Kıyamam çok zor allah yardımcın olsun inş en kısa zamanda atlatırsınHala aynı serumlarla yaşıyom ya
Evet..1 tane ama aradan baya zaman gecti ... ikinci evliliğim su anda ... simdi civcivim( eşim:)) bebek istiyor oğlum ilk esimden bu arada... ama acikcasi benim niyetim yok ama istiyor çocuksuz ev mi olur falan filan ..biz 9 10 aydir korunmayi biraktik ama emim degilim ... simdi degul simdi degil deyip geciştiriyorum o istemedigimi biliyor zaten olmamasi icim herseyi yapiyorsjn diyor (kendimce iste)Çocuğun var mı başka
Alttan görülür ama bekle bence daha erken hiç bir şey yapmıyorlar bende 5 haftalıkken gitmiştim alttan baktılar perşembe kalp atışlarını dinlicez inş.KIZLAR 5 hafta 3 günlükte keseyi gören var mı
İnş hamilesindir canım :)inş karnım şiş adet olcam gibi gögüslerime dokunamıyrum iç çamasırı dahi takamıyorum ilkkez bu kadar hassas normalde adetten önce olurdu bu gögüs hassaslıgı biterdi hemen ama bu gecmedi bel ve kasık agrım var :)
İnşallah Şubat ayında olur o zaman ama bu Şubat bizim için zor şehir dışından yatılı misafirlerimiz geliyor tam en mühim günlerdeHiiiiç takma canm bizimde ilk deneme. Ocak ayı olmadı ama olsun
hamilelikten artık caydım bu ay canım, bi gün adet söktürücü kullanacağım hiç aklıma gelmezdi :))O zaman tarlusal yazabilir canım o ilaç hamile kalsan bile bebeğe zararı olmazmış arakadaşa öyle demişti doktoru
Peki eşinin var mı başka çocuğu?Evet..1 tane ama aradan baya zaman gecti ... ikinci evliliğim su anda ... simdi civcivim( eşim:)) bebek istiyor oğlum ilk esimden bu arada... ama acikcasi benim niyetim yok ama istiyor çocuksuz ev mi olur falan filan ..biz 9 10 aydir korunmayi biraktik ama emim degilim ... simdi degul simdi degil deyip geciştiriyorum o istemedigimi biliyor zaten olmamasi icim herseyi yapiyorsjn diyor (kendimce iste)
Evet onunda bir oglu var :) derdi kiz !Peki eşinin var mı başka çocuğu?
Hayirlisi yla :))))Verdim bekliyorım
Psikolojik canım hormonlarımızı etkiliyor malesef ki kendimden biliyorum hayırlısı olsun inşallah bundan sonrası için :)hamilelikten artık caydım bu ay canım, bi gün adet söktürücü kullanacağım hiç aklıma gelmezdi :))
Adam haklıEvet onunda bir oglu var :) derdi kiz !
Aaaa ne guzel bi yasdas buldum kendime :))))Adam haklıihtiyarlıkta kız evlat bakıyor malûm ben de çok istiyorum bir kızım olmasını.. yaşı da dert etmiyorum, ben de 39 yaşındayım
Tmm cnm cok sağol dedim farklı bişeyse yanlış bişe yapmayımKesinlikle katılıyorum inan acımıyorum. İnsanlara cahik muamelesi yapıyorlar, böceğe bakar gibi bakıyorlar yüzüne bile bakmıyor dinlerken kimisi heleki kadın doktorlar aşırı dengesiz ve burnu havada. Asistanlardan bahsetmiyorum bile dünki bok çoktan havaya girmiş bile. Çok afedersin valla doktor lafı geçtimi sinirleniyorum okadar bastırmışlar ki derdimi anlatırken çekiniyorum resmen.
Nasip işte Allahtan ümit kesilmiyor demekki ne olursa olsun doktorlar nederse desin duasını eksik etmemiş hep inanmış olacağına ! Allah inşallah okadar bekletmez hiç birimizi. Böyle şeyler duyunca bir tarafım endişeli bir tarafım umut dolu oluyor.
Gelir canım gelir. Arkadaşta demiş zaten “ test yapınca psikolojikman hazır oluyorsun artık” diye tam olarak öyle oluyor. Kafa rahatlıyor kırmızıları bekliyorsun oyüzden gelir
Mevsimsel heralde bu gecikmeler ayarsızlıklar anlamadım yada stresten büyük ihtimal
Bence normal canım bu ilaç pkoda kullanılmıyor pkosan dk hapı verirler bi süre. Bu hap sadece pkolulara ek tedavi sağlayan bir ilaç diye biliyorum. Son tabletteyim folbiolda bitsin bende ona geçicem
Kan ne alaka şimdi ? E bugünüde değerlendir madem kuzum garip garip şeyler cidden içine ettik hormonlarımızın gamlı baykuş gibi düşünmekten. İnşallah faydalı bir ay olur beybim çok heyecanlanıyorum seni düşündükçe
Olleeeyt hayırlısı olsun canımm inşallah yükselir değerin yeni demekki bebiş maşallah
Canım bildiğim kadarıyla yumurtlama zamanı ateş düşük oluyor, yumurtalama gerçekleştikten sonra yükselişe geçiyor ısı. Yani ısı yükseldiyse çatladı ve kaçırdın demek iyi takip etmek lazım. Eğer hamileyse yüksek olarak kalıyor yada yükselmeye devam ediyor. Ateş düşmeye başladıkça adet belirtisi oluyor.
Peki canim sen ileri yas gebelikten korkmuyor musun ?Adam haklıihtiyarlıkta kız evlat bakıyor malûm ben de çok istiyorum bir kızım olmasını.. yaşı da dert etmiyorum, ben de 39 yaşındayım
Off yarim saate cikicak zaman geçmez smdiHayirlisi yla :))))
İlkini 36'da doğurdum, 4 seneden bişey olmaz dedim çıktım bir yola.. Allah'a emanetiz.. benim korkum menopoz :)Peki canim sen ileri yas gebelikten korkmuyor musun ?
Ya evet birde o var bak ben ondan da korkuyorum :) ya orasi oyle Allah im ne derse o ! Bakarsin ol der olur amenna..ama ben genelde yumurtlama tarihlerine yakin bi maraza cikariyorum :)) oncesi ve sonrasi oda bunu 8 .ayda farketti telefonumdaki programda gördü yumurtlama tarihlerini falanİlkini 36'da doğurdum, 4 seneden bişey olmaz dedim çıktım bir yola.. Allah'a emanetiz.. benim korkum menopoz :)
:)))) sorma yarim gun gibi gelir o yarim saatOff yarim saate cikicak zaman geçmez smdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?