Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Az değilsin haa :))) ben geçen baharda hamile kaldım, düşük yaptım.. düşmese şimdi doğacaktı.. nasip işte.. çok istiyorum Allah biliyor

@Vos
Az değilsin haa :))) ben geçen baharda hamile kaldım, düşük yaptım.. düşmese şimdi doğacaktı.. nasip işte.. çok istiyorum Allah biliyor
Allah gonlune gore versin canim :) Az degilim ama yakalandim ... bu ayda kendi yogun calisiyor tak dedin mi uyuyor adam :) o nedenle pek beklemiyorum bu ay ama Allah bilir

Canım ben bugün adet oldum yeni bat 6 mart beni de eklermisin.yani çok dakik adetlerim bugün bekliyordum ve geldi.bu arada ovulasyon testim 14.gün t cden koyu oluyor.15. Gün silikleşiyor ve ben 15. Gün yumurtluyorum ve ondan tam 14 gün sonra adet oluyorum.29 günde bir yani.ovulasyon testi kullananlar yani baya faydalı test ama ben hala hamile kalamadım.

@Vos

Allah gonlune gore versin canim :) Az degilim ama yakalandim ... bu ayda kendi yogun calisiyor tak dedin mi uyuyor adam :) o nedenle pek beklemiyorum bu ay ama Allah bilir
Nasip bakarsın hiç beklemediğin anda gelir.. ara verenler genelde pek cesaret edemiyor ikinciye ama doğsun tadından yenmez :)) evlat baldan tatlıdır kız :))

İşte örnek regl döngüsü.. maşallah, tez zamanda bebişi bulursun inşallah :)

Oglusunu Allah bagislasin canım kardesi de cok bekletmeden gelsin hayirlisi ile :) insallah bebistendir ama eger adet olursan 3. Gunu hormon testlerini yaptir sıvı gelmesi pek normal bisey degil ama basim agriyor diye yazsan nete ölüm fermanimizi yaziyorlar sanki bosver orda yazanlari Allah korusun

İşte örnek regl döngüsü.. maşallah, tez zamanda bebişi bulursun inşallah :)
Evet öyle canım ama yedi aydır bu düzene rağmen olmadı bebiş.sene de üç dört kez adet gören bi arkadaşım evlendiği ilk ay hamile kaldı. Bende tık yok hayırlısı bakalım inşallah hepimiz kısa zamanda güzel haberler alırız canım

Arkadaslar hersey vakit işi...vakti gelmemeisse ne yapilsa boş Allah en uygun zamani suphesiz ki bizlerden en iyi bilendir ...

Kızlar iyi akşamlar bata kaldı 6gun ama ben niyeyse bı umutsuz, isteksiz, yine olmamıştır havlarindayim bide adet belirtilerin var püfff

Allah en guzelinden nasip etsin ama bence esin hakli ya ikinci baharinizda acan bir çiçek olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…