Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor lekeler için progestan verdi mi? İlaç ve istirahat iyi gelir. 6. haftada mutlaka kalp atışı duyulacak diye bir şart yok. Ben 8.haftada duymuştum.. inşallah HCG düzenli artmaya devam eder.. dikkat et, yorma kendini.. geçmiş olsun

Canım ozaman istanbul tıp fakultesi randevu yaz google a bilgilerini gir kadın doğum kısmında infertilite var ordan randevu alabilirsin hatta bir sürü farklı alan var kadın doğum için, bir bak anlamadığın kısım olursa yardımcı olurum

Dınlen stres yok dedi burda kolay kolay hap iğne gerekmedıkce çok veremiyorlar turkıyedeki gibi belkide hafif diye vermedi çünki az baya minik leke geldi bir kaç kere kalp atışını duyamadım belki hamilelik 6 haftanın içinde ondan belkide gelişmıyoomdan da olabilir dedi tekrar ultrason cekti ilkine göre gelişmiş büyümüş dedi gelişen bebegin kalbi atmıo nasıl oluyor bu kafama takmayım rahat olayım dıyorum ama elimde değil bu arada teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

hayırlı akşamlar arkadaşlar yeri burası mi bilmıyorum sat 31 aralık bat 31 ocak.ama ben regl olmadım test negatif bugün yaptım acaba testte çıkmama olasılığı var mıdır ?

Kizlar rahim filmi çekindim bu sabah sag tarafta ilac zor dağılmış ondan dolayı daha basincli verdi kanamam var suan agrim bitti şükür yeni yeni o tikaniklik olan yeri acti birde doktor dediki rahim filmi çekildikten sonra gebelik sansi 3 kat artıyormuş 6 ay süreyle valalhi oyle deyince aciyi kanamayi unuttum :) Allahim her isteyene hayirli sağlıklı evlat nasip etsin inşallah kimsenin kucağını bos birakmasin

Kimse cevap yazmamis ya ben hamilemiyim degilmiyim 6 7 gun oldu regl olmadim

Canim illa sivi mi vermek gerekiyor cektirmk icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…