Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde son 9 :)) bugunle 10 ... ama test yapcam ben cunku degisik ruyalar gordum gecen hafta cok o nedenle suphem var bakalim
Test için erken canım, en azından son 5 güne kadar bekleyip erken gebelik testi yap. Bata 9 gün varsa daha rahime inmemiştir bile

Benim baslamadi işte sıkınti orda
Canım ne düşündüm biliyonmu benm normalde hep sıfır çıkardı o değer tüp bebekte tutmadığında 2 li bi değer çıktı. Acaba diyorum yumurta dölleniyoda tutunmuyo diyemi böyle bi değer çıkıyo

Masallah canım gayet belli hayirli olsunnn

Adaçayı yağı mı elma yapı mı bide çanaşıra pet gibi mi sercez nasıl oluyo
ikisi aynı şey canım adaçayı yağı parantez içinde acı elma yağı yazıyor.

Adet bitiminden sonra 7 gün 2-3 damla tampona yada temiz, ütülenmiş bir tülbente damlatıp vajinaya yerleştircez

Adaçayı yağı mı elma yapı mı bide çanaşıra pet gibi mi sercez nasıl oluyo
Yaptıktan sonra hamile kalan bir arkadaş şunları yazmış

canım adetin bittikten sonra 7 gün boyunca yap beyaz bir tülbenti önce güzelce ütüle sonra ütülediğin kısmına bir tutam pamuk koy ve tulbentin pamuklu kısmını parmakarın arasından sıkıştırarak vajinana girecek şekilde ayarla sonrada üstüne 4 damla daha fazla değil yakıyo çünkü fazlası ve oda çok zararlı pişirme yapabiliyormuş allah korusun adetten sonra 7 gün boyunca gece yatarken vajina içine sok tülbentin kalan kısmınıda çamaşırının arasına koyki gece dönerken falan çıkmasın hem sabah çıkartmanda çok rahat olur ilk 3 gün falan bişey olmuyo ama 4-5-6 günlerde bembeyaz iltihabı tülbentin üzerinde gördüm ve şok olmuştum hiç ağrım bile yokken nasıl bu kadar iltihap olabilir diye çok şükür eşinede 10 gün öncesinden falan keçi boynuzu kürü içir sabah akşam aç karna bir yemek kaşığı allah yardımcımız olsun canım

Ayna gibi hem de :) gözün aydın :)

Var canım :) Kadın hastalıkları bölümünde doktorlar o alanlara göre randevu kabul ediyor. Kimisi gebeleri, kimisi menopoz, kimisi infertilite, kimisi gebe olmayan hastaları kabul ediyor :)
Hadi ya valla o kadar aradım MHRS de bi türlü bişey anlamadım. Daha doğrusu benim gittiğim hastaneden aradım bulamamistim. Ama öğrenmiş oldum. InşaAllah bi daha isim düşmez ama düşerse artij bundan sonrası kolay :) çok teşekkür ederim

İçeri yerleştirme işlemi sıkıntı ya öyle derine itemem ki

Bu şekilde canım :)

Rica ederim ne demek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…