- 27 Ekim 2017
- 93
- 66
- 3
Evet de işte kan değerlerinde anlar herhalde bebekle alakalı olayları nasıl gelişiyor mu grlişmiy bilmıom canım ya suan çok karmaşık duygular içindeyim moralim çok bozdu kalp atışı yok diyince hiç beklemiyordumAma ben bir programda gormustum yabanci program 6 haftalikken duyulmayabilirmis ve dr kurtaj onerirmis ki bu yanlismis kalp atislari gec olabiliyormus tlc tv de 1 55 de basliyor her gun o saate kadar uyumuyorum belki hamile kalmam icin bir bilgi edinirim diye
Aa ne güzell. 15 gün iğrenç soğan suyundan iyiymiş :))
Icini ferah tut bak netten oyle denilen ama bebegini saglikli kucagina alan çok insan var bence bekle sonra pisman olma ama ben inaniyorum ki bebegin saglikliEvet de işte kan değerlerinde anlar herhalde bebekle alakalı olayları nasıl gelişiyor mu grlişmiy bilmıom canım ya suan çok karmaşık duygular içindeyim moralim çok bozdu kalp atışı yok diyince hiç beklemiyordum
Sıvısız olmuyor bildiğim kadarıyla devlette ücretsiz cekindimYa sorun cekilmek degil ben cok utangacim sivisiz cektirebilirsem oyle cektirecegim bide devlette mi cekildin ucret odeniyor mu
Insallah bebistendir yerlesme kanamasidir o gördüğün. Iyi dusunelim iyi olsun insallah bu ay senden iyi hisler aliyorum tutacak o bebis gelecek annesineeİnşallah iyi bir sebebi vardır gülüm.. ben adet bitiminde de yumurtlama akıntısı gördüm ama çok üstünde durmadım.. umarım erken döllenmedir. Bugün de bir damla kan gelmişti çamaşırıma.. inşallah menopoz belirtileri değildir.. ateş basması her ay olmaya başladı
Korkma canimm insallah sende yoktur hem annen seni dogurmus seninde bebisin olurAilede kisir olan akrabalarim var ve annemin tum tasidigi genler bana gecmis zamanla hepsi cikiyor tek tek sira bunda diye korkuyorum
Amin canim isteyen herkese nasip etsin insallah❤Masallah ozaman bebegin bekletmeden gelsin hayirlisi ile
canım yaptırmadım persembe insallah gideceğim Allah dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahCanım kan testi yaptirdin mi bazi arkadaşların cikmamisti daha sonradan cikmisti olabilir tabi :)
Teşekkür ederim canımm bir hamile duası yürekten ediyorum ki hamile duası tutar derler inşallah inşallah en kısa zamanda seninde bebişin olurIcini ferah tut bak netten oyle denilen ama bebegini saglikli kucagina alan çok insan var bence bekle sonra pisman olma ama ben inaniyorum ki bebegin saglikli
seymaka sadece ilaci verirken agrim oldu bide adet agrisi cektim ama aksama dogru geçti hafif kanamam var sadece ben corumdayim üniversite hastanesinde yaptirdim ücretsizdi infertilite polikliniğinde tedavi oluyorum onlar istedi
Ben utanirim artik bu ayda hamile degilsem bende cektirecegim bebegimi kucagima almak istiyorum
Kızlar dünden beri özellikle gece göğsümden ateş kalkıyor sanki, boynuma doğru sıcaklık ve terleme yayılıyor.. bütün vücudumda kaşıntı var.. bir saattir de durup dururken nefesim daralıyor.. acayip halsizim, oturduğum yerden kalkınca sendeliyorum.. midemde hazımsızlık var, karnımda şişkinlik ve gaz sancısı... Daha yeni yumurtladım bu ne hal anlamıyorum.. oğlan hasta iki gündür doğru dürüst uyumadım belki ondandır.. daraldım gece gece...
Insallah canım hayirlisi ile :)canım yaptırmadım persembe insallah gideceğim Allah dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Evet canım, İbrahim Saraçoğlu'nun kürü. Bir de ceviz yaprağı da yapın diyor. Maydanoz gibi buhara oturmuycaz canım bi leğene koyup oturcaz içine.
Canım benim de 4 gun gecikti ama regl olmaya hasret kaldım diyebilirim
Çok özledim valla
Insallah canim. Dua merak ettim bakacagim Allahtan baska isteyecek kapimiz yokKorkma canimm insallah sende yoktur hem annen seni dogurmus seninde bebisin olurbuarada anneden bebege gecen hastalik vs genlerinden arınmak icin bi dua vardi duydum istersen bi arastir
6 7 aydir evliyiz ve hic korunmadikSağol canım teşekkür ederim cevabın için. Ne güzel iş yapmışlar İstanbulda o hengamede çektirmeye kalksan iki dakikada iş yapacaklar diye canına okurlar. Devlet hastanesinde hiç cesaret edemiyorum o yüzden.
Canım niye utanıyosun onlar günde defalarca aynı işlemi tekrar ediyorlar okadar alışmışlar ki artık senin minnoşuna bakmazlar bile :) rahat ol sen hem sağlık hem bebiş içinama daha 2-3 aydır deniyorsanız acele edersin hemen yaptırma.
Ne menopozuuuu vosvosum valla merdaneyi aldım ben geliyorum bu kez ( ifadelerim de hata veriyor koyamıyorummm ama anladın sen ) yahu 39 yaşındasın ailede erken menopoza giren mi var ? Tamam haklısın insan herşeye yoruyor artık vücudun uyarılarını. Beni biliyosun bende öyleyim ama sen beni telkin etmeye çalışırken aynı strese kendin giriyorsun YAPMA ! Hele şu an yapmaman gereken zamandasın. Rahat ol ki gelsin bebiş. Belki döllenme oluyor, belki yorgunluktan oluyor, belki mevsimsel hasta olacaksın ( allah korusun ) vücudunu çok dinleme bence şu an yokaa zırt pırt belirti ararsın.
Allah evladına sağlık versin inşallah iyileşsin bir an önce bıcırık. Daha kız abisi olcak ohooo sen de böle yaparsan....
İnşallah değildir canım :) 4 yaşında oğlum var sütten keseli 2 sene oldu nerdeyse ondan değildir diye düşünüyorum dün akşamdan beri sağ göğsüm çok ağrmaya başladı hiç böyle olmazdı her adetimden önce sızlardı kollarımın kenarları ama hiç ucu acımazdınetten baktım hamiliktende olurmuş başka hastalıklardanda olurmuş kanser flan allah korusun 3 aydır istiyoruz canım çünkü 3 ay önce hiç düşünmediğimiz anda hamile kaldım ve bebeğim düştü ondan sonra yeri dolsun istedim hep allah herkese nasip etsin anne olmayı
Sonuc kisminda <2.00 yazıyor
Canlı örnekplojovic :)) eşinde de hamilelik belirtileri görülmüştü :))
Ha
Harbi mi ?? Aaaa ne gibi
Hamileyim yaklasik 6 haftalik Ama moral berbat bi kac gün Kahve rengi hafif leke Geldi dr gittim hafif kanama var dedi bir kere kan verdim yarin gene vercem bi deger varmis onun ikiye katlamasi gerekiyormus bakicak yarin belli olucak ve en kötüsü bebegin kalp atisi duyulmadi
Kızlar dünden beri özellikle gece göğsümden ateş kalkıyor sanki, boynuma doğru sıcaklık ve terleme yayılıyor.. bütün vücudumda kaşıntı var.. bir saattir de durup dururken nefesim daralıyor.. acayip halsizim, oturduğum yerden kalkınca sendeliyorum.. midemde hazımsızlık var, karnımda şişkinlik ve gaz sancısı... Daha yeni yumurtladım bu ne hal anlamıyorum.. oğlan hasta iki gündür doğru dürüst uyumadım belki ondandır.. daraldım gece gece...
Teşekkür ederim gülüm sizden aldığım pozitif enerji ile birkaç yıl daha idare ederim sanırımInsallah bebistendir yerlesme kanamasidir o gördüğün. Iyi dusunelim iyi olsun insallah bu ay senden iyi hisler aliyorum tutacak o bebis gelecek annesinee
Ya cok tesekkur ederim valla gozlerim doldu suan allah senden ve bebeginden razi olsun bak bebis dogmadan sevaba vesile oluyorTeşekkür ederim canımm bir hamile duası yürekten ediyorum ki hamile duası tutar derler inşallah inşallah en kısa zamanda seninde bebişin olur
Ya oylede ne bilim 1 bucuk ay once smear testi yapildi bir daha hastaneye gitmem dedim cok utandimSağol canım teşekkür ederim cevabın için. Ne güzel iş yapmışlar İstanbulda o hengamede çektirmeye kalksan iki dakikada iş yapacaklar diye canına okurlar. Devlet hastanesinde hiç cesaret edemiyorum o yüzden.
Canım niye utanıyosun onlar günde defalarca aynı işlemi tekrar ediyorlar okadar alışmışlar ki artık senin minnoşuna bakmazlar bile :) rahat ol sen hem sağlık hem bebiş içinama daha 2-3 aydır deniyorsanız acele edersin hemen yaptırma.
Ne menopozuuuu vosvosum valla merdaneyi aldım ben geliyorum bu kez ( ifadelerim de hata veriyor koyamıyorummm ama anladın sen ) yahu 39 yaşındasın ailede erken menopoza giren mi var ? Tamam haklısın insan herşeye yoruyor artık vücudun uyarılarını. Beni biliyosun bende öyleyim ama sen beni telkin etmeye çalışırken aynı strese kendin giriyorsun YAPMA ! Hele şu an yapmaman gereken zamandasın. Rahat ol ki gelsin bebiş. Belki döllenme oluyor, belki yorgunluktan oluyor, belki mevsimsel hasta olacaksın ( allah korusun ) vücudunu çok dinleme bence şu an yokaa zırt pırt belirti ararsın.
Allah evladına sağlık versin inşallah iyileşsin bir an önce bıcırık. Daha kız abisi olcak ohooo sen de böle yaparsan....
Benimde ozellikle uclari aciyor cok :)
İrkiliyprum resmen acisina.
Normalde cikaririm ama sabit kalsinlar diye cikarmadim camasiri bile korkudan :)))))
Canim hayirlisiyla saglikla en kisa zamanda nasip etsin Allah❤
Aynenn :) Hatta kesin hamilesin benim belirtilerim basladi dedi adamcagiz :)))))))
Ilk gebeligimde doneme gore olan sikayetlerimde ben bahsetmeden isten gelince şuram şöyle agriyor derdi :)))))
Beta hcg gebelil degeri canim.
Her kanama risk degil ama insallah seninkide degildir.Ilac vermedi mi? İlaç vermedi canım
Buyuk yorgunluk hele ustuste bindikcr cok zor canim.Takviyelerini aksatma en azindangecmis olsuunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?