Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım doktor bana 1 sene olmazsa bile çok normal dedi çok yeni daha yeni sizinde 6 7 ay stres çok etkiliyor sakın kafana takma üzülme Rabbim nasip eder inşallah ben inanıyorum olacağına
Eşime göre anormal kisirim diye tutturdu yok sen de sorun bende diyorum bende hep evlenince her animiz bebek oldu resmen bir hamile kalsam zaten pek bir şey yapmıyorum yemek bile yaptırmam diyor bende üzülüyorum nasıl istiyor artık

Inşallah ya hep bu baba adayları stres yaptırıyor galiba ama eşimden daha çok istediğim ve bunu ona belli etmediğim de bir gerçek

Hiç umursamıyomuş gibi davranıyorum ben bu ara. Yumurtlama günlerimi kaçırmıyorum sonra konuyu kapatıyorum aklımca Bat yaklaşınca değişik haller oluyo orası ayrı tabi

beni de eklermisniz 17 subat

Hiç umursamıyomuş gibi davranıyorum ben bu ara. Yumurtlama günlerimi kaçırmıyorum sonra konuyu kapatıyorum aklımca Bat yaklaşınca değişik haller oluyo orası ayrı tabi
Veee son 5... dınınınıım gel de heyecan yapma.. ben de yeni çıktım ovulasyon döneminden, internette gebelik testi bakıyorum

Veee son 5... dınınınıım gel de heyecan yapma.. ben de yeni çıktım ovulasyon döneminden, internette gebelik testi bakıyorum

Evet ne güzel son 5 dolapta bekleyen hazır testimde var aman nasılda hemen geçer şu beş gün cici beş gün agucuk

Evet ne güzel son 5 dolapta bekleyen hazır testimde var aman nasılda hemen geçer şu beş gün cici beş gün agucuk
Pırrrr diye kuş gibi uçar hemide benim elimde hiç bir test yok. Bu ay atmasyon usulü geçti karnımda on yüz bin milyon baloncuk geziniyor noluyor orda alooo

İnşallah ikinizdede problem yoktur canım artık tıp ne kadar ilerledi ben hiç olumsuz düşünmedim İnan ki ya hamile kalamazsam gibi bi abla var tanığım 41 yaşinda 2 yıllık evli hergün ağlıyor kıyamam çocuğum olmuyor diye doktor kızmış hormon değerlerini bile etkiliyorsun demiş doktoru stresten Regl bile olamıyormuş ki ama onun yaşta var tabi onda bence her zaman pozitif olmak gerekli git gez eşinle farklı seyler kafan adapta olsun kitap oku arkadaşlarınla zaman geçir at kafandan her ay bekleme hamilemiyim diye tahminime göre yaşinda genç ben 31 yaşindayım hiç takmadım ki 30 dam sonra zor oluyor dıyenler de çok oldu gerçi 2 yıllık evliyim 8 ay öncesine kadar korunuyordum istemedim bile soranlara sakayla bakacaksan dogurum deyıp saka tarzı geçtim Ama bazen cevrede çok sinir edıyor insani eee bebek yok mu gibi sorular bazı insanlarda stres yapıo maalesef

24 yaşındayım 2 ay sonra 25 allah kimseyi bu yüzden aglatmasin hep gülsunler

Benimde son 9 :)) bugunle 10 ... ama test yapcam ben cunku degisik ruyalar gordum gecen hafta cok o nedenle suphem var bakalim

Tamam canım cook teşekkür ederim yardimci oldugunuz için. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…