Cook sukur canım tıkanıklık acilmasi cok iyi olmuş yakin zamanda guzel haberini alacaz insallahKizlar rahim filmi çekindim bu sabah sag tarafta ilac zor dağılmış ondan dolayı daha basincli verdi kanamam var suan agrim bitti şükür yeni yeni o tikaniklik olan yeri actibirde doktor dediki rahim filmi çekildikten sonra gebelik sansi 3 kat artıyormuş 6 ay süreyle valalhi oyle deyince aciyi kanamayi unuttum :) Allahim her isteyene hayirli sağlıklı evlat nasip etsin inşallah kimsenin kucağını bos birakmasin
Umarım canım söylediğin gibidir teşekkür ederimCanım gec dollenme olabilir daha kucuk zaten sıkma canını
Hcg degerinin ikiye katlanması gerekiyor test sonrası doktorun soyler zaten kahve lekeler de bildiğim kadariyla kotuye işaret degil ilk zamanlarda ama sen yine de üstünde dur bebegin hayirli olsun
Canım kan testi yaptirdin mi bazi arkadaşların cikmamisti daha sonradan cikmisti olabilir tabi :)hayırlı akşamlar arkadaşlar yeri burası mi bilmıyorum sat 31 aralık bat 31 ocak.ama ben regl olmadım test negatif bugün yaptım acaba testte çıkmama olasılığı var mıdır ?
Ben de :)Ben Saraçoğlu'na çok güveniyorum canım :) (
Hayirli olsun cok sevindim darisi benim gibi umutsuz olanlaraBen diğer mesaj okumadım test yapın ama bazen teste bile çıkmayabiliyor ama ben 6 günüm geçti yaptım Test hemen çıktı pozıtıf stress yapıosanız ondanda olmayabilir normalde düzenlimidir Regl her ay mesela benim hiç geç kalmazdı ilk defa kaldı hamile kaldım
Ben utanirim artik bu ayda hamile degilsem bende cektirecegim bebegimi kucagima almak istiyorumEvet bi sivi verdiler önce opak maddeymis bugun yanimda götürdüm ilk önce onu kullandılar
İşte sadece hamile kalmakla bitmiyor değerlerin takip ediliyor bebeğin gelişimi kalp atımı duyulmali henüz 6 haftalık bebeğimin kalp sesi duyulmadı mesela yârin tekrar bakılacak ve bu çok üzücü kadın olmak çok zor yaaHayirli olsun cok sevindim darisi benim gibi umutsuz olanlara
Canım neden umutsuzsun ki Rabbim zamanini yazmis bize hayirlisiyla istemek dusuyor. Moralini olabildigince yuksek tutmaya çalış stres yapinca bütün hormonlarin dengesi bozuluyor istedigimiz seyin bize gelmesini zorlastiriyor oyle düşün:) burdaki herkes istiyor olmasini yalniz degilsinHayirli olsun cok sevindim darisi benim gibi umutsuz olanlara
Oyy ablam ya cok cok gecmis olsun oglusuna kiyamam ..Kızlar dünden beri özellikle gece göğsümden ateş kalkıyor sanki, boynuma doğru sıcaklık ve terleme yayılıyor.. bütün vücudumda kaşıntı var.. bir saattir de durup dururken nefesim daralıyor.. acayip halsizim, oturduğum yerden kalkınca sendeliyorum.. midemde hazımsızlık var, karnımda şişkinlik ve gaz sancısı... Daha yeni yumurtladım bu ne hal anlamıyorum.. oğlan hasta iki gündür doğru dürüst uyumadım belki ondandır.. daraldım gece gece...
vallaha bende canım sende de mi hiç gebelik oluşmadı? kaç aydır deniyosunuzBurda her rahim filmi konusu gördüğümde kendimden çok korkuyorum ya tıkamışsa diye
Ama ben bir programda gormustum yabanci program 6 haftalikken duyulmayabilirmis ve dr kurtaj onerirmis ki bu yanlismis kalp atislari gec olabiliyormus tlc tv de 1 55 de basliyor her gun o saate kadar uyumuyorum belki hamile kalmam icin bir bilgi edinirim diyeİşte sadece hamile kalmakla bitmiyor değerlerin takip ediliyor bebeğin gelişimi kalp atımı duyulmali henüz 6 haftalık bebeğimin kalp sesi duyulmadı mesela yârin tekrar bakılacak ve bu çok üzücü kadın olmak çok zor yaatesekkür ederim güzel dileklerin için umarım duyar doktor kalp atısını inşallah isteyen tüm herkese Annelik duygusu yaşatsın Rabbim
İnşallah iyi bir sebebi vardır gülüm.. ben adet bitiminde de yumurtlama akıntısı gördüm ama çok üstünde durmadım.. umarım erken döllenmedir. Bugün de bir damla kan gelmişti çamaşırıma.. inşallah menopoz belirtileri değildir.. ateş basması her ay olmaya başladıOyy ablam ya cok cok gecmis olsun oglusuna kiyamam ..
Sende dikkat et kendine bu olanlar hayrolsun insallah sonucta ovulasyonun erken olmus olabilir erkenden tuttu belki de bebis tutunmaya calisiyor da annesinde boyle belirtiler yapıyordur insallah
Ailede kisir olan akrabalarim var ve annemin tum tasidigi genler bana gecmis zamanla hepsi cikiyor tek tek sira bunda diye korkuyorumCanım neden umutsuzsun ki Rabbim zamanini yazmis bize hayirlisiyla istemek dusuyor. Moralini olabildigince yuksek tutmaya çalış stres yapinca bütün hormonlarin dengesi bozuluyor istedigimiz seyin bize gelmesini zorlastiriyor oyle düşün:) burdaki herkes istiyor olmasini yalniz degilsin
Çekin tabi çok çok acılı degil sonunda evlat varsa dayanilmayacak aci yokBen utanirim artik bu ayda hamile degilsem bende cektirecegim bebegimi kucagima almak istiyorum
Aminn hepimiz aliriz o haberi inşallahCook sukur canım tıkanıklık acilmasi cok iyi olmuş yakin zamanda guzel haberini alacaz insallah
Korku yapma inşallah sorun yoktur sende deBurda her rahim filmi konusu gördüğümde kendimden çok korkuyorum ya tıkamışsa diye
Ya sorun cekilmek degil ben cok utangacim sivisiz cektirebilirsem oyle cektirecegim bide devlette mi cekildin ucret odeniyor muÇekin tabi çok çok acılı degil sonunda evlat varsa dayanilmayacak aci yok
teşekkür ederim canım kan vereceğim ama belirtiler var adet olacakmış gibi aslında hayırlısı inşallah Rabbim önce evlat hasreti çekenlere nasip etsin hayırlı sağlıklı melekler..bir oğlum var iki buçuk olacak yaşı hayırlısi inşallah hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?