Kişniş tohumu söküyor ben anneme yapıyordum, yarın hastaneye gitmeseydim ben de kaynatacaktım canımOlmadımbugün soğan da yapamadım. Yeni geldik eve
Sagol canim tesekkur ederimO zaman progesteron normal sayılır şimdilik. Diğer değerler gayet iyi bence.
Canim bence de sonuçların iyi görünüyor :)Ikinci gunu gittim canim
Tesekkur ederim canim insallah ultrasonda da bakti gayet normal bi sıkıntı yok dediCanim bence de sonuçların iyi görünüyor :)
Ufak kaçamaklar yapın canım yapcak bise yok. Umar im hayırlısı ile şubat bizim ayimiz olurrİnşallah Şubat ayında olur o zaman ama bu Şubat bizim için zor şehir dışından yatılı misafirlerimiz geliyor tam en mühim günlerde
Doktor lekeler için progestan verdi mi? İlaç ve istirahat iyi gelir. 6. haftada mutlaka kalp atışı duyulacak diye bir şart yok. Ben 8.haftada duymuştum.. inşallah HCG düzenli artmaya devam eder.. dikkat et, yorma kendini.. geçmiş olsunHamileyim yaklasik 6 haftalik Ama moral berbat bi kac gün Kahve rengi hafif leke Geldi dr gittim hafif kanama var dedi bir kere kan verdim yarin gene vercem bi deger varmis onun ikiye katlamasi gerekiyormus bakicak yarin belli olucak ve en kötüsü bebegin kalp atisi duyulmadi
13 gündür adetin bitmediyse acilen doktora gitmelisin canımAyın 25 unda cnm
seymaka evet canım ist da yaşıyorum. Yarın 182 yi arayıp ayarlamaya çalışacağım. Aslında direkt hastaneye gidip randevu almak isterdim ama ogleden sonra gidecegimden sıra bana gelmez sanırım. Bir de dediğin gibi araştırıyim yarin
Kişniş tohumu söküyor ben anneme yapıyordum, yarın hastaneye gitmeseydim ben de kaynatacaktım canım
Amin canimbenim cumlemizin :)))Olsunn yaaa ister tabikii. Allah gönlünüze göre versin :))
Olsam da kurtulsam artıkKişniş tohumu söküyor ben anneme yapıyordum, yarın hastaneye gitmeseydim ben de kaynatacaktım canım
Nasıl yapıyorsun peki canımA AsyaaAyazz kızlar civanperçemi de söktürüyor adeti haberiniz olsun kızlar ben ne zaman geciksem içiyordum şıp diye geliyodu valla
Dınlen stres yok dedi burda kolay kolay hap iğne gerekmedıkce çok veremiyorlar turkıyedeki gibi belkide hafif diye vermedi çünki az baya minik leke geldi bir kaç kere kalp atışını duyamadım belki hamilelik 6 haftanın içinde ondan belkide gelişmıyoomdan da olabilir dedi tekrar ultrason cekti ilkine göre gelişmiş büyümüş dedi gelişen bebegin kalbi atmıo nasıl oluyor bu kafama takmayım rahat olayım dıyorum ama elimde değil bu arada teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinDoktor lekeler için progestan verdi mi? İlaç ve istirahat iyi gelir. 6. haftada mutlaka kalp atışı duyulacak diye bir şart yok. Ben 8.haftada duymuştum.. inşallah HCG düzenli artmaya devam eder.. dikkat et, yorma kendini.. geçmiş olsun
Aa ben onun oturma banyosunu yapıcam canımA AsyaaAyazz kızlar civanperçemi de söktürüyor adeti haberiniz olsun kızlar ben ne zaman geciksem içiyordum şıp diye geliyodu valla
Canim illa sivi mi vermek gerekiyor cektirmk icinKizlar rahim filmi çekindim bu sabah sag tarafta ilac zor dağılmış ondan dolayı daha basincli verdi kanamam var suan agrim bitti şükür yeni yeni o tikaniklik olan yeri actibirde doktor dediki rahim filmi çekildikten sonra gebelik sansi 3 kat artıyormuş 6 ay süreyle valalhi oyle deyince aciyi kanamayi unuttum :) Allahim her isteyene hayirli sağlıklı evlat nasip etsin inşallah kimsenin kucağını bos birakmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?