Az değilsin haa :))) ben geçen baharda hamile kaldım, düşük yaptım.. düşmese şimdi doğacaktı.. nasip işte.. çok istiyorum Allah biliyorYa evet birde o var bak ben ondan da korkuyorum :) ya orasi oyle Allah im ne derse o ! Bakarsin ol der olur amenna..ama ben genelde yumurtlama tarihlerine yakin bi maraza cikariyorum :)) oncesi ve sonrasi oda bunu 8 .ayda farketti telefonumdaki programda gördü yumurtlama tarihlerini falan))
Allah gonlune gore versin canim :) Az degilim ama yakalandim ... bu ayda kendi yogun calisiyor tak dedin mi uyuyor adam :) o nedenle pek beklemiyorum bu ay ama Allah bilirAz değilsin haa :))) ben geçen baharda hamile kaldım, düşük yaptım.. düşmese şimdi doğacaktı.. nasip işte.. çok istiyorum Allah biliyor
Canım ben bugün adet oldum yeni bat 6 mart beni de eklermisin.yani çok dakik adetlerim bugün bekliyordum ve geldi.bu arada ovulasyon testim 14.gün t cden koyu oluyor.15. Gün silikleşiyor ve ben 15. Gün yumurtluyorum ve ondan tam 14 gün sonra adet oluyorum.29 günde bir yani.ovulasyon testi kullananlar yani baya faydalı test ama ben hala hamile kalamadım.Senin prolaktin kaçtı kaça düştü kuzum ? Benim 30-40 arası oluyor bazen 40 ı biraz geçiyor işe yarar mı acaba ? Bir onu içmedim.
Tam olarak benim durumumdasın canım. Adet mi gelecek yerleşmemi belli değil. Kafalar karışık. İnşallah bebiş vardır kuzum.
Canım hemen ilk ay hamile kalabilsek keşke ahhh aaaaahh. O şekilde tesadüfen kalan çook tanıdığım var şans işte. İlk aydan modunu düşürme Allah fazla aratmasın inşallah. Yaşında gençtir hem düşünme hemen ilk seferde bak bakalım 3-4 ay rahat takılmaya bak. Zaman ilerledikçe insan paranoya oluyor daha ilk kez denemişsin
Bat’a 10 gün kala bu belirtiler gebelik için çok erken gibi geldi kuzum. Yumurtlama gibi geldi bana emin değilim ama inşallah günün geçerde gebelik belirtileri yaşarsın gerçekten
Offf maşallah çok tatlıymış yaa kıyamam. Ben didem uzel in bebişine bitiyorum Aslan bebek yaa oofff dişlerim kamaştı
Maşallah ne güzel. Kafaya takmadığı için kalmış işte. Allah büyüktür yoluna koymuş. Kafaya takmayıp akışına bırakmış aslında mevzu o ama biz beceremiyoruz şahsen ben kafaya takmama kısmında başarılı değilim.
Allah sabır versin canım özlem çok büyük çok zor gerçekten. Allah eşini korusun inşallah. Senede bir ayı değerlendirmek ve denk getirmek büyük şans olur Allahtan ümit kesilmez inşallah sürpriz olur. Kendini bebek yapmaya şartlama özlem gidermeye bak aklına takmazsan sürecini uzatmamış olursun.
Folik asit gebeliğe yardımcı olmaz sadece gebelik oluştuğunda bebeğin gelişimine faydası olur. Omurilik vs. Gibi. 1 ay dolu dolu birlikteyseniz gün aşırı ilişkiniz olur zaten ekstra test yapmaya gerek yok zaten nadir görüşüyorsunuz bayağı verimli geçer zamanınız illaki denk gelir yumurtlama gününsen hormon testlerine baktırmadıysan baktır ama
Yeni test almalısın canım tarihi geçmiş testler doğru sonuç vermez
Hayırlısı olsun canım inşallah gelecek ay nasibinde vardır. Rahim filmi bende çektiricem belki o da vesile olur, filmden sonra hamiş kalan çok. Bir nebzede ondan medet çektireyim diyorum bende
Okuma kuzum neyi okuyosun daha sabah takmıcam takmayalım dedin şimdi kafayı yemekten bahsediyosun. Doktorun araştırmış mı neden sonuç alınamadığını ? Rahimle mi ilgiliymiş. Sen boşver şimdi yazılanları durduk yere kuruntu yapıyorsun. Bak tüp bebek tdavisinden sonra doğal yolla hamile kalan çok insan var modunu yüksek tutki denk gelsin faydası olsun
Geçen ay yumurtlamamışsın sanki ama bu ay değerin güzel maşallah yumoş çatlamış. İnşallah bebiş gelir
Nasip bakarsın hiç beklemediğin anda gelir.. ara verenler genelde pek cesaret edemiyor ikinciye ama doğsun tadından yenmez :)) evlat baldan tatlıdır kız :))@Vos
Allah gonlune gore versin canim :) Az degilim ama yakalandim ... bu ayda kendi yogun calisiyor tak dedin mi uyuyor adam :) o nedenle pek beklemiyorum bu ay ama Allah bilir
Herkes aynisini söylüyor elbette oyle de aynen cesaret iste :)Nasip bakarsın hiç beklemediğin anda gelir.. ara verenler genelde pek cesaret edemiyor ikinciye ama doğsun tadından yenmez :)) evlat baldan tatlıdır kız :))
İşte örnek regl döngüsü.. maşallah, tez zamanda bebişi bulursun inşallah :)Canım ben bugün adet oldum yeni bat 6 mart beni de eklermisin.yani çok dakik adetlerim bugün bekliyordum ve geldi.bu arada ovulasyon testim 14.gün t cden koyu oluyor.15. Gün silikleşiyor ve ben 15. Gün yumurtluyorum ve ondan tam 14 gün sonra adet oluyorum.29 günde bir yani.ovulasyon testi kullananlar yani baya faydalı test ama ben hala hamile kalamadım.
