Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şu eke bakarmisinizz ilk defa bu kadar gecikti bat ne zaman bilemiyorum ya geçen ay 11 bu ayda takvim böle dio şaştım kaldım ya

Eklentiler

• Screenshot_2018-02-07-08-15-12-069_com.lbrc.PeriodCalendar.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 68
Adet 4 gün gecikti ve ben gece 5 ye yaptım bunu ilk Yok gibiydi koydum kutuya YouTube da bir bayanı izledim 5 dk sonra aklıma geldi oda sonradan bakmış bende bakayım dedim bu haldeydi :))) eczacı arkadaşımı aradım var dedi bazen böyle oluyor her kadında bir degil dedi kızlar ilkler bir o arkadaşımla bir sizle paylaşıyorum :)) sizce var mı :))

Eklentiler

• 500E17C1-3C70-4866-8C59-09BE75E92B5F.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 61
Baya belirgin valla var :) gozun aydin

Tabiki var tebrikler canım

InsaAllah canim...sanirim erken gebelik testi elindeki birde normal testte yapabilir misin ? Birsey merak ediyorum acaba ondada ilk bes dakikada cikar mi diye ?
Cuma günü kan vereceğim çalıştığım için yapamam galiba ama eczacıya sordum 3 günde gecti dedim normal her insanın döllenmesi aynı olmaz dedi ben bunu gece 5 de yaptım canım yanlışlık var bu dedim eczacıya hayır var sende çoğu zaman tam belli çıkmaz dedi hatta yotube da bir bayan var o gece yapıyor sonra sabah bakıyor ve silik şekilde cıkıyor :)) kaç dk sonra çıktı allah bilir o yüzden biraz bende inanamadım :))

Sen 5 de yaptin sabah mi gordun :)

Canım mhrs var bende ama orda o bölümler yok. Ama Şeyma açıklamış ordan alınır sanırım. Iki.gündür randevu almakla ugrasiyorum
Var canım :) Kadın hastalıkları bölümünde doktorlar o alanlara göre randevu kabul ediyor. Kimisi gebeleri, kimisi menopoz, kimisi infertilite, kimisi gebe olmayan hastaları kabul ediyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…