Canım sut hormonu yuksek olunca gogusten sıvı gelebilirmis ondan sordum insallah ondan degildir . ne zamandır evlisin cocuk dusunmeye ne zaman basladiniz :)yok canım yaptırmadım öyle şeyleri fazla bilmem ne için yapılırki o
Yaptır cnm bat aynıydı ben adet oldum bitt bile yaptır test ona göre hareket etBen napayim smdi beklemeye devam mi ediyim test yaptiriyim mi
En güzeli öyle ya çok saçma bu yüzden gitmek istemiyorum 2 sorunum varsa birini anca söyleyebiliyorum.Canim devlette oyleymis maalesef .Ha bazi ozellerde bile oyleymis .Ben ozele gidiyorum .3 kisi aliniyor ama biri direk ultrason odasina giriyor kimseyi gormuyor dr tum sorulari orda yanitliyor .Biri girmek icin hazirlaniyor .Diğeri de kilosuna filan baktiriyor .Recete filan yazılmayacaksa disariya kapi aciliyor ordan cikiyorsun .Kimse kimsenin ozelini görüp duymuyor .
yok canım öğrenci stajyerler değil. Bildiğin hasta randevusu olan insanlar.. 3-5 kişi dediğimede bakma çok daha kalabalık oluyor hele öğleden sonraysa tahlil sonuçları falan giren çıkanın haddi hesabı yok malesef.Universite ve arastirma hastanelerinde doktorluk okuyan öğrenciler olur genelde 3 5 kisi dediginiz ...maalesef bu tip hastanelerin hepsi oyle muayeneye bile birkac kisi icerisinde maruz kalabilirsin
Aynen canım dediğim gibi kulak burun boğaz sanki özel sonuçta hasta ile doktor arasında mahremiyet olan birşeyi en az 5 kişiyle daha paylşmış oluyorsun çok sinir bi durumDevlette burda da oyle.Cok hasta oldugundan sanirim hizli olmak adina.
Cagir toplanana kadar bekle fln bayaa zaman kaybi dusununce aslinda ama iste dedigin gb de rahatsiz edici.
Hâlâ gelmediCanım aynı şekilde benimde gecikti 1 hfta daha snra test yaptım 5 saat snra adet oldum tamamen stresten ,herşeyimizi etkiliyor acaba mı diye düşünmek
İnşallah değildir canım :) 4 yaşında oğlum var sütten keseli 2 sene oldu nerdeyse ondan değildir diye düşünüyorum dün akşamdan beri sağ göğsüm çok ağrmaya başladı hiç böyle olmazdı her adetimden önce sızlardı kollarımın kenarları ama hiç ucu acımazdıCanım sut hormonu yuksek olunca gogusten sıvı gelebilirmis ondan sordum insallah ondan degildir . ne zamandır evlisin cocuk dusunmeye ne zaman basladiniz :)
Gelir canım gelir sen düşünme geldikten sonrada istersen soğan kürü dene çok faydası olduğunu söylüyorlar ben bu ay sadece 4 gün yapabildim 15 gün yapmak gerekiyormuşHâlâ gelmedi
İnşaallah gelir artık ne diyim canım bekliyoruz
canım 182'yi ararsan yardımcı olabilirler.Kizlar 21. Gün hormon testi vermişti doktor. Kısırlık bölümünden randevu al demişti. Ama mhrs de bulamadım öyle bölüm yok yani. Aranızda yaptiranlar olmustur. Nette randevu alırken hangi bölümden aldınız. ?
Öyle yapıcam canım. Teşekkür ederim:)canım 182'yi ararsan yardımcı olabilirler.
Yumurtlama günü tek ilişki ile oğlum olunca.. bana o yöntem mantıklı geliyor gülüm.. adı aklıma gelmiyor, bulunca yazarım :)canım neler oluyor sana böyleee
bence tdap den kaynaklanmıyordur. yumurtlama kanaması olabilir ama bir yandan da üzerinden kaç gün geçmiş, ya da yeniden yumurtlamaca =) ben cinsiyet konusunda yumurtlama öncesi ilişkinin kız olma olasılığını çok yüksek bulmuyorum ya, hani es geçmeye değer mi onu bilemedim
Bilemedim canım ben.. Ocaktaki yumurtlama tarihine kadar yedim bıraktım halbuki.. bu aya da etkisi olduysa korkulur bu kürden :)Bal tarcin corek costurdu galiba :) belirtilerini ortaya cikardi belki de :)
Gelir canım gelir sen düşünme geldikten sonrada istersen soğan kürü dene çok faydası olduğunu söylüyorlar ben bu ay sadece 4 gün yapabildim 15 gün yapmak gerekiyormuş
Rica ederşm canım ben bi ara denemiştşm hatta sabah ölçüyodum düştüğü gün lekelerim geliyoduO zaman insaallah düşmez ya :) çok teşekkür ederim cevap icinn:)
Biraz zor bi yontemmis ama ilk defa deneyim dedim. Bu ay kalmazsam hamile. Diğer ay bununla denicem. Artik ovulasyon testleri sıktı çünkü. Ben de bat gününe kadar olcerim o zaman. Bakalım Allah Kerim. Ne yazdiysa başımıza o gelecek.Rica ederşm canım ben bi ara denemiştşm hatta sabah ölçüyodum düştüğü gün lekelerim geliyodu
Çocuğun var mı başkaYaş:))
Aaaa ben daha olmadim yaaa gidiyorum o zaman yaptırmayaYaptır cnm bat aynıydı ben adet oldum bitt bile yaptır test ona göre hareket et
KİZLAR BEN KAN VERMEYE GİDİYORUM ALLAHA EMANETTT
O zaman tarlusal yazabilir canım o ilaç hamile kalsan bile bebeğe zararı olmazmış arakadaşa öyle demişti doktoruYarın hastaneye gitcem canım söktürücü falan istycem artık :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?