- 7 Şubat 2017
- 2.315
- 2.250
- 133
Canım benimde regle günü bu değerdi sonra ilk kez 1 hafta geciktim ama adet oldum. Ama o ay iki kere yumurtlamıştımBenim baslamadi işte sıkınti orda
Test için erken canım, en azından son 5 güne kadar bekleyip erken gebelik testi yap. Bata 9 gün varsa daha rahime inmemiştir bileBenimde son 9 :)) bugunle 10 ... ama test yapcam ben cunku degisik ruyalar gordum gecen hafta cok o nedenle suphem var bakalim
Canım ne düşündüm biliyonmu benm normalde hep sıfır çıkardı o değer tüp bebekte tutmadığında 2 li bi değer çıktı. Acaba diyorum yumurta dölleniyoda tutunmuyo diyemi böyle bi değer çıkıyoBenim baslamadi işte sıkınti orda
Masallah canım gayet belli hayirli olsunnnAdet 4 gün gecikti ve ben gece 5 ye yaptım bunu ilk Yok gibiydi koydum kutuya YouTube da bir bayanı izledim 5 dk sonra aklıma geldi oda sonradan bakmış bende bakayım dedim bu haldeydi :))) eczacı arkadaşımı aradım var dedi bazen böyle oluyor her kadında bir degil dedi kızlar ilkler bir o arkadaşımla bir sizle paylaşıyorum :)) sizce var mı :))
ikisi aynı şey canım adaçayı yağı parantez içinde acı elma yağı yazıyor.Adaçayı yağı mı elma yapı mı bide çanaşıra pet gibi mi sercez nasıl oluyo
Canım anlamadım aralik diyo ama ektekiŞu eke bakarmisinizz ilk defa bu kadar geciktibat ne zaman bilemiyorum ya geçen ay 11 bu ayda takvim böle dio şaştım kaldım ya
Yaptıktan sonra hamile kalan bir arkadaş şunları yazmışAdaçayı yağı mı elma yapı mı bide çanaşıra pet gibi mi sercez nasıl oluyo
Takvim Aralık 2007 gösteriyor yalnız. Ayarları düzenlediniz mi?Şu eke bakarmisinizz ilk defa bu kadar geciktibat ne zaman bilemiyorum ya geçen ay 11 bu ayda takvim böle dio şaştım kaldım ya
6 gunden sonra yukseliyormus 6 ile 8gun arasında o nedenle deneyeyim dedim canimTest için erken canım, en azından son 5 güne kadar bekleyip erken gebelik testi yap. Bata 9 gün varsa daha rahime inmemiştir bile
Stresten Olabilir canım evetBenim hayatım boyunca hiç adetim gecikmemişti stres yaptım bu ay ondan sanirim
Ayna gibi hem de :) gözün aydın :)Adet 4 gün gecikti ve ben gece 5 ye yaptım bunu ilk Yok gibiydi koydum kutuya YouTube da bir bayanı izledim 5 dk sonra aklıma geldi oda sonradan bakmış bende bakayım dedim bu haldeydi :))) eczacı arkadaşımı aradım var dedi bazen böyle oluyor her kadında bir degil dedi kızlar ilkler bir o arkadaşımla bir sizle paylaşıyorum :)) sizce var mı :))
Hadi ya valla o kadar aradım MHRS de bi türlü bişey anlamadım. Daha doğrusu benim gittiğim hastaneden aradım bulamamistim. Ama öğrenmiş oldum. InşaAllah bi daha isim düşmez ama düşerse artij bundan sonrası kolay :) çok teşekkür ederimVar canım :) Kadın hastalıkları bölümünde doktorlar o alanlara göre randevu kabul ediyor. Kimisi gebeleri, kimisi menopoz, kimisi infertilite, kimisi gebe olmayan hastaları kabul ediyor :)
Innovita iyi canimKızlar, ovulasyon testi önerebilir misiniz?
İçeri yerleştirme işlemi sıkıntı ya öyle derine itemem kiYaptıktan sonra hamile kalan bir arkadaş şunları yazmış
canım adetin bittikten sonra 7 gün boyunca yap beyaz bir tülbenti önce güzelce ütüle sonra ütülediğin kısmına bir tutam pamuk koy ve tulbentin pamuklu kısmını parmakarın arasından sıkıştırarak vajinana girecek şekilde ayarla sonrada üstüne 4 damla daha fazla değil yakıyo çünkü fazlası ve oda çok zararlı pişirme yapabiliyormuş allah korusun adetten sonra 7 gün boyunca gece yatarken vajina içine sok tülbentin kalan kısmınıda çamaşırının arasına koyki gece dönerken falan çıkmasın hem sabah çıkartmanda çok rahat olur ilk 3 gün falan bişey olmuyo ama 4-5-6 günlerde bembeyaz iltihabı tülbentin üzerinde gördüm ve şok olmuştum hiç ağrım bile yokken nasıl bu kadar iltihap olabilir diye çok şükür eşinede 10 gün öncesinden falan keçi boynuzu kürü içir sabah akşam aç karna bir yemek kaşığı allah yardımcımız olsun canım
Bebis gelecek insallah kendine yer hazirliyor :) Allah emeginizi bosa vermesin insallahspor yapıp 4-5 kilo vermiştim hamilelikte alırım diye bu hormon ilaçlarından geri aldım2 iğneyi vuruldum son 3 inş işe yarar
Kaç tane oluyor peki içinde bazıları 5li bazıları daha fazla hangisini kullanmalıyımInnovita iyi canim
Varya bende böle ayın 2 si gibi yine yumurtlama gibi skinyi grlmişti dedim bu ne acaba demekki bende 2 kere yunurtladimCanım benimde regle günü bu değerdi sonra ilk kez 1 hafta geciktim ama adet oldum. Ama o ay iki kere yumurtlamıştım
Derine değil girişine canım :)İçeri yerleştirme işlemi sıkıntı ya öyle derine itemem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?