4_5 gün kala öğrenmiş oldum. Darısı başınıza inşallah.
Yumurtlama gününü tespit etmek için en az günde 1 kere, mümkünse sabah akşam yapmak gerekiyor. Yumurtlama kısa süreli bir hormon dalgalanması sonucu oluyor ve yakalamak için sık test yapmak gerekiyor. Bu testlere göre de geç yumurtlama olabilirOvulasyon testi hergün yapamama gerek varmı cnm
inş karnım şiş adet olcam gibi gögüslerime dokunamıyrum iç çamasırı dahi takamıyorum ilkkez bu kadar hassas normalde adetten önce olurdu bu gögüs hassaslıgı biterdi hemen ama bu gecmedi bel ve kasık agrım var :)
ay evet gaz da var :) ama gögüslerim cok acıyor yüz üstü yatamayacak kadar eşim işten gelince sarılırdık sarılamıyorum sıkı sıkıO sislik biraz kaldi bende de gazlar eklendi hatta :) simdilerde geciyor yavas yavas
Goguslerim ozellikle uclari cok aciyor,camasiri cikarirdim normalde bende simdi cikaramiyorum sabit kalsinlar diye
Belirtilerinse guzel,iyi haberlerin olacak insallah❤❤❤
ay evet gaz da var :) ama gögüslerim cok acıyor yüz üstü yatamayacak kadar eşim işten gelince sarılırdık sarılamıyorum sıkı sıkı
Kızlar napiyim ben yardımcı olun acil inofolic combi aldmm pco değilim ama bişe olmaz dimi
Hadi ya neyse zaten bi kere de tutuyor :) olur insallah15 gün tatile çıktık 4 defa tek yaptık bu gecede yapacaz suan musaitim:)
eşime süpriz yapacaım eger varsa kuzu sevgililer günü geliyor yaGel anlasalimsen esinden normal test almasini iste,elindeki yap gitsin :)))))))))))
Ins canim bu ay hayırlısıyla tutar allah herkese nasip etsin insHadi ya neyse zaten bi kere de tutuyor :) olur insallah
Ben kullaniyorum canım folik asitler içinde en iyilerindenmis. Pkolulara da iyi geliyor tabiiİnofolic combi aldm folik asit olarak normal dimi kimi pco tedavisinde kullanılıyo falan demiş bilen kullanan varmı
Aminn canimIns canim bu ay hayırlısıyla tutar allah herkese nasip etsin ins
Hey maşallahAllah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
Emin değilim yineVosVos35 Son 14 mü sayiyoruuz? :)
Ben cuma günü gideceğim 5w3d olacak o zamanCanim benim sat 28 Aralikti.
5+2 gibiydi ona gore hesaplayinca keseyi gordugumuz gun
Reglimin gectigi 6.gun gittim doktora :) boyle dusununcede 4+5 aslinda :) döngüm uzun.
Doktor 4-5 haftalik 7mm dedi.Bi sonrakinde daha net cikar haftasi.
Ne zaman gidiyorsun?
Guzel haberler gorelim sabaaaah❤
Canım kan sonucum 11.24 cıktı, peşin pazarlık yaptığın için düşük diyemiyorum, hamile miyim:)))Hadi koş o zamaaaannn :)
Ama sonra dusuk mu deger diye kendini uzmek yok bak pesin pazarlik :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?