Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben rus takvimini daha çok seviyorum, o kız diyor, çin takvimi iki aydır erkek diyordu.. bi bakim bu ay ne diyorlar :))

Bende baktim cin takvimine gore erkek eger tutarsa... he cin i japonu b8
Kendisi daha iyi anlatacaktır :) esprisi olmuştu geçenlerde
Ben takilmistim oysaki ona espri niyetiyle evet degisiklikler oldugunu biliyorum baba adayinda da ama lafin gelisi soylemistim

Valla ben enteresan ruyalar goruyorum bunu yorumlayacak olursam eger hamile kalirsam erkek Allah in izni ile

Bende baktim cin takvimine gore erkek eger tutarsa... he cin i japonu b8

Ben takilmistim oysaki ona espri niyetiyle evet degisiklikler oldugunu biliyorum baba adayinda da ama lafin gelisi soylemistim
Adamın da işine gelmiş tabi.. İnşallah ikiniz de sevinirsiniz

Ne bilim bügün bat ti bide en en geç haliyle iydi yaptırdım 2 den kucuk vıkti bakalım adet olmazsam hala yine yaptiririm

İvf yazan bölümlerden alınıyor canım. Mhrs de değil kendi randevu sayfalarında çıkar. İkametin istanbul mu ?

Aynen canım kalabalık devlet hastaneleri o şekilde oluyor. İçerde iki masa oluyo genelde biri bir hastayı alıyor diğeri diğer hastayı ayakta da biri “ sıra bana gelse “ diye bekliyor. Öyle o kalabalıkta anlatmanı bekliyorlar tabii tenezzül edio ilgilenirlerse. Ben özelde hiç rastlamadım böle şeye.

Ay çok tatlı yaa maşallah :) kırma adamı yahu adam senden çocuk istiyor aşkınızın meyvesi olmasın mı yani. Sen şimdi üstünde durmuyosun ya olur kesin gör bak ( inşallah :) )

Ben rus takvimini daha çok seviyorum, o kız diyor, çin takvimi iki aydır erkek diyordu.. bi bakim bu ay ne diyorlar :))

Rus takvimi ne ayol o da mı varmış ilk kez duydum valla ben daha adet takvimimi takip edemiyom bi onlar eksik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…