Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar napiyim ben yardımcı olun acil inofolic combi aldmm pco değilim ama bişe olmaz dimi
Eczaneden alırken danışsaydın iyi olurdu gülüm, eczacı fikir verebilirdi. Bu da bir folik asit, yumurta gelişimine de faydalı deniyor ama doktor önerisi olmadan kendime alamıyorum

Selam kızlar sabah da yazmıştım. Tekrar yazayım dedim. Yumurtlamadan hemen sonra ates düşer mi hamile değilsek. Ya da adete 2,3 gün kala mi düşer ateş. ??

eşime süpriz yapacaım eger varsa kuzu sevgililer günü geliyor ya birde yemek yerken miğdem bulanıyor belki de yoktur kuzu ya ay 3 aydır deniyoruz bu ay olmustr inş :)

Ooo o zaman sessizce bekliyoruuz sabahı :))))) surprizler candır❤
Insallah hayırlısıyla sağlıkla sizinledir nasibiniz❤
Bekliyorum merakla sabahı :)

Gayet sakin okurken kanda sasirdim canim.Sen gecen ay mı kür yapmistin ondan sonra oluyor sanki bunlar?
Insallah bebis hareketlenmeleridir diyelim yine de bakalimm.
Sen anlat ben dinlerimm bin ah ne demek buyuk keyiff

Ben cuma günü gideceğim 5w3d olacak o zaman

Buyuk ihtimalle gorursunuz canim

Canım kan sonucum 11.24 cıktı, peşin pazarlık yaptığın için düşük diyemiyorum, hamile miyim:)))

Bu kadar erkenden minigin selamladigi icin sevinnn tabii deger dusuk degil cunkuuu :)))))
Hadi gozunaydiiiinnn❤

Saglikla gelsinnn insallah...

Selam kızlar sabah da yazmıştım. Tekrar yazayım dedim. Yumurtlamadan hemen sonra ates düşer mi hamile değilsek. Ya da adete 2,3 gün kala mi düşer ateş. ??

Canim ben birebir denemedim ama bildigim kadariyla dusmuyor gebelik varsa

plojovic
Deneyen pek kimse yok heralde. Ben de iki gündür ölcmeye başladım. Yüksek yani. Bir hafta kaldı bata. Bakalım ne olcak :) cevap için çok teşekkür ederim canımm:)

Mutlaka yazacağım hemen yapınca :))

Amin inş :)) olmustur

Canım okudugum kadariyl adet olacağın zaman dusuyormus gebelik varsa yuksek kalıyormuş

Kizlar 21. Gün hormon testi vermişti doktor. Kısırlık bölümünden randevu al demişti. Ama mhrs de bulamadım öyle bölüm yok yani. Aranızda yaptiranlar olmustur. Nette randevu alırken hangi bölümden aldınız. ?

Valla o kadar haklısın ki şu hani doktoru döven hastalar oluyor ya hakvermemek elde değil kafalarını parcalayasim geliyor şiddet eğilimi gösteriyorum bildigin.

Kesinlikle katılıyorum inan acımıyorum. İnsanlara cahik muamelesi yapıyorlar, böceğe bakar gibi bakıyorlar yüzüne bile bakmıyor dinlerken kimisi heleki kadın doktorlar aşırı dengesiz ve burnu havada. Asistanlardan bahsetmiyorum bile dünki bok çoktan havaya girmiş bile. Çok afedersin valla doktor lafı geçtimi sinirleniyorum okadar bastırmışlar ki derdimi anlatırken çekiniyorum resmen.

Nasip işte Allahtan ümit kesilmiyor demekki ne olursa olsun doktorlar nederse desin duasını eksik etmemiş hep inanmış olacağına ! Allah inşallah okadar bekletmez hiç birimizi. Böyle şeyler duyunca bir tarafım endişeli bir tarafım umut dolu oluyor.

Kan testi yaptım ben canım, inşaallah gelir bugün ayh

Gelir canım gelir. Arkadaşta demiş zaten “ test yapınca psikolojikman hazır oluyorsun artık” diye tam olarak öyle oluyor. Kafa rahatlıyor kırmızıları bekliyorsun oyüzden gelir
Mevsimsel heralde bu gecikmeler ayarsızlıklar anlamadım yada stresten büyük ihtimal

İnofolic combi aldm folik asit olarak normal dimi kimi pco tedavisinde kullanılıyo falan demiş bilen kullanan varmı

Bence normal canım bu ilaç pkoda kullanılmıyor pkosan dk hapı verirler bi süre. Bu hap sadece pkolulara ek tedavi sağlayan bir ilaç diye biliyorum. Son tabletteyim folbiolda bitsin bende ona geçicem

Kan ne alaka şimdi ? E bugünüde değerlendir madem kuzum garip garip şeyler cidden içine ettik hormonlarımızın gamlı baykuş gibi düşünmekten. İnşallah faydalı bir ay olur beybim çok heyecanlanıyorum seni düşündükçe

Canım kan sonucum 11.24 cıktı, peşin pazarlık yaptığın için düşük diyemiyorum, hamile miyim:)))

Olleeeyt hayırlısı olsun canımm inşallah yükselir değerin yeni demekki bebiş maşallah

Canım bildiğim kadarıyla yumurtlama zamanı ateş düşük oluyor, yumurtalama gerçekleştikten sonra yükselişe geçiyor ısı. Yani ısı yükseldiyse çatladı ve kaçırdın demek iyi takip etmek lazım. Eğer hamileyse yüksek olarak kalıyor yada yükselmeye devam ediyor. Ateş düşmeye başladıkça adet belirtisi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…