Sende iyi ki varsın ablammm senin enerjin hepimize yetiyor kaybetmemeye çalışıyoruz sen iyi ol ki bizde enerjimizi hep yuksek tutalim tavsiyelerini bolca okuyalim uygulayalimmTeşekkür ederim gülüm sizden aldığım pozitif enerji ile birkaç yıl daha idare ederim sanırımiyi ki varsınız
Merdane el değiştirdiNe menopozuuuu vosvosum valla merdaneyi aldım ben geliyorum bu kez ( ifadelerim de hata veriyor koyamıyorummm ama anladın sen ) yahu 39 yaşındasın ailede erken menopoza giren mi var ? Tamam haklısın insan herşeye yoruyor artık vücudun uyarılarını. Beni biliyosun bende öyleyim ama sen beni telkin etmeye çalışırken aynı strese kendin giriyorsun YAPMA ! Hele şu an yapmaman gereken zamandasın. Rahat ol ki gelsin bebiş. Belki döllenme oluyor, belki yorgunluktan oluyor, belki mevsimsel hasta olacaksın ( allah korusun ) vücudunu çok dinleme bence şu an yokaa zırt pırt belirti ararsın.
Allah evladına sağlık versin inşallah iyileşsin bir an önce bıcırık. Daha kız abisi olcak ohooo sen de böle yaparsan....
Canım annelik Eminim ki cok güzel bir duygudur isteyen herkese Rabbim nasip etsin. Samimiyetime inandığına inanıyorum çok yürekten dua ettim cidden canım Allah sendende Razı olsunYa cok tesekkur ederim valla gozlerim doldu suan allah senden ve bebeginden razi olsun bak bebis dogmadan sevaba vesile oluyor
Inşallah gitcem kuzum ama kesecek bi bitkisel bisey varmı diye merak ettim13 gündür adetin bitmediyse acilen doktora gitmelisin canım
Hadi hayırlısı canm dualarım seninle..Sabah tekrat test yapacagim dualarinizi bekliyorum arkadaslar :)
Ne olduğunu bilmeden bitkisel çözüm de bulamayız gülüm.. tanı konmuş olsa beraber araştırıp kürler üzerine kafa yorabiliriz ama.. acele doktordan randevu alıp muayene olmanda fayda var..Inşallah gitcem kuzum ama kesecek bi bitkisel bisey varmı diye merak ettim
Bende böyle düşünüyorum cnmNe olduğunu bilmeden bitkisel çözüm de bulamayız gülüm.. tanı konmuş olsa beraber araştırıp kürler üzerine kafa yorabiliriz ama.. acele doktordan randevu alıp muayene olmanda fayda var..
sağol canım hayırlısı inşallahİnşallah canım benim. Allah önce evladına sağlık uzun ömür versin. İkinci bebişte çok bekletmesin
Samimiyetine o kadar icten inanıyorum ki canim hem baskasinin baskasina dua etmesi daha makbul benim adima gunah islemezsin o yuzden kabul olma olasiligi cok yuksek ins dilek kapinda aciktir ya suan o kadar pozitif oldum ki sabah tekrar umudumu kaybettemeden test yapcamCanım annelik Eminim ki cok güzel bir duygudur isteyen herkese Rabbim nasip etsin. Samimiyetime inandığına inanıyorum çok yürekten dua ettim cidden canım Allah sendende Razı olsun
Canım Senin hakkinda bilgim yok ne kadardır bebek istiyorsun uzun süredir mi bilmıyorum okumadım msjlsrını her zaman pozıtıf ol ben 8 ay korunmadım 8 ayda oldu hiç takmadım kafama kesinlikle yumurtlama günlerini değerlendir umarım yârin güzel haberi verirsin bize inşallah sonuç ne olursa oldun pozitif düşünmekten asla vazgeçme lütfenSamimiyetine o kadar icten inanıyorum ki canim hem baskasinin baskasina dua etmesi daha makbul benim adima gunah islemezsin o yuzden kabul olma olasiligi cok yuksek ins dilek kapinda aciktir ya suan o kadar pozitif oldum ki sabah tekrar umudumu kaybettemeden test yapcam
6 7 aydir deniyoruz eşim cok takiyor ya bende o uzulunce daha cok uzuluyorum bu ay regl gecikti 6 yada 7 gun bide lekelenme oldu aksam eşim ısrar etti test yaptik negatif ti bende sabah daha net sonuc alinir dedim gecistirdim ama gorseniz ikimizde bir bahaneyle 1 saat gidip gidip teste baktikCanım Senin hakkinda bilgim yok ne kadardır bebek istiyorsun uzun süredir mi bilmıyorum okumadım msjlsrını her zaman pozıtıf ol ben 8 ay korunmadım 8 ayda oldu hiç takmadım kafama kesinlikle yumurtlama günlerini değerlendir umarım yârin güzel haberi verirsin bize inşallah sonuç ne olursa oldun pozitif düşünmekten asla vazgeçme lütfen
Canım doktor bana 1 sene olmazsa bile çok normal dedi çok yeni daha yeni sizinde 6 7 ay stres çok etkiliyor sakın kafana takma üzülme Rabbim nasip eder inşallah ben inanıyorum olacağına6 7 aydir deniyoruz eşim cok takiyor ya bende o uzulunce daha cok uzuluyorum bu ay regl gecikti 6 yada 7 gun bide lekelenme oldu aksam eşim ısrar etti test yaptik negatif ti bende sabah daha net sonuc alinir dedim gecistirdim ama gorseniz ikimizde bir bahaneyle 1 saat gidip gidip teste baktik
HAMİŞLER
HAMİŞ ADAYLARI
- @sarikirmizim
- @meltem151515515
- @Busra5834
- @PPERA
- @cigdemmm26
- @patate
- @elifindunyasi
- @Shezofren88
- @cndyyyy
- @CansuErhan52
- @Scienceteacher10
- @burcunzlcn48
- @Ebru9066
- @gamlibaykuss
- @Herkesgibi06
- @denizguneskum87
- @Parislim
- @Missss
- @chatlax
- @gazelim_24
- @Ozedosa
- @Zehra ungrms
- @KumraL_KrakeR
- @Kbra nr35
- @anne-oluyorum
- @GaSeLLe
- @Kuzeyde ask
- @BetulMuratErdem
- @Coolpeople
- @Omur3510
- @Whiteandblue
- @Narella
- @ikimelekannesi06
- @byngulensuratt
- @turkan2727
- @D-E
- @kbrzfr
- @Arel13
- @gmzhrn
- @Busbebek06
- @Sevvvv
- @Lina dmrkrn
- @biumutsa
- @CanEs
- @ezgiraim
- @pempi
- @TheScientist
- @Juventass
- @mikrolif
- @MEYAT
- @Backyoureyes
- @Pepino-ezgi
- @patisserieyumyum
- @Aleovera123
- @gonendi
- @annecikk-16
- @Zeycan123
- @zeyneppsuu
- @ZrrN_90
- @Semaa166
- @sseerraayy
- @sell-in
- @Sevimlipanduf
- @Hakay3201
- @Nida615
- @Kmsl Hnd
- @Zeynebim1212
- @Kaya1333
- @-Gul-
- @DlnOrhn
- @Zeynolin44
- @plojovic
- @dlkkydlntpl
- @pcyavuz
- @Tatlianne20
- @Jenep06
- @elif-sem
- @eymenim54
- @kubra2553
- @CitirTurtam
- @nalyecetemtahin
- @sena zeynep
- @yilinsonyesilyapragi
- @Yssbr
- @hby88
- @nalyecetemtahin 7 şubat
- @hiranur3419 7 şubat
- @Sibelak85 8 Şubat
- @Gmaez gmaez 8 Şubat
- @Kongallak 8 Şubat
- @nurtenn64 8 Şubat
- @limonlutarcinlikek 9 Şubat
- @efe4415 10 şubat
- @turuncu_girl 10 şubat
- @cennetyarim 11 Şubat
- @Mehlikara 11 Şubat
- @Anna09 11 şubat
- @Ezmu0810 12 şubat
- @arkeolog01 12 Şubat
- @Yukakita 14 Şubat
- @elifzeynep1234 14 Şubat
- @Emineylcnn 14 Şubat
- @Teacher8934 16 Şubat
- @ela basak 16 Şubat
- @efrahesila 18 Şubat
- @Birumuttur yasamak 18 Şubat
- @glasesquen 18 Şubat
- @VosVos35 20 Şubat
- @isimsiz 1 20 Şubat
- @Umithepvar 20 Şubat
- @hayalhayal1987 20 Şubat
- @1melegimolsun 24 Şubat
- @Nurr 25 şubat
- @Feyzaaaaaaaa 25 Şubat
- @BlackMirrorr 25 Şubat
- @Efe2014 25 Şubat
- @sezson 26 Şubat
- @isimdeyimgucumdeyim 26 Şubat
- @elsin1 26 Şubat
- @RuveydaCihad 28 Şubat
- @SEVDAM07 1 Mart
- @merveeeeeeeee717 3 Mart
- @Vintageseven 5 Mart
seymaka 6 Mart - @esmarslan 6 Mart
- @elifsenelif03 6 Mart
HAMİŞLER
HAMİŞ ADAYLARI
- @sarikirmizim
- @meltem151515515
- @Busra5834
- @PPERA
- @cigdemmm26
- @patate
- @elifindunyasi
- @Shezofren88
- @cndyyyy
- @CansuErhan52
- @Scienceteacher10
- @burcunzlcn48
- @Ebru9066
- @gamlibaykuss
- @Herkesgibi06
- @denizguneskum87
- @Parislim
- @Missss
- @chatlax
- @gazelim_24
- @Ozedosa
- @Zehra ungrms
- @KumraL_KrakeR
- @Kbra nr35
- @anne-oluyorum
- @GaSeLLe
- @Kuzeyde ask
- @BetulMuratErdem
- @Coolpeople
- @Omur3510
- @Whiteandblue
- @Narella
- @ikimelekannesi06
- @byngulensuratt
- @turkan2727
- @D-E
- @kbrzfr
- @Arel13
- @gmzhrn
- @Busbebek06
- @Sevvvv
- @Lina dmrkrn
- @biumutsa
- @CanEs
- @ezgiraim
- @pempi
- @TheScientist
- @Juventass
- @mikrolif
- @MEYAT
- @Backyoureyes
- @Pepino-ezgi
- @patisserieyumyum
- @Aleovera123
- @gonendi
- @annecikk-16
- @Zeycan123
- @zeyneppsuu
- @ZrrN_90
- @Semaa166
- @sseerraayy
- @sell-in
- @Sevimlipanduf
- @Hakay3201
- @Nida615
- @Kmsl Hnd
- @Zeynebim1212
- @Kaya1333
- @-Gul-
- @DlnOrhn
- @Zeynolin44
- @plojovic
- @dlkkydlntpl
- @pcyavuz
- @Tatlianne20
- @Jenep06
- @elif-sem
- @eymenim54
- @kubra2553
- @CitirTurtam
- @nalyecetemtahin
- @sena zeynep
- @yilinsonyesilyapragi
- @Yssbr
- @hby88
- @nalyecetemtahin 7 şubat
- @hiranur3419 7 şubat
- @Sibelak85 8 Şubat
- @Gmaez gmaez 8 Şubat
- @Kongallak 8 Şubat
- @nurtenn64 8 Şubat
- @limonlutarcinlikek 9 Şubat
- @efe4415 10 şubat
- @turuncu_girl 10 şubat
- @cennetyarim 11 Şubat
- @Mehlikara 11 Şubat
- @Anna09 11 şubat
- @Ezmu0810 12 şubat
- @arkeolog01 12 Şubat
- @Yukakita 14 Şubat
- @elifzeynep1234 14 Şubat
- @Emineylcnn 14 Şubat
- @Teacher8934 16 Şubat
- @ela basak 16 Şubat
- @efrahesila 18 Şubat
- @Birumuttur yasamak 18 Şubat
- @glasesquen 18 Şubat
- @VosVos35 20 Şubat
- @isimsiz 1 20 Şubat
- @Umithepvar 20 Şubat
- @hayalhayal1987 20 Şubat
- @1melegimolsun 24 Şubat
- @Nurr 25 şubat
- @Feyzaaaaaaaa 25 Şubat
- @BlackMirrorr 25 Şubat
- @Efe2014 25 Şubat
- @sezson 26 Şubat
- @isimdeyimgucumdeyim 26 Şubat
- @elsin1 26 Şubat
- @RuveydaCihad 28 Şubat
- @SEVDAM07 1 Mart
- @merveeeeeeeee717 3 Mart
- @Vintageseven 5 Mart
seymaka 6 Mart - @esmarslan 6 Mart
- @elifsenelif03 6 Mart
Hadi inşallah boncukla kapat bu Şubat ayını12 Şubattttttt bekleniyor sabırsızlıklaaaaaaa ^_^ inşallah bdhaki aya yazılmam bu listeye nazar istiyorum bende artık :))))
6 7 aydir deniyoruz eşim cok takiyor ya bende o uzulunce daha cok uzuluyorum bu ay regl gecikti 6 yada 7 gun bide lekelenme oldu aksam eşim ısrar etti test yaptik negatif ti bende sabah daha net sonuc alinir dedim gecistirdim ama gorseniz ikimizde bir bahaneyle 1 saat gidip gidip teste baktik
Hadi inşallah boncukla kapat bu Şubat ayını
Inşallah ya hep bu baba adayları stres yaptırıyor galiba ama eşimden daha çok istediğim ve bunu ona belli etmediğim de bir gerçekİnşallah istediğiniz sonucu alırsınız
Benim eşimde kafayı tırlatmış durumda çocukta çocuk olmayınca gözlerini devirip üzülüyor bide. Herşey zamanında nasip neyse o sıkmayın canınuzı inşallah olur olmazsada zamanı var demekki. Bende kaç aydır hüsran adet düzenim şaştı stersen ama elimizden bişey gelmez her zaman olumlu düşün hasta olurdan yeni ay Umut olsun en sonunda o güzel haberi vericeksin eşine sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?