Anladığım kadarıyla kadın doğumun bir branşı olan infertilite bölümü için gün alınacak. 182yi aradın mı? Onlar daha doğru yönlendirirKizlar 21. Gün hormon testi vermişti doktor. Kısırlık bölümünden randevu al demişti. Ama mhrs de bulamadım öyle bölüm yok yani. Aranızda yaptiranlar olmustur. Nette randevu alırken hangi bölümden aldınız. ?
Zaten hiç beklenilmedik zamanda geliyorlar :)Y
Yok yok hic umit yok bu ay yani ben es gectim kendimce bakalim :)
Canım hormon testi yaptirdin mi prolaktin degerini biliyor musunKızlar adetime 10 gün var.. Bu aralar sık idrara çıkmaya başladım ve dünden beri afedersiniz göğsümün ucu acımaya başladı elleyemiyorum diken batıyor sanki içinde yara çıkmış gibisabah biraz sıktım sıvı birşey çıktı adet ağrısı gibi kasık ağrımda var sizce varmıdır birşeyler :)
Evet topigin baktım ama pek anlamadım desem :) yumurtlama geçti ya merakla beklemeye koyuldum ben de:))
yok canım yaptırmadım öyle şeyleri fazla bilmem ne için yapılırki oCanım hormon testi yaptirdin mi prolaktin degerini biliyor musun
canım neler oluyor sana böyleeeplojovic geçen ay 4-5 gün sabah aç karnına bal+tarçın+çörek otu yedim.. olaylar olaylar.. ara kanamalar falan.. bu ay da testere dişli aslan pençesi aldım. Bir gün sabah ve akşam demleyip içtim, sonra unuttum bir iki gün aksayınca devam etmedim. Yani bir günlük içtiğim bir şey de düzeni bozmaz, zannetmiyorum.. aklıma N nalyecetemtahin geldi, yumurtlama kanaması mı acaba diye ama dünkü akıntı neydi kafam karıştı.. seymaka bu akşam çatlamış olsa bile çalışmaya korkarım. Bir tane oğlan var, ikinciyi de bulursam hunileri çifter çifter takarım artık :)
Canım adete bi iki gün kala düşüyo ama gebeysen yüksek devam ediyorplojovic
Deneyen pek kimse yok heralde. Ben de iki gündür ölcmeye başladım. Yüksek yani. Bir hafta kaldı bata. Bakalım ne olcak :) cevap için çok teşekkür ederim canımm:)
Canim devlette oyleymis maalesef .Ha bazi ozellerde bile oyleymis .Ben ozele gidiyorum .3 kisi aliniyor ama biri direk ultrason odasina giriyor kimseyi gormuyor dr tum sorulari orda yanitliyor .Biri girmek icin hazirlaniyor .Diğeri de kilosuna filan baktiriyor .Recete filan yazılmayacaksa disariya kapi aciliyor ordan cikiyorsun .Kimse kimsenin ozelini görüp duymuyor .Doktor lafi geçmişken kızlar birsey sormak istiyorum. Araştırma hastanesine gidiyorum ben birkaç farkli doktora da gittim evlenmeden once sistit için falan neyse iste. Sormak istedigim su bana sira geliyor icerde 3 5 kisi oluyor ve doktor sorununu herkesin icinde soruyor. Bunu her hastane yapıyor mu? Kulak burun bogaz degil ki sonucta ne bileyim? O an soyledigin seye gore ya odaya alip muayene ediyor yada kan testine vs gönderiyor. Sırf bu yüzden özele geçicem sanırım söylemek istediklerini söyleyemiyorsun falan.
Universite ve arastirma hastanelerinde doktorluk okuyan öğrenciler olur genelde 3 5 kisi dediginiz ...maalesef bu tip hastanelerin hepsi oyle muayeneye bile birkac kisi icerisinde maruz kalabilirsinDoktor lafi geçmişken kızlar birsey sormak istiyorum. Araştırma hastanesine gidiyorum ben birkaç farkli doktora da gittim evlenmeden once sistit için falan neyse iste. Sormak istedigim su bana sira geliyor icerde 3 5 kisi oluyor ve doktor sorununu herkesin icinde soruyor. Bunu her hastane yapıyor mu? Kulak burun bogaz degil ki sonucta ne bileyim? O an soyledigin seye gore ya odaya alip muayene ediyor yada kan testine vs gönderiyor. Sırf bu yüzden özele geçicem sanırım söylemek istediklerini söyleyemiyorsun falan.
Doktor lafi geçmişken kızlar birsey sormak istiyorum. Araştırma hastanesine gidiyorum ben birkaç farkli doktora da gittim evlenmeden once sistit için falan neyse iste. Sormak istedigim su bana sira geliyor icerde 3 5 kisi oluyor ve doktor sorununu herkesin icinde soruyor. Bunu her hastane yapıyor mu? Kulak burun bogaz degil ki sonucta ne bileyim? O an soyledigin seye gore ya odaya alip muayene ediyor yada kan testine vs gönderiyor. Sırf bu yüzden özele geçicem sanırım söylemek istediklerini söyleyemiyorsun falan.
plojovic geçen ay 4-5 gün sabah aç karnına bal+tarçın+çörek otu yedim.. olaylar olaylar.. ara kanamalar falan.. bu ay da testere dişli aslan pençesi aldım. Bir gün sabah ve akşam demleyip içtim, sonra unuttum bir iki gün aksayınca devam etmedim. Yani bir günlük içtiğim bir şey de düzeni bozmaz, zannetmiyorum.. aklıma N nalyecetemtahin geldi, yumurtlama kanaması mı acaba diye ama dünkü akıntı neydi kafam karıştı.. seymaka bu akşam çatlamış olsa bile çalışmaya korkarım. Bir tane oğlan var, ikinciyi de bulursam hunileri çifter çifter takarım artık :)
Ama hic beklemiyorum .sadece degisik birkac ruya gordum acaba mi Allah Allah oldum ama daha 10 gun varZaten hiç beklenilmedik zamanda geliyorlar :)
Teşekkür ederim canım benim çok sağolKesinlikle katılıyorum inan acımıyorum. İnsanlara cahik muamelesi yapıyorlar, böceğe bakar gibi bakıyorlar yüzüne bile bakmıyor dinlerken kimisi heleki kadın doktorlar aşırı dengesiz ve burnu havada. Asistanlardan bahsetmiyorum bile dünki bok çoktan havaya girmiş bile. Çok afedersin valla doktor lafı geçtimi sinirleniyorum okadar bastırmışlar ki derdimi anlatırken çekiniyorum resmen.
Nasip işte Allahtan ümit kesilmiyor demekki ne olursa olsun doktorlar nederse desin duasını eksik etmemiş hep inanmış olacağına ! Allah inşallah okadar bekletmez hiç birimizi. Böyle şeyler duyunca bir tarafım endişeli bir tarafım umut dolu oluyor.
Gelir canım gelir. Arkadaşta demiş zaten “ test yapınca psikolojikman hazır oluyorsun artık” diye tam olarak öyle oluyor. Kafa rahatlıyor kırmızıları bekliyorsun oyüzden gelir
Mevsimsel heralde bu gecikmeler ayarsızlıklar anlamadım yada stresten büyük ihtimal
Bence normal canım bu ilaç pkoda kullanılmıyor pkosan dk hapı verirler bi süre. Bu hap sadece pkolulara ek tedavi sağlayan bir ilaç diye biliyorum. Son tabletteyim folbiolda bitsin bende ona geçicem
Kan ne alaka şimdi ? E bugünüde değerlendir madem kuzum garip garip şeyler cidden içine ettik hormonlarımızın gamlı baykuş gibi düşünmekten. İnşallah faydalı bir ay olur beybim çok heyecanlanıyorum seni düşündükçe
Olleeeyt hayırlısı olsun canımm inşallah yükselir değerin yeni demekki bebiş maşallah
Canım bildiğim kadarıyla yumurtlama zamanı ateş düşük oluyor, yumurtalama gerçekleştikten sonra yükselişe geçiyor ısı. Yani ısı yükseldiyse çatladı ve kaçırdın demek iyi takip etmek lazım. Eğer hamileyse yüksek olarak kalıyor yada yükselmeye devam ediyor. Ateş düşmeye başladıkça adet belirtisi oluyor.
Aslına bakarsan bugün ateşimi ölçüm 36.8 ama ayaklarım buz gibiydi. Insaallah rabbim o günleri de gosterir:) o zaman yarın bakiyim ben. Çünkü gitmek istediğim hastanede infertilite bölümü görünmüyor mhrs de. Aramak lazım mecbur :)Hadi bakalim yerlesiyordur insallah :)
Isıyı bilmiyorum ama ayaklarım 3 gebeliktede buz gibiydi :))))
Infertilite icinde hastaneyi arayip bilgi alsan daha iyi canim.
Bizim burda bolumlerde ayirdilar mesela arastirmaya sadece tup ve infertiliteyi aktardilar.Yaninda kadin dogum hastanesi var.Normal takipler orada.
Canım aynı şekilde benimde gecikti 1 hfta daha snra test yaptım 5 saat snra adet oldum tamamen stresten ,herşeyimizi etkiliyor acaba mı diye düşünmekKan testi yaptım ben canım, inşaallah gelir bugün ayh
Neden istemiyorsun ki sen bebiş :)Ama hic beklemiyorum .sadece degisik birkac ruya gordum acaba mi Allah Allah oldum ama daha 10 gun var
O zaman insaallah düşmez ya :) çok teşekkür ederim cevap icinn:)Canım adete bi iki gün kala düşüyo ama gebeysen yüksek devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?