Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl yapıyorsun peki canım

Bir tutam alıp demleme süzgecine koyuyorum ( adını bilemedim resimde paylaştım ) sonra sıcak suyun içinde bekletip rengi değişince ılıtıp içiyorum kuzum genelde günde bir kez içtim zaten ikinci gün söküldüm hep

Eklentiler

• 4040CC21-F6D6-4A84-833B-C71E99CE2FB5.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 28
Aralikta kürtaj oldum hanimlar bat 16 Şubat 1 haftadır bel ve kasık ağrısı yaşıyorum kasiklarimda yanma var sanki bir fikri olan varmi

Kimse cevap yazmamis ya ben hamilemiyim degilmiyim 6 7 gun oldu regl olmadim
Ben diğer mesaj okumadım test yapın ama bazen teste bile çıkmayabiliyor ama ben 6 günüm geçti yaptım Test hemen çıktı pozıtıf stress yapıosanız ondanda olmayabilir normalde düzenlimidir Regl her ay mesela benim hiç geç kalmazdı ilk defa kaldı hamile kaldım

hayırlı akşamlar arkadaşlar yeri burası mi bilmıyorum sat 31 aralık bat 31 ocak.ama ben regl olmadım test negatif bugün yaptım acaba testte çıkmama olasılığı var mıdır ?

Geçmiş üstünden de epey, kanda baktır bence canım.

Canım çok sevindim gözün aydın çektirmişsin kurtulmuşsun geçmiş olsun. Çok ağrılı değil anladığım kadarıyla, doktorda dediyse katlanılır dediğin gibi inşallah faydası olur canım. Nerede yaptırdın İstanbulda mısın? Sakıncası yoksa fiyat paylaşabilir misin ?

Kimse cevap yazmamis ya ben hamilemiyim degilmiyim 6 7 gun oldu regl olmadim

Kuzum keşke anlayabilsek olup olmadığını şahsen bana kalsa hamilesin demek isterim ama bunu Allahtan başka kimse bilemez ve tabiki testlerden. İdrara baktın mı kan yaptırdın mı ? Belirtin var mı ?

Kizlarrrr bnm adetten 6 gun once bi sanci olur kasiklarimda gelecegini anlarm.ama suan 8-10 gun kdr var ama catlatma ignesini vuruldum 6.gunu bugun. 3 gundur kasik agrilarm basladi.ayni bu adet oncesi agrima benzer.iki gundurde pembe lekelenmelerm oldu peceteye gelen.nasi anlatayim bilmiyrm kasigimdaki sizi gibi ama hissedilecek kdr..ndn olabilir bu yaa gitmelimiyim dr.a..kanamalar icin aramistm progestan icerikli crinone jel kullan gecicek dedi gercektn kanama durdu dunden beri hic gelmedi.ama agrilarda hic azalma yk ndn simdi bu yaa.ck kafama takildii

Sizden baskasina acmadigim icin bu konulari size soruyrm kizlarr ya helql edin hakkinizi

seymaka sadece ilaci verirken agrim oldu bide adet agrisi cektim ama aksama dogru geçti hafif kanamam var sadece ben corumdayim üniversite hastanesinde yaptirdim ücretsizdi infertilite polikliniğinde tedavi oluyorum onlar istedi

Canım gec dollenme olabilir daha kucuk zaten sıkma canını
Hcg degerinin ikiye katlanması gerekiyor test sonrası doktorun soyler zaten kahve lekeler de bildiğim kadariyla kotuye işaret degil ilk zamanlarda ama sen yine de üstünde dur bebegin hayirli olsun

Aa ne güzell. 15 gün iğrenç soğan suyundan iyiymiş :))

teşekkür ederim canım kan vereceğim ama belirtiler var adet olacakmış gibi aslında hayırlısı inşallah Rabbim önce evlat hasreti çekenlere nasip etsin hayırlı sağlıklı melekler..bir oğlum var iki buçuk olacak yaşı hayırlısi inşallah hepimiz için

O nasıl ki bende onu ilk kez duydum bak, maydonoz sütü biliyorum da civanperçeminle de mi yapılıyomuş

Evet canım, İbrahim Saraçoğlu'nun kürü. Bir de ceviz yaprağı da yapın diyor. Maydanoz gibi buhara oturmuycaz canım bi leğene koyup oturcaz içine.

Kız 5 gün gecikmişti günüm

Canım benim de 4 gun gecikti ama regl olmaya hasret kaldım diyebilirim

Çok özledim valla

Burda her rahim filmi konusu gördüğümde kendimden çok korkuyorum ya tıkamışsa diye

Aşırı stresliyim esim uzulecek yine diye belirti var bbazen midem bulaniyor ara sirada kramp griyor belime ama lekelenme oldugu gunlerde aşırı bas ağrım vardi ben mi psikolojik olarak oyle hissediyorum bilmiyorum aglicam artik relg duzensiz ama bu derece gecikmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…