- 15 Nisan 2017
- 313
- 233
- 23
- 31
Eşime göre anormal kisirim diye tutturdu yok sen de sorun bende diyorum bende hep evlenince her animiz bebek oldu resmen bir hamile kalsam zaten pek bir şey yapmıyorum yemek bile yaptırmam diyor bende üzülüyorum nasıl istiyor artıkCanım doktor bana 1 sene olmazsa bile çok normal dedi çok yeni daha yeni sizinde 6 7 ay stres çok etkiliyor sakın kafana takma üzülme Rabbim nasip eder inşallah ben inanıyorum olacağına
Inşallah ya hep bu baba adayları stres yaptırıyor galiba ama eşimden daha çok istediğim ve bunu ona belli etmediğim de bir gerçek
beni de eklermisniz 17 subatHAMİŞLER
HAMİŞ ADAYLARI
- @sarikirmizim
- @meltem151515515
- @Busra5834
- @PPERA
- @cigdemmm26
- @patate
- @elifindunyasi
- @Shezofren88
- @cndyyyy
- @CansuErhan52
- @Scienceteacher10
- @burcunzlcn48
- @Ebru9066
- @gamlibaykuss
- @Herkesgibi06
- @denizguneskum87
- @Parislim
- @Missss
- @chatlax
- @gazelim_24
- @Ozedosa
- @Zehra ungrms
- @KumraL_KrakeR
- @Kbra nr35
- @anne-oluyorum
- @GaSeLLe
- @Kuzeyde ask
- @BetulMuratErdem
- @Coolpeople
- @Omur3510
- @Whiteandblue
- @Narella
- @ikimelekannesi06
- @byngulensuratt
- @turkan2727
- @D-E
- @kbrzfr
- @Arel13
- @gmzhrn
- @Busbebek06
- @Sevvvv
- @Lina dmrkrn
- @biumutsa
- @CanEs
- @ezgiraim
- @pempi
- @TheScientist
- @Juventass
- @mikrolif
- @MEYAT
- @Backyoureyes
- @Pepino-ezgi
- @patisserieyumyum
- @Aleovera123
- @gonendi
- @annecikk-16
- @Zeycan123
- @zeyneppsuu
- @ZrrN_90
- @Semaa166
- @sseerraayy
- @sell-in
- @Sevimlipanduf
- @Hakay3201
- @Nida615
- @Kmsl Hnd
- @Zeynebim1212
- @Kaya1333
- @-Gul-
- @DlnOrhn
- @Zeynolin44
- @plojovic
- @dlkkydlntpl
- @pcyavuz
- @Tatlianne20
- @Jenep06
- @elif-sem
- @eymenim54
- @kubra2553
- @CitirTurtam
- @nalyecetemtahin
- @sena zeynep
- @yilinsonyesilyapragi
- @Yssbr
- @hby88
- @nalyecetemtahin 7 şubat
- @hiranur3419 7 şubat
- @Sibelak85 8 Şubat
- @Gmaez gmaez 8 Şubat
- @Kongallak 8 Şubat
- @nurtenn64 8 Şubat
- @limonlutarcinlikek 9 Şubat
- @efe4415 10 şubat
- @turuncu_girl 10 şubat
- @cennetyarim 11 Şubat
- @Mehlikara 11 Şubat
- @Anna09 11 şubat
- @Ezmu0810 12 şubat
- @arkeolog01 12 Şubat
- @Yukakita 14 Şubat
- @elifzeynep1234 14 Şubat
- @Emineylcnn 14 Şubat
- @Teacher8934 16 Şubat
- @ela basak 16 Şubat
- @efrahesila 18 Şubat
- @Birumuttur yasamak 18 Şubat
- @glasesquen 18 Şubat
- @VosVos35 20 Şubat
- @isimsiz 1 20 Şubat
- @Umithepvar 20 Şubat
- @hayalhayal1987 20 Şubat
- @1melegimolsun 24 Şubat
- @Nurr 25 şubat
- @Feyzaaaaaaaa 25 Şubat
- @BlackMirrorr 25 Şubat
- @Efe2014 25 Şubat
- @sezson 26 Şubat
- @isimdeyimgucumdeyim 26 Şubat
- @elsin1 26 Şubat
- @RuveydaCihad 28 Şubat
- @SEVDAM07 1 Mart
- @merveeeeeeeee717 3 Mart
- @Vintageseven 5 Mart
seymaka 6 Mart - @esmarslan 6 Mart
- @elifsenelif03 6 Mart
Veee son 5... dınınınıımHiç umursamıyomuş gibi davranıyorum ben bu ara. Yumurtlama günlerimi kaçırmıyorum sonra konuyu kapatıyorum aklımcaBat yaklaşınca değişik haller oluyo orası ayrı tabi
Beklenen Adet TarihiBat ne bu arada sürekli görüyorum ama hiçbir bilgim yok
TeşekkürlerBeklenen Adet Tarihi
Veee son 5... dınınınıımgel de heyecan yapma.. ben de yeni çıktım ovulasyon döneminden, internette gebelik testi bakıyorum
5 tane mi ooo e yarin birini yap kiz oyle zevkineeEvet ne güzel son 5 dolapta bekleyen hazır testimde varaman nasılda hemen geçer şu beş gün cici beş gün agucuk
