- 2 Nisan 2014
- 1.371
- 927
- 123
Düşük biraz ama cok yeni olabilirSonuc kisminda <2.00 yazıyor
Ne demekki buDüşük biraz ama cok yeni olabilir3 4 gun sonra tekrar yaptirmalisin canim
6 gün geçene kadar o umut bi yukselir bi düşer zaten son 3 gunde insan herseyi düşünüyor:) insallah tutmuştur bebis surpriz yapar sizeKızlar iyi akşamlar bata kaldı 6gun ama ben niyeyse bı umutsuz, isteksiz, yine olmamıştır havlarindayim bide adet belirtilerin var püfff
İnşlhh canım ya kolarım mos mor umarım iyi olurumKıyamam çok zor allah yardımcın olsun inş en kısa zamanda atlatırsın
Gecmis olsun kizlar insallah bu süreci iyi atlatirsiniz :) bebislerinizi kucaginiza alınca unutursunuzİnşlhh canım ya kolarım mos mor umarım iyi olurum
Saol cnmm benimGecmis olsun kizlar insallah bu süreci iyi atlatirsiniz :) bebislerinizi kucaginiza alınca unutursunuzDlnOrhn
Edit: ablamdan biliyorum
Bu yok demek dr lara gore 5 den kucuk olanlari dikkate almiyorlar ... ama sen bekle bakalim 3 4 gune tekrar baktirirsin canimNe demekki bu
Canım seni ümitlendirmek istemem ama yüzde yüz erken yaptın diyorum başkaca bişey demiyorum 2-3 gün tekrarla benim adetten 10 gün geçti anca çıktı kanda ve idrarda bilgin oldun inşlhhh iyi haberler Le gelirsin bizlereMalesef
Senin gunun gecmismiydi ?Ne demekki bu
Canlı örnekVosVos35 ahahha bizimki geldi sofra hazırlıyordum diyor bana noldu karnim 1 saatte acikiyor dedim bebis gelmesin... o isi de mi bana yikiyorsun diyor :)))) yok dedim babadada degisiklikler olurmus tek temennimiz o zaten diyor sonra da ...
Canlı örnekVosVos35 ahahha bizimki geldi sofra hazırlıyordum diyor bana noldu karnim 1 saatte acikiyor dedim bebis gelmesin... o isi de mi bana yikiyorsun diyor :)))) yok dedim babadada degisiklikler olurmus tek temennimiz o zaten diyor sonra da ...
Hayırlısı olsun bakalım. Umarım evinize yeni neşe gelir. Çok daha güzel olur bence olursa :)Evet..1 tane ama aradan baya zaman gecti ... ikinci evliliğim su anda ... simdi civcivim( eşim:)) bebek istiyor oğlum ilk esimden bu arada... ama acikcasi benim niyetim yok ama istiyor çocuksuz ev mi olur falan filan ..biz 9 10 aydir korunmayi biraktik ama emim degilim ... simdi degul simdi degil deyip geciştiriyorum o istemedigimi biliyor zaten olmamasi icim herseyi yapiyorsjn diyor (kendimce iste)
Harbi mi ?? Aaaa ne gibiCanlı örnekplojovic :)) eşinde de hamilelik belirtileri görülmüştü :))
Olmadımİyi diyelim iyi oldun canım benim adet oldun mu
plojovic geçen ay 4-5 gün sabah aç karnına bal+tarçın+çörek otu yedim.. olaylar olaylar.. ara kanamalar falan.. bu ay da testere dişli aslan pençesi aldım. Bir gün sabah ve akşam demleyip içtim, sonra unuttum bir iki gün aksayınca devam etmedim. Yani bir günlük içtiğim bir şey de düzeni bozmaz, zannetmiyorum.. aklıma @nalyecetemtahin geldi, yumurtlama kanaması mı acaba diye ama dünkü akıntı neydi kafam karıştı.. seymaka bu akşam çatlamış olsa bile çalışmaya korkarım. Bir tane oğlan var, ikinciyi de bulursam hunileri çifter çifter takarım artık :)
Bunlari okusa var yaaHayırlısı olsun bakalım. Umarım evinize yeni neşe gelir. Çok daha güzel olur bence olursa :)
Kendisi daha iyi anlatacaktır :) esprisi olmuştu geçenlerdeHa
Harbi mi ?? Aaaa ne gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?