Eczaneden alırken danışsaydın iyi olurdu gülüm, eczacı fikir verebilirdi. Bu da bir folik asit, yumurta gelişimine de faydalı deniyor ama doktor önerisi olmadan kendime alamıyorumKızlar napiyim ben yardımcı olun acil inofolic combi aldmm pco değilim ama bişe olmaz dimi
Hayirli olsunn Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Canım kan sonucum 11.24 cıktı, peşin pazarlık yaptığın için düşük diyemiyorum, hamile miyim:)))
Huhuu hadi hayırlısı. Gelsin miniklerrr :)
Çok teşekkür ederim canımHayirli olsunn Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Gecmiş olsun canım senşn durumun farklı biraz bekle degerlerin düşsünDış gebelik denildi bana çok kötyüm kürtaj olmama ragmen drgrlerm düşmüyor eger müdahale etmeseler tüplerim patlaycak ve bni tedaviye almıyolar bana dua edinnnn ne olr
eşime süpriz yapacaım eger varsa kuzu sevgililer günü geliyor yabirde yemek yerken miğdem bulanıyor belki de yoktur kuzu ya ay 3 aydır deniyoruz bu ay olmustr inş :)
Emin değilim yine2-3-4 ocak yumurta akı gibi bolca akıntı, 5 Ocak da beyaz krem kıvamında.. bu durumda 4ü gece veya 5i sabah çatladı diye umdum. Ne gariptir ki bugün wcye gittiğimde çamaşırıma kan gelmişti.. başladı yine garip garip olaylar.. bugün mü çatladı yoksa başka bir sıkıntı mı var şaştım bende.. bir dokun, bin ah işit balım
Ben cuma günü gideceğim 5w3d olacak o zaman
Canım kan sonucum 11.24 cıktı, peşin pazarlık yaptığın için düşük diyemiyorum, hamile miyim:)))
Selam kızlar sabah da yazmıştım. Tekrar yazayım dedim. Yumurtlamadan hemen sonra ates düşer mi hamile değilsek. Ya da adete 2,3 gün kala mi düşer ateş. ??
İğne tedavisi var metotreksatGecmiş olsun canım senşn durumun farklı biraz bekle degerlerin düşsün
Mutlaka yazacağım hemen yapınca :))Ooo o zaman sessizce bekliyoruuz sabahı :))))) surprizler candır❤
Insallah hayırlısıyla sağlıkla sizinledir nasibiniz❤
Bekliyorum merakla sabahı :)
Gayet sakin okurken kanda sasirdim canim.Sen gecen ay mı kür yapmistin ondan sonra oluyor sanki bunlar?
Insallah bebis hareketlenmeleridir diyelim yine de bakalimm.
Sen anlat ben dinlerimm bin ah ne demek buyuk keyiff
Buyuk ihtimalle gorursunuz canim
Bu kadar erkenden minigin selamladigi icin sevinnn tabii deger dusuk degil cunkuuu :)))))
Hadi gozunaydiiiinnn❤
Saglikla gelsinnn insallah...
Canim ben birebir denemedim ama bildigim kadariyla dusmuyor gebelik varsa
Amin inş :)) olmusturOoo o zaman sessizce bekliyoruuz sabahı :))))) surprizler candır❤
Insallah hayırlısıyla sağlıkla sizinledir nasibiniz❤
Bekliyorum merakla sabahı :)
Gayet sakin okurken kanda sasirdim canim.Sen gecen ay mı kür yapmistin ondan sonra oluyor sanki bunlar?
Insallah bebis hareketlenmeleridir diyelim yine de bakalimm.
Sen anlat ben dinlerimm bin ah ne demek buyuk keyiff
Buyuk ihtimalle gorursunuz canim
Bu kadar erkenden minigin selamladigi icin sevinnn tabii deger dusuk degil cunkuuu :)))))
Hadi gozunaydiiiinnn❤
Saglikla gelsinnn insallah...
Canim ben birebir denemedim ama bildigim kadariyla dusmuyor gebelik varsa
Canım okudugum kadariyl adet olacağın zaman dusuyormus gebelik varsa yuksek kalıyormuşSelam kızlar sabah da yazmıştım. Tekrar yazayım dedim. Yumurtlamadan hemen sonra ates düşer mi hamile değilsek. Ya da adete 2,3 gün kala mi düşer ateş. ??
İğne tedavisi var metotreksat
plojovic
Deneyen pek kimse yok heralde. Ben de iki gündür ölcmeye başladım. Yüksek yani. Bir hafta kaldı bata. Bakalım ne olcak :) cevap için çok teşekkür ederim canımm:)
Çıkardı....Yani bugün bat günü silikte olsa cikmaz miydi 1 saatlik idrar la yaptim
Evet topigin baktım ama pek anlamadım desem :) yumurtlama geçti ya merakla beklemeye koyuldum ben de:))Sen yazinca bile icim titredi
Aslinda cok var :) hatta sıkı bir topiği var bu konunun :) bulmussundur belki de.
Valla o kadar haklısın ki şu hani doktoru döven hastalar oluyor ya hakvermemek elde değil kafalarını parcalayasim geliyor şiddet eğilimi gösteriyorum bildigin.
Geçen cumartesi hastaneyi gitmiştim yanımda bir kadın vardı 35-40 yaşları arasanda konuştuk ben kaç senedir çocuk istiyoruz olmadı aşılama fln ne istersen yapmışlar adeti geçikmiş doktora gitmiş doktor bi sürü tahlil yaptır mış birdaha hiç çocuğun olmaz demiş kadına kadın üzülmüş evlerini diyarbakır a taşımışlar oradaki doktorlarda raporlara bakınca aynısını demiş raporlara göre doktorlar doğru diyordu dedi sonra benim gittiğim doktora gelmiş hamile olduğumu öğrendim dedi herkes şoka uğramıştı çünkü raporlarda çocuk olamaz tam 7-8 haftalık hamile o anlatınca bende dikkatlice dinliyordum filmlerde olduğu gibi kadın şükrediyordu Allah ol derse olur dedi Allah'ın taktiri işte Allah herkesi böyle mucizelerle karşılaştırsın kızlarsize demeden geçmek istemedin
Kan testi yaptım ben canım, inşaallah gelir bugün ayh
İnofolic combi aldm folik asit olarak normal dimi kimi pco tedavisinde kullanılıyo falan demiş bilen kullanan varmı
Emin değilim yine2-3-4 ocak yumurta akı gibi bolca akıntı, 5 Ocak da beyaz krem kıvamında.. bu durumda 4ü gece veya 5i sabah çatladı diye umdum. Ne gariptir ki bugün wcye gittiğimde çamaşırıma kan gelmişti.. başladı yine garip garip olaylar.. bugün mü çatladı yoksa başka bir sıkıntı mı var şaştım bende.. bir dokun, bin ah işit balım
Selam kızlar sabah da yazmıştım. Tekrar yazayım dedim. Yumurtlamadan hemen sonra ates düşer mi hamile değilsek. Ya da adete 2,3 gün kala mi düşer ateş. ??
Ben de okumustum ama emin olmadim. Demek ki doğru. O halde baya beklicez:)Canım okudugum kadariyl adet olacağın zaman dusuyormus gebelik varsa yuksek kalıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?