O zaman kesin varYok 5 ten sonra uyuyamadım5 dk sonra kalkıp o kadını izleyince bakasın geldi baktım :) ve böyleydi
Ben akıllanmadım bi de bugün kan vercemŞimdi ben napayim kan testi bat günü 2 ama hala hastalanmadim
kitabını almana gerek yok canm ya orda kürlere ne zaman başlıycagın kaç gün yapcağın yazmıyor.Kızlar ebru destanın bi kitabı var yalnız değiliz adı onu alcam inşallah instegram sayfasını inceleyebilirsiniz.
Hadi ya o zaman gerek yok youtube dan izledim civanperçemi aslanpençesi çoban çantası bitkilerini 2 dk demleyip için diyodukitabını almana gerek yok canm ya orda kürlere ne zaman başlıycagın kaç gün yapcağın yazmıyor.
Dün aksam yaptirdim kan i 2 ciktiBen akıllanmadım bi de bugün kan vercem
Kan ver canım durma. Saat daha erken, sıra alabilirsin hastaneden
Canım benim 2.79 du ama adetim başladı malesefDün aksam yaptirdim kan i 2 cikti
Evet canım adetin 2. günü başlayıp 5 gün boyunca içiliyor sabah akşam aç karnına. Burdan bi abla öyle söyledi banaHadi ya o zaman gerek yok youtube dan izledim civanperçemi aslanpençesi çoban çantası bitkilerini 2 dk demleyip için diyodu
Baya belirgin cnm var hayırlı olsun hangi marka gebelik testiAdet 4 gün gecikti ve ben gece 5 ye yaptım bunu ilk Yok gibiydi koydum kutuya YouTube da bir bayanı izledim 5 dk sonra aklıma geldi oda sonradan bakmış bende bakayım dedim bu haldeydi :))) eczacı arkadaşımı aradım var dedi bazen böyle oluyor her kadında bir degil dedi kızlar ilkler bir o arkadaşımla bir sizle paylaşıyorum :)) sizce var mı :))
Acile git öğlen arası en yakın hastaneye kan ver :) cumaya kadar ben olsam duramazdımNe bilim sonradan çıktı ya tedirgin oldum eczacı arkadısımda öyle diyor
Canım 2 gün sonra kan testini yenile eğer değer yükselmezse dr git söktürücü falan verir yada neden geciktiğini öğrenirsiŞimdi ben napayim kan testi bat günü 2 ama hala hastalanmadim
Canım bi de adaçayı yağı varmış araştırdımHadi ya o zaman gerek yok youtube dan izledim civanperçemi aslanpençesi çoban çantası bitkilerini 2 dk demleyip için diyodu
Ben o zaman başlasam mı yoksa soğan küründen sonraki ay mı yapsamEvet canım adetin 2. günü başlayıp 5 gün boyunca içiliyor sabah akşam aç karnına. Burdan bi abla öyle söyledi bana
Ben şayet regl olursam bunu ve adaçayı yağını yapıcam canım, sen nasıl istersen.Ben o zaman başlasam mı yoksa soğan küründen sonraki ay mı yapsam
Benim hayatım boyunca hiç adetim gecikmemişti stres yaptım bu ay ondan sanirimCanım 2 gün sonra kan testini yenile eğer değer yükselmezse dr git söktürücü falan verir yada neden geciktiğini öğrenirsi
Benim baslamadi işte sıkınti ordaCanım benim 2.79 du ama adetim başladı malesef
Adaçayı yağı mı elma yapı mı bide çanaşıra pet gibi mi sercez nasıl oluyoBen şayet regl olursam bunu ve adaçayı yağını yapıcam canım, sen nasıl istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?