Son 5 dk :))mahidevran61 kaldi 20 dakika :) oncede verenilirlwr sıkıştır biraz :)
Hadi bismillah :)Son 5 dk :))
İyi diyelim iyi oldun canım benim adet oldun muBuralardayım. Bebiş fikrinden uzaklarda kalmaya çalışıyorum :)) sen nasıl oldun
Hayirili haberlerle gel kuzumSon 5 dk :))
Ee e noldu hadi sonuc ???Son 5 dk :))
Oglusunu Allah bagislasin canım kardesi de cok bekletmeden gelsin hayirlisi ile :) insallah bebistendir ama eger adet olursan 3. Gunu hormon testlerini yaptir sıvı gelmesi pek normal bisey degil ama basim agriyor diye yazsan nete ölüm fermanimizi yaziyorlar sankiİnşallah değildir canım :) 4 yaşında oğlum var sütten keseli 2 sene oldu nerdeyse ondan değildir diye düşünüyorum dün akşamdan beri sağ göğsüm çok ağrmaya başladı hiç böyle olmazdı her adetimden önce sızlardı kollarımın kenarları ama hiç ucu acımazdınetten baktım hamiliktende olurmuş başka hastalıklardanda olurmuş kanser flan allah korusun 3 aydır istiyoruz canım çünkü 3 ay önce hiç düşünmediğimiz anda hamile kaldım ve bebeğim düştü ondan sonra yeri dolsun istedim hep allah herkese nasip etsin anne olmayı
İşte örnek regl döngüsü.. maşallah, tez zamanda bebişi bulursun inşallah :)[/QUO. Evet öyle canım ama yedi aydır bu düzene rağmen olmadı bebiş.sene de üç dört kez adet gören bi arkadaşım evlendiği ilk ay hamile kaldı.Bende tık yok hayırlısı bakalım inşallah hepimiz kısa zamanda güzel haberler alırız canım
Evet öyle canım ama yedi aydır bu düzene rağmen olmadı bebiş.sene de üç dört kez adet gören bi arkadaşım evlendiği ilk ay hamile kaldı.İşte örnek regl döngüsü.. maşallah, tez zamanda bebişi bulursun inşallah :)
Arkadaslar hersey vakit işi...vakti gelmemeisse ne yapilsa boş Allah en uygun zamani suphesiz ki bizlerden en iyi bilendir ...Evet öyle canım ama yedi aydır bu düzene rağmen olmadı bebiş.sene de üç dört kez adet gören bi arkadaşım evlendiği ilk ay hamile kaldı.Bende tık yok hayırlısı bakalım inşallah hepimiz kısa zamanda güzel haberler alırız canım
Allah en guzelinden nasip etsin ama bence esin hakli ya ikinci baharinizda acan bir çiçek olur :)Evet..1 tane ama aradan baya zaman gecti ... ikinci evliliğim su anda ... simdi civcivim( eşim:)) bebek istiyor oğlum ilk esimden bu arada... ama acikcasi benim niyetim yok ama istiyor çocuksuz ev mi olur falan filan ..biz 9 10 aydir korunmayi biraktik ama emim degilim ... simdi degul simdi degil deyip geciştiriyorum o istemedigimi biliyor zaten olmamasi icim herseyi yapiyorsjn diyor (kendimce iste)
MalesefEe e noldu hadi sonuc ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?