Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetime 10 gün var.. Bu aralar sık idrara çıkmaya başladım ve dünden beri afedersiniz göğsümün ucu acımaya başladı elleyemiyorum diken batıyor sanki içinde yara çıkmış gibi sabah biraz sıktım sıvı birşey çıktı adet ağrısı gibi kasık ağrımda var sizce varmıdır birşeyler :)

Anladığım kadarıyla kadın doğumun bir branşı olan infertilite bölümü için gün alınacak. 182yi aradın mı? Onlar daha doğru yönlendirir

Canım hormon testi yaptirdin mi prolaktin degerini biliyor musun

Evet topigin baktım ama pek anlamadım desem :) yumurtlama geçti ya merakla beklemeye koyuldum ben de:))

Hadi bakalim yerlesiyordur insallah :)
Isıyı bilmiyorum ama ayaklarım 3 gebeliktede buz gibiydi :))))

Infertilite icinde hastaneyi arayip bilgi alsan daha iyi canim.
Bizim burda bolumlerde ayirdilar mesela arastirmaya sadece tup ve infertiliteyi aktardilar.Yaninda kadin dogum hastanesi var.Normal takipler orada.

Doktor lafi geçmişken kızlar birsey sormak istiyorum. Araştırma hastanesine gidiyorum ben birkaç farkli doktora da gittim evlenmeden once sistit için falan neyse iste. Sormak istedigim su bana sira geliyor icerde 3 5 kisi oluyor ve doktor sorununu herkesin icinde soruyor. Bunu her hastane yapıyor mu? Kulak burun bogaz degil ki sonucta ne bileyim? O an soyledigin seye gore ya odaya alip muayene ediyor yada kan testine vs gönderiyor. Sırf bu yüzden özele geçicem sanırım söylemek istediklerini söyleyemiyorsun falan.

plojovic geçen ay 4-5 gün sabah aç karnına bal+tarçın+çörek otu yedim.. olaylar olaylar.. ara kanamalar falan.. bu ay da testere dişli aslan pençesi aldım. Bir gün sabah ve akşam demleyip içtim, sonra unuttum bir iki gün aksayınca devam etmedim. Yani bir günlük içtiğim bir şey de düzeni bozmaz, zannetmiyorum.. aklıma N nalyecetemtahin geldi, yumurtlama kanaması mı acaba diye ama dünkü akıntı neydi kafam karıştı.. seymaka bu akşam çatlamış olsa bile çalışmaya korkarım. Bir tane oğlan var, ikinciyi de bulursam hunileri çifter çifter takarım artık :)

canım neler oluyor sana böyleee
bence tdap den kaynaklanmıyordur. yumurtlama kanaması olabilir ama bir yandan da üzerinden kaç gün geçmiş, ya da yeniden yumurtlamaca =) ben cinsiyet konusunda yumurtlama öncesi ilişkinin kız olma olasılığını çok yüksek bulmuyorum ya, hani es geçmeye değer mi onu bilemedim

Canim devlette oyleymis maalesef .Ha bazi ozellerde bile oyleymis .Ben ozele gidiyorum .3 kisi aliniyor ama biri direk ultrason odasina giriyor kimseyi gormuyor dr tum sorulari orda yanitliyor .Biri girmek icin hazirlaniyor .Diğeri de kilosuna filan baktiriyor .Recete filan yazılmayacaksa disariya kapi aciliyor ordan cikiyorsun .Kimse kimsenin ozelini görüp duymuyor .

Universite ve arastirma hastanelerinde doktorluk okuyan öğrenciler olur genelde 3 5 kisi dediginiz ...maalesef bu tip hastanelerin hepsi oyle muayeneye bile birkac kisi icerisinde maruz kalabilirsin

Devlette burda da oyle.Cok hasta oldugundan sanirim hizli olmak adina.
Cagir toplanana kadar bekle fln bayaa zaman kaybi dusununce aslinda ama iste dedigin gb de rahatsiz edici.

Bal tarcin corek costurdu galiba :) belirtilerini ortaya cikardi belki de :)

Teşekkür ederim canım benim çok sağol

Aslına bakarsan bugün ateşimi ölçüm 36.8 ama ayaklarım buz gibiydi. Insaallah rabbim o günleri de gosterir:) o zaman yarın bakiyim ben. Çünkü gitmek istediğim hastanede infertilite bölümü görünmüyor mhrs de. Aramak lazım mecbur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…