Aynen canım :))Bende ayın 14 unu bekliyorum canim varsa eger benimde eşime surpriz olacak
Baya belirgin valla var :) gozun aydinAdet 4 gün gecikti ve ben gece 5 ye yaptım bunu ilk Yok gibiydi koydum kutuya YouTube da bir bayanı izledim 5 dk sonra aklıma geldi oda sonradan bakmış bende bakayım dedim bu haldeydi :))) eczacı arkadaşımı aradım var dedi bazen böyle oluyor her kadında bir degil dedi kızlar ilkler bir o arkadaşımla bir sizle paylaşıyorum :)) sizce var mı :))
Tabiki var tebrikler canımAdet 4 gün gecikti ve ben gece 5 ye yaptım bunu ilk Yok gibiydi koydum kutuya YouTube da bir bayanı izledim 5 dk sonra aklıma geldi oda sonradan bakmış bende bakayım dedim bu haldeydi :))) eczacı arkadaşımı aradım var dedi bazen böyle oluyor her kadında bir degil dedi kızlar ilkler bir o arkadaşımla bir sizle paylaşıyorum :)) sizce var mı :))
Allah razı olsun inş kanda da çıkar calışıyorum cuma günü kan verecegim :))Baya belirgin valla var :) gozun aydin
Allah razı olsun canım tşk ederim inş kan da da çıkar :)Tabiki var tebrikler canım
InsaAllah canim...sanirim erken gebelik testi elindeki birde normal testte yapabilir misin ? Birsey merak ediyorum acaba ondada ilk bes dakikada cikar mi diye ?Allah razı olsun inş kanda da çıkar calışıyorum cuma günü kan verecegim :))
Cuma günü kan vereceğim çalıştığım için yapamam galiba ama eczacıya sordum 3 günde gecti dedim normal her insanın döllenmesi aynı olmaz dedi ben bunu gece 5 de yaptım canım yanlışlık var bu dedim eczacıya hayır var sende çoğu zaman tam belli çıkmaz dedi hatta yotube da bir bayan var o gece yapıyor sonra sabah bakıyor ve silik şekilde cıkıyor :)) kaç dk sonra çıktı allah bilir o yüzden biraz bende inanamadım :))InsaAllah canim...sanirim erken gebelik testi elindeki birde normal testte yapabilir misin ? Birsey merak ediyorum acaba ondada ilk bes dakikada cikar mi diye ?
Sen 5 de yaptin sabah mi gordun :)Cuma günü kan vereceğim çalıştığım için yapamam galiba ama eczacıya sordum 3 günde gecti dedim normal her insanın döllenmesi aynı olmaz dedi ben bunu gece 5 de yaptım canım yanlışlık var bu dedim eczacıya hayır var sende çoğu zaman tam belli çıkmaz dedi hatta yotube da bir bayan var o gece yapıyor sonra sabah bakıyor ve silik şekilde cıkıyor :)) kaç dk sonra çıktı allah bilir o yüzden biraz bende inanamadım :))
Yok 5 ten sonra uyuyamadımSen 5 de yaptin sabah mi gordun :)
İdrarda çıkmışsa kanda vardır canım rahat olAllah razı olsun canım tşk ederim inş kan da da çıkar :)
Ayrıca araştırdım sonradan cıkanda pozitifmiş bakalım cuma kan verecegim o zaman öğrenirim ama adetlerim hep düzenlidir bu kadar geçmez hayırlısı :)Sen 5 de yaptin sabah mi gordun :)
Ne bilim sonradan çıktı ya tedirgin oldum eczacı arkadısımda öyle diyorİdrarda çıkmışsa kanda vardır canım rahat ol
Ah tatlım öyle olsa benim testlerdede sonradan çıkar dı hiç o çizgiyi göremedim:)Ne bilim sonradan çıktı ya tedirgin oldum eczacı arkadısımda öyle diyor
Var canım :) Kadın hastalıkları bölümünde doktorlar o alanlara göre randevu kabul ediyor. Kimisi gebeleri, kimisi menopoz, kimisi infertilite, kimisi gebe olmayan hastaları kabul ediyor :)Canım mhrs var bende ama orda o bölümler yok. Ama Şeyma açıklamış ordan alınır sanırım. Iki.gündür randevu almakla ugrasiyorum
Allahım inş hemen sana da göstersin o cizgiyi o hissi rabbim olmayan herkese tattırdırsın inş kanda da çıkar kuzum ya dua et benim içinAh tatlım öyle olsa benim testlerdede sonradan çıkar dı hiç o çizgiyi göremedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?