Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KIZLAR 5 hafta 3 günlükte keseyi gören var mı

Canim benim sat 28 Aralikti.
5+2 gibiydi ona gore hesaplayinca keseyi gordugumuz gun
Reglimin gectigi 6.gun gittim doktora :) boyle dusununcede 4+5 aslinda :) döngüm uzun.

Doktor 4-5 haftalik 7mm dedi.Bi sonrakinde daha net cikar haftasi.
Ne zaman gidiyorsun?

yaa inş ama beklyimm :))

Guzel haberler gorelim sabaaaah❤

Ben bu ay ovulasyon testine başladım fazla anlamıyorum bakalım ne olcak
Ben adetten sonra yapmaya başlamıştım. Sonra yumurtlama gününü bulunca yapmayı bırakmıştım. Bu arada İnternetten almıştım bir sürü ovulasyon testi.test çok olunca bi yapayım ne olacak dedim.bi baktım bildiğin koyu ikinci çizgi. Noluyo 2.kez mi yumurtluyorum dedim. Ertesi gün bidaha yaptım yine koyu. Sonra jeton düştü. Gebelik testi yaptım ve adetime 4_5 gün kala öğrenmiş oldum. Darısı başınıza inşallah.

inş karnım şiş adet olcam gibi gögüslerime dokunamıyrum iç çamasırı dahi takamıyorum ilkkez bu kadar hassas normalde adetten önce olurdu bu gögüs hassaslıgı biterdi hemen ama bu gecmedi bel ve kasık agrım var :)

Inş cnm benim adetime 10 gün var ovulasyon testide adetten bir kac gün sonra yaptim ilk testi 26 ocakta 2 cisi 2 şubata bugünde bi tane yaptim bugunku test digerlerine daha koyu burdan atim biraz once

Ovulasyon testi hergün yapamama gerek varmı cnm
Yumurtlama gününü tespit etmek için en az günde 1 kere, mümkünse sabah akşam yapmak gerekiyor. Yumurtlama kısa süreli bir hormon dalgalanması sonucu oluyor ve yakalamak için sık test yapmak gerekiyor. Bu testlere göre de geç yumurtlama olabilir

O sislik biraz kaldi bende de gazlar eklendi hatta :) simdilerde geciyor yavas yavas
Goguslerim ozellikle uclari cok aciyor,camasiri cikarirdim normalde bende simdi cikaramiyorum sabit kalsinlar diye

Belirtilerinse guzel,iyi haberlerin olacak insallah❤❤❤

ay evet gaz da var :) ama gögüslerim cok acıyor yüz üstü yatamayacak kadar eşim işten gelince sarılırdık sarılamıyorum sıkı sıkı

ay evet gaz da var :) ama gögüslerim cok acıyor yüz üstü yatamayacak kadar eşim işten gelince sarılırdık sarılamıyorum sıkı sıkı

Gel anlasalim sen esinden normal test almasini iste,elindeki yap gitsin :)))))))))))

İnofolic combi aldm folik asit olarak normal dimi kimi pco tedavisinde kullanılıyo falan demiş bilen kullanan varmı
Ben kullaniyorum canım folik asitler içinde en iyilerindenmis. Pkolulara da iyi geliyor tabii

VosVos35 Son 14 mü sayiyoruuz? :)
Emin değilim yine 2-3-4 ocak yumurta akı gibi bolca akıntı, 5 Ocak da beyaz krem kıvamında.. bu durumda 4ü gece veya 5i sabah çatladı diye umdum. Ne gariptir ki bugün wcye gittiğimde çamaşırıma kan gelmişti.. başladı yine garip garip olaylar.. bugün mü çatladı yoksa başka bir sıkıntı mı var şaştım bende.. bir dokun, bin ah işit balım

Ben cuma günü gideceğim 5w3d olacak o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…