Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok canım yaptırmadım öyle şeyleri fazla bilmem ne için yapılırki o
Canım sut hormonu yuksek olunca gogusten sıvı gelebilirmis ondan sordum insallah ondan degildir . ne zamandır evlisin cocuk dusunmeye ne zaman basladiniz :)

En güzeli öyle ya çok saçma bu yüzden gitmek istemiyorum 2 sorunum varsa birini anca söyleyebiliyorum.

Universite ve arastirma hastanelerinde doktorluk okuyan öğrenciler olur genelde 3 5 kisi dediginiz ...maalesef bu tip hastanelerin hepsi oyle muayeneye bile birkac kisi icerisinde maruz kalabilirsin
yok canım öğrenci stajyerler değil. Bildiğin hasta randevusu olan insanlar.. 3-5 kişi dediğimede bakma çok daha kalabalık oluyor hele öğleden sonraysa tahlil sonuçları falan giren çıkanın haddi hesabı yok malesef.
Devlette burda da oyle.Cok hasta oldugundan sanirim hizli olmak adina.
Cagir toplanana kadar bekle fln bayaa zaman kaybi dusununce aslinda ama iste dedigin gb de rahatsiz edici.
Aynen canım dediğim gibi kulak burun boğaz sanki özel sonuçta hasta ile doktor arasında mahremiyet olan birşeyi en az 5 kişiyle daha paylşmış oluyorsun çok sinir bi durum
Demekki her yerde aynı aşağı yukarı

Canım aynı şekilde benimde gecikti 1 hfta daha snra test yaptım 5 saat snra adet oldum tamamen stresten ,herşeyimizi etkiliyor acaba mı diye düşünmek
Hâlâ gelmedi
İnşaallah gelir artık ne diyim canım bekliyoruz

Canım sut hormonu yuksek olunca gogusten sıvı gelebilirmis ondan sordum insallah ondan degildir . ne zamandır evlisin cocuk dusunmeye ne zaman basladiniz :)
İnşallah değildir canım :) 4 yaşında oğlum var sütten keseli 2 sene oldu nerdeyse ondan değildir diye düşünüyorum dün akşamdan beri sağ göğsüm çok ağrmaya başladı hiç böyle olmazdı her adetimden önce sızlardı kollarımın kenarları ama hiç ucu acımazdı netten baktım hamiliktende olurmuş başka hastalıklardanda olurmuş kanser flan allah korusun 3 aydır istiyoruz canım çünkü 3 ay önce hiç düşünmediğimiz anda hamile kaldım ve bebeğim düştü ondan sonra yeri dolsun istedim hep allah herkese nasip etsin anne olmayı

canım 182'yi ararsan yardımcı olabilirler.

Yumurtlama günü tek ilişki ile oğlum olunca.. bana o yöntem mantıklı geliyor gülüm.. adı aklıma gelmiyor, bulunca yazarım :)
Edit: buldum, Shettles yontemi

Son düzenleme:
Gelir canım gelir sen düşünme geldikten sonrada istersen soğan kürü dene çok faydası olduğunu söylüyorlar ben bu ay sadece 4 gün yapabildim 15 gün yapmak gerekiyormuş

Yarın hastaneye gitcem canım söktürücü falan istycem artık :/

Rica ederşm canım ben bi ara denemiştşm hatta sabah ölçüyodum düştüğü gün lekelerim geliyodu
Biraz zor bi yontemmis ama ilk defa deneyim dedim. Bu ay kalmazsam hamile. Diğer ay bununla denicem. Artik ovulasyon testleri sıktı çünkü. Ben de bat gününe kadar olcerim o zaman. Bakalım Allah Kerim. Ne yazdiysa başımıza o gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…