Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çocuğun var mı başka
Evet..1 tane ama aradan baya zaman gecti ... ikinci evliliğim su anda ... simdi civcivim( eşim:)) bebek istiyor oğlum ilk esimden bu arada... ama acikcasi benim niyetim yok ama istiyor çocuksuz ev mi olur falan filan ..biz 9 10 aydir korunmayi biraktik ama emim degilim ... simdi degul simdi degil deyip geciştiriyorum o istemedigimi biliyor zaten olmamasi icim herseyi yapiyorsjn diyor (kendimce iste)

O zaman tarlusal yazabilir canım o ilaç hamile kalsan bile bebeğe zararı olmazmış arakadaşa öyle demişti doktoru
hamilelikten artık caydım bu ay canım, bi gün adet söktürücü kullanacağım hiç aklıma gelmezdi :))

Peki eşinin var mı başka çocuğu?

Test yaptim 20 dk once negatif cikti adetim 7 gun gecikti karnimda kramplar var ama relg agri li gecmiyor

Tmm cnm cok sağol dedim farklı bişeyse yanlış bişe yapmayım

İlkini 36'da doğurdum, 4 seneden bişey olmaz dedim çıktım bir yola.. Allah'a emanetiz.. benim korkum menopoz :)
Ya evet birde o var bak ben ondan da korkuyorum :) ya orasi oyle Allah im ne derse o ! Bakarsin ol der olur amenna..ama ben genelde yumurtlama tarihlerine yakin bi maraza cikariyorum :)) oncesi ve sonrasi oda bunu 8 .ayda farketti telefonumdaki programda gördü yumurtlama tarihlerini falan ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…