Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cook sukur canım tıkanıklık acilmasi cok iyi olmuş yakin zamanda guzel haberini alacaz insallah

Umarım canım söylediğin gibidir teşekkür ederim

hayırlı akşamlar arkadaşlar yeri burası mi bilmıyorum sat 31 aralık bat 31 ocak.ama ben regl olmadım test negatif bugün yaptım acaba testte çıkmama olasılığı var mıdır ?
Canım kan testi yaptirdin mi bazi arkadaşların cikmamisti daha sonradan cikmisti olabilir tabi :)

Hayirli olsun cok sevindim darisi benim gibi umutsuz olanlara

Kızlar dünden beri özellikle gece göğsümden ateş kalkıyor sanki, boynuma doğru sıcaklık ve terleme yayılıyor.. bütün vücudumda kaşıntı var.. bir saattir de durup dururken nefesim daralıyor.. acayip halsizim, oturduğum yerden kalkınca sendeliyorum.. midemde hazımsızlık var, karnımda şişkinlik ve gaz sancısı... Daha yeni yumurtladım bu ne hal anlamıyorum.. oğlan hasta iki gündür doğru dürüst uyumadım belki ondandır.. daraldım gece gece...

İşte sadece hamile kalmakla bitmiyor değerlerin takip ediliyor bebeğin gelişimi kalp atımı duyulmali henüz 6 haftalık bebeğimin kalp sesi duyulmadı mesela yârin tekrar bakılacak ve bu çok üzücü kadın olmak çok zor yaatesekkür ederim güzel dileklerin için umarım duyar doktor kalp atısını inşallah isteyen tüm herkese Annelik duygusu yaşatsın Rabbim

Canım neden umutsuzsun ki Rabbim zamanini yazmis bize hayirlisiyla istemek dusuyor. Moralini olabildigince yuksek tutmaya çalış stres yapinca bütün hormonlarin dengesi bozuluyor istedigimiz seyin bize gelmesini zorlastiriyor oyle düşün:) burdaki herkes istiyor olmasini yalniz degilsin

Oyy ablam ya cok cok gecmis olsun oglusuna kiyamam ..
Sende dikkat et kendine bu olanlar hayrolsun insallah sonucta ovulasyonun erken olmus olabilir erkenden tuttu belki de bebis tutunmaya calisiyor da annesinde boyle belirtiler yapıyordur insallah

Ama ben bir programda gormustum yabanci program 6 haftalikken duyulmayabilirmis ve dr kurtaj onerirmis ki bu yanlismis kalp atislari gec olabiliyormus tlc tv de 1 55 de basliyor her gun o saate kadar uyumuyorum belki hamile kalmam icin bir bilgi edinirim diye

İnşallah iyi bir sebebi vardır gülüm.. ben adet bitiminde de yumurtlama akıntısı gördüm ama çok üstünde durmadım.. umarım erken döllenmedir. Bugün de bir damla kan gelmişti çamaşırıma.. inşallah menopoz belirtileri değildir.. ateş basması her ay olmaya başladı

Ailede kisir olan akrabalarim var ve annemin tum tasidigi genler bana gecmis zamanla hepsi cikiyor tek tek sira bunda diye korkuyorum

İnşallah canım benim. Allah önce evladına sağlık uzun ömür versin. İkinci bebişte çok bekletmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…