Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim gülüm sizden aldığım pozitif enerji ile birkaç yıl daha idare ederim sanırım iyi ki varsınız
Sende iyi ki varsın ablammm senin enerjin hepimize yetiyor kaybetmemeye çalışıyoruz sen iyi ol ki bizde enerjimizi hep yuksek tutalim tavsiyelerini bolca okuyalim uygulayalimm

Merdane el değiştirdi halam da 39 yaşında girmiş beybim ondan evham yapıyorum.. tek tesellim nispeten düzenli olan adetim. Her ay iki paket ped bitiyor.. yorgunluktan olabilir bunlar.. halsizlik beni bitiriyor, elim kolum kalkmıyor resmen.. böyle olunca da modum düşüyor, gelip burda dert yanıyorum.. sonra kardeşlerim bana güç veriyor.. iyi ki varsınız beybim

Ya cok tesekkur ederim valla gozlerim doldu suan allah senden ve bebeginden razi olsun bak bebis dogmadan sevaba vesile oluyor
Canım annelik Eminim ki cok güzel bir duygudur isteyen herkese Rabbim nasip etsin. Samimiyetime inandığına inanıyorum çok yürekten dua ettim cidden canım Allah sendende Razı olsun

Canım annelik Eminim ki cok güzel bir duygudur isteyen herkese Rabbim nasip etsin. Samimiyetime inandığına inanıyorum çok yürekten dua ettim cidden canım Allah sendende Razı olsun
Samimiyetine o kadar icten inanıyorum ki canim hem baskasinin baskasina dua etmesi daha makbul benim adima gunah islemezsin o yuzden kabul olma olasiligi cok yuksek ins dilek kapinda aciktir ya suan o kadar pozitif oldum ki sabah tekrar umudumu kaybettemeden test yapcam

Canım Senin hakkinda bilgim yok ne kadardır bebek istiyorsun uzun süredir mi bilmıyorum okumadım msjlsrını her zaman pozıtıf ol ben 8 ay korunmadım 8 ayda oldu hiç takmadım kafama kesinlikle yumurtlama günlerini değerlendir umarım yârin güzel haberi verirsin bize inşallah sonuç ne olursa oldun pozitif düşünmekten asla vazgeçme lütfen

6 7 aydir deniyoruz eşim cok takiyor ya bende o uzulunce daha cok uzuluyorum bu ay regl gecikti 6 yada 7 gun bide lekelenme oldu aksam eşim ısrar etti test yaptik negatif ti bende sabah daha net sonuc alinir dedim gecistirdim ama gorseniz ikimizde bir bahaneyle 1 saat gidip gidip teste baktik

Canım doktor bana 1 sene olmazsa bile çok normal dedi çok yeni daha yeni sizinde 6 7 ay stres çok etkiliyor sakın kafana takma üzülme Rabbim nasip eder inşallah ben inanıyorum olacağına

12 Şubattttttt bekleniyor sabırsızlıklaaaaaaa ^_^ inşallah bdhaki aya yazılmam bu listeye nazar istiyorum bende artık :))))

İnşallah istediğiniz sonucu alırsınız
Benim eşimde kafayı tırlatmış durumda çocukta çocuk olmayınca gözlerini devirip üzülüyor bide. Herşey zamanında nasip neyse o sıkmayın canınuzı inşallah olur olmazsada zamanı var demekki. Bende kaç aydır hüsran adet düzenim şaştı stersen ama elimizden bişey gelmez her zaman olumlu düşün hasta olurdan yeni ay Umut olsun en sonunda o güzel haberi vericeksin eşine sıkma canını

Inşallah ya hep bu baba adayları stres yaptırıyor galiba ama eşimden daha çok istediğim ve bunu ona belli etmediğim de bir gerçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…