- 4 Aralık 2017
- 479
- 652
- 23
Eeee doktora gitmedin mi ne dediOlmadım
Ben rus takvimini daha çok seviyorum, o kız diyor, çin takvimi iki aydır erkek diyordu.. bi bakim bu ay ne diyorlar :))Ayy olsun kız bebiş olsunda erkekte olsa olur bee en sağlıklısından. Ama tabiki gönlümüzün birincisi sağlıklı, pembe yanaklı bir kız bebiş inşallah nasiptir kuzum. Çin takvimine göre hareket et bari :))
Ben takilmistim oysaki ona espri niyetiyleKendisi daha iyi anlatacaktır :) esprisi olmuştu geçenlerde
Adamın da işine gelmiş tabi.. İnşallah ikiniz de sevinirsinizBende baktim cin takvimine gore erkek eger tutarsa... he cin i japonu b8
Ben takilmistim oysaki ona espri niyetiyleevet degisiklikler oldugunu biliyorum baba adayinda da ama lafin gelisi soylemistim
Ooooo onun hep işi o zaten gelmesi gitmesi kalmadi hep var gundemde :) hayirlisi canimAdamın da işine gelmiş tabi.. İnşallah ikiniz de sevinirsiniz
Ne bilim bügün bat ti bide en en geç haliyle iydi yaptırdım 2 den kucuk vıkti bakalım adet olmazsam hala yine yaptiririmCanım seni ümitlendirmek istemem ama yüzde yüz erken yaptın diyorum başkaca bişey demiyorum 2-3 gün tekrarla benim adetten 10 gün geçti anca çıktı kanda ve idrarda bilgin oldun inşlhhh iyi haberler Le gelirsin bizlere
Evet 3 geçtiSenin gunun gecmismiydi ?
Himmm... belki gec dollenmedir bekle bakalimEvet 3 geçti
Peki sen oncesinde kan yaptirdin mi ki ??Canım seni ümitlendirmek istemem ama yüzde yüz erken yaptın diyorum başkaca bişey demiyorum 2-3 gün tekrarla benim adetten 10 gün geçti anca çıktı kanda ve idrarda bilgin oldun inşlhhh iyi haberler Le gelirsin bizlere
Peki sen oncesinde kan yaptirdin mi ki ??
Umarım tatlım öyle olur hepimizin ki öyle olsun insallah6 gün geçene kadar o umut bi yukselir bi düşer zaten son 3 gunde insan herseyi düşünüyor:) insallah tutmuştur bebis surpriz yapar size
onu öyle duymadım da ben yumurtalamadan önce mikmik olursa kız sonra olursa erkek diye duymuştum tam terside olabilirArkadaslar birde erkenden hcg de cikan gebelikler geneli kiz bebekmis hic duymus muydunuz ?
Evet canım Rabbim büyük inşallah tüm isteyenler hayırlısıyla kavuşur bebeğineArkadaslar hersey vakit işi...vakti gelmemeisse ne yapilsa boş Allah en uygun zamani suphesiz ki bizlerden en iyi bilendir ...
İnş canım:)İnş hamilesindir canım :)
Kizlar 21. Gün hormon testi vermişti doktor. Kısırlık bölümünden randevu al demişti. Ama mhrs de bulamadım öyle bölüm yok yani. Aranızda yaptiranlar olmustur. Nette randevu alırken hangi bölümden aldınız. ?
Doktor lafi geçmişken kızlar birsey sormak istiyorum. Araştırma hastanesine gidiyorum ben birkaç farkli doktora da gittim evlenmeden once sistit için falan neyse iste. Sormak istedigim su bana sira geliyor icerde 3 5 kisi oluyor ve doktor sorununu herkesin icinde soruyor. Bunu her hastane yapıyor mu? Kulak burun bogaz degil ki sonucta ne bileyim? O an soyledigin seye gore ya odaya alip muayene ediyor yada kan testine vs gönderiyor. Sırf bu yüzden özele geçicem sanırım söylemek istediklerini söyleyemiyorsun falan.
VosVos35 ahahha bizimki geldi sofra hazırlıyordum diyor bana noldu karnim 1 saatte acikiyor dedim bebis gelmesin... o isi de mi bana yikiyorsun diyor :)))) yok dedim babadada degisiklikler olurmus tek temennimiz o zaten diyor sonra da ...
Ben rus takvimini daha çok seviyorum, o kız diyor, çin takvimi iki aydır erkek diyordu.. bi bakim bu ay ne diyorlar :))
Evet yaptırdım CNm negatif çıktı 3-4 gün geçti tekrar yaptım pozitif çıktı he bide benim 0.100 çıkardı senin 2 genePeki sen oncesinde kan yaptirdin mi ki ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?