- 14 Kasım 2016
- 986
- 2.669
- 113
Allah razı olsun canım inş kanda da cıkarAyna gibi hem de :) gözün aydın :)
Ya sonradan çıktı ya aklım karıştı hatta sabaha daha da koyulaşmış ama geçerli mi kiMasallah canım gayet belli hayirli olsunnn
Anladım canimm yine kadin dogum olarak seçicez ama içinde bölümler olarak ayrılarak. Çok teşekkür ederim.canımm yardımın icin:)
Az önce verdim :)))Acile git öğlen arası en yakın hastaneye kan ver :) cumaya kadar ben olsam duramazdım
İnş canım hatta sabaha daha da koyulaşmış :)O zaman kesin varhadi InsaAllah
6-8 gün içinde rahime inip tutunuyor, ondan sonra HCG kanda yükseliyor. Sonraki günlerde de idrara geçiyor. Birkaç gün daha bekle canım. Erkenden öğrenen arkadaşlar istisna6 gunden sonra yukseliyormus 6 ile 8gun arasında o nedenle deneyeyim dedim canim
Senin adetin kaç gün sürüyor canım? Kanaman çok oluyor mu? Rahim duvarı yeterince kalınlaşıyor mu doktor ne diyor?Canım ne düşündüm biliyonmu benm normalde hep sıfır çıkardı o değer tüp bebekte tutmadığında 2 li bi değer çıktı. Acaba diyorum yumurta dölleniyoda tutunmuyo diyemi böyle bi değer çıkıyo
Alacam bugun erken gebelik testi ...evde vardi normal olandan sabah 8 de yaptim sanki golge gibi birswy var ama emin degilim yoksa korkudan mi oyle goruyorum :)))6-8 gün içinde rahime inip tutunuyor, ondan sonra HCG kanda yükseliyor. Sonraki günlerde de idrara geçiyor. Birkaç gün daha bekle canım. Erkenden öğrenen arkadaşlar istisna
Doktor normal dedi. Adetüm toplamda 7 gün sürüyo üç günü yoğun oluyoSenin adetin kaç gün sürüyor canım? Kanaman çok oluyor mu? Rahim duvarı yeterince kalınlaşıyor mu doktor ne diyor?
Pıhtılaşma yoktu değil mi?Doktor normal dedi. Adetüm toplamda 7 gün sürüyo üç günü yoğun oluyo
Rica ederim canım benim :)Anladım canimm yine kadin dogum olarak seçicez ama içinde bölümler olarak ayrılarak. Çok teşekkür ederim.canımm yardımın icin:)
Sağlam bir marka al canım. Burda birkaç kişi dandik testler yüzünden yanıldıY
Alacam bugun erken gebelik testi ...evde vardi normal olandan sabah 8 de yaptim sanki golge gibi birswy var ama emin degilim yoksa korkudan mi oyle goruyorum :)))
Predictor bakarimSağlam bir marka al canım. Burda birkaç kişi dandik testler yüzünden yanıldı
Darısı başımaGeldi kirmizilarrrr
Eeee gununmiydu unuttum ya 2 mi cikmistiGeldi kