- 2 Nisan 2014
- 1.371
- 927
- 123
Kaç gün geciktikten sonra yaptirdin peki ilk negatif cıkaniEvet yaptırdım CNm negatif çıktı 3-4 gün geçti tekrar yaptım pozitif çıktı he bide benim 0.100 çıkardı senin 2 gene
Duymadım ana benim baya geç çıktı bakalım cinsiyeti mi öğrenince yazarım :))Arkadaslar birde erkenden hcg de cikan gebelikler geneli kiz bebekmis hic duymus muydunuz ?
Adetim 7 gün falan geçikmişti yanlış hatırlamıyorsam kan hala negatif aradan 3-4 gün fln geçti pozitif çıktı evde yaptım pozitif kan verdim o da pozitif çıkmıştıKaç gün geciktikten sonra yaptirdin peki ilk negatif cıkani
Yok daha cinsiyet öğrenmeye var CNm öğrenin ce haber ederim heyecanlandım bak :)) erkek no kız yesss :))Zeynebim1212 cinsiyeti belli mi erkek olma olasiligi yuksek gibi duruyor
ne zaman olmuştun ki canımKızlar benim adetim bitmiyo şimdide napim
ne zaman olmuştun ki canım
bir sorun olmasın canım doktora gitmiş miydin? baya uzun sürmüşAyın 25 unda cnm
Tamam unutma amaDuymadım ana benim baya geç çıktı bakalım cinsiyeti mi öğrenince yazarım :))
Canım bence değerlerin normal gorunuyor lh tan emin olamadım sadwce. Protestan ise adetin 21.günü doğru sonuç verir. Bu testi adetin 3.günü mu yaptırdınizKizlar hormon sonuclarima bi bakarmisinzEki Görüntüle 2107194
Ikinci gunu gittim canimCanım bence değerlerin normal gorunuyor lh tan emin olamadım sadwce. Protestan ise adetin 21.günü doğru sonuç verir. Bu testi adetin 3.günü mu yaptırdıniz
O zaman progesteron normal sayılır şimdilik. Diğer değerler gayet iyi bence.Ikinci gunu gittim canim
182yi aramana gerek yok canm direkt MHRS uygulamasını indir çok rahatseymaka evet canım ist da yaşıyorum. Yarın 182 yi arayıp ayarlamaya çalışacağım. Aslında direkt hastaneye gidip randevu almak isterdim ama ogleden sonra gidecegimden sıra bana gelmez sanırım. Bir de dediğin gibi araştırıyim yarin
Olsunn yaaa ister tabikii. Allah gönlünüze göre versin :))Bunlari okusa var yaasizin yazdiklarinizdan daha cok cesaretlenecek
Ayın sonuna randevum cnn gitcembir sorun olmasın canım doktora gitmiş miydin? baya uzun sürmüş
Gittim de bakınamadan geri döndümEeee doktora gitmedin mi ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?