Pırrrr diye kuş gibi uçar hemideEvet ne güzel son 5 dolapta bekleyen hazır testimde varaman nasılda hemen geçer şu beş gün cici beş gün agucuk
İnşallah ikinizdede problem yoktur canım artık tıp ne kadar ilerledi ben hiç olumsuz düşünmedim İnan ki ya hamile kalamazsam gibi bi abla var tanığım 41 yaşinda 2 yıllık evli hergün ağlıyor kıyamam çocuğum olmuyor diye doktor kızmış hormon değerlerini bile etkiliyorsun demiş doktoru stresten Regl bile olamıyormuş ki ama onun yaşta var tabi onda bence her zaman pozitif olmak gerekli git gez eşinle farklı seyler kafan adapta olsun kitap oku arkadaşlarınla zaman geçir at kafandan her ay bekleme hamilemiyim diye tahminime göre yaşinda genç ben 31 yaşindayım hiç takmadım ki 30 dam sonra zor oluyor dıyenler de çok oldu gerçi 2 yıllık evliyim 8 ay öncesine kadar korunuyordum istemedim bile soranlara sakayla bakacaksan dogurum deyıp saka tarzı geçtim Ama bazen cevrede çok sinir edıyor insani eee bebek yok mu gibi sorular bazı insanlarda stres yapıo maalesefEşime göre anormal kisirim diye tutturdu yok sen de sorun bende diyorum bende hep evlenince her animiz bebek oldu resmen bir hamile kalsam zaten pek bir şey yapmıyorum yemek bile yaptırmam diyor bende üzülüyorum nasıl istiyor artık
24 yaşındayım 2 ay sonra 25 allah kimseyi bu yüzden aglatmasin hep gülsunlerİnşallah ikinizdede problem yoktur canım artık tıp ne kadar ilerledi ben hiç olumsuz düşünmedim İnan ki ya hamile kalamazsam gibi bi abla var tanığım 41 yaşinda 2 yıllık evli hergün ağlıyor kıyamam çocuğum olmuyor diye doktor kızmış hormon değerlerini bile etkiliyorsun demiş doktoru stresten Regl bile olamıyormuş ki ama onun yaşta var tabi onda bence her zaman pozitif olmak gerekli git gez eşinle farklı seyler kafan adapta olsun kitap oku arkadaşlarınla zaman geçir at kafandan her ay bekleme hamilemiyim diye tahminime göre yaşinda genç ben 31 yaşindayım hiç takmadım ki 30 dam sonra zor oluyor dıyenler de çok oldu gerçi 2 yıllık evliyim 8 ay öncesine kadar korunuyordum istemedim bile soranlara sakayla bakacaksan dogurum deyıp saka tarzı geçtim Ama bazen cevrede çok sinir edıyor insani eee bebek yok mu gibi sorular bazı insanlarda stres yapıo maalesef
Benide 16 mart :)beni de eklermisniz 17 subat
Beklenen adet tarihi nin kisaltmasi canim :)Bat ne bu arada sürekli görüyorum ama hiçbir bilgim yok
Benimde son 9 :)) bugunle 10 ... ama test yapcam ben cunku degisik ruyalar gordum gecen hafta cok o nedenle suphem var bakalimVeee son 5... dınınınıımgel de heyecan yapma.. ben de yeni çıktım ovulasyon döneminden, internette gebelik testi bakıyorum
zaten biz zavallı kadınların en büyük sıkıntısı enfeksiyon kumben bekliyodum ama ya kum döküyomuşum çünkü onu tedavi edecem önce yaa
Canım mhrs var bende ama orda o bölümler yok. Ama Şeyma açıklamış ordan alınır sanırım. Iki.gündür randevu almakla ugrasiyorum
Rica ederimm canimm insaallah hayırla da hamile kalmak ve bebis kavuşmak nasip olur :)Sagol canim tesekkur ederim
Tamam canım cook teşekkür ederim yardimci oldugunuz için. :)Canım ozaman istanbul tıp fakultesi randevu yaz google a bilgilerini gir kadın doğum kısmında infertilite var ordan randevu alabilirsin hatta bir sürü farklı alan var kadın doğum için, bir bak anlamadığın kısım olursa yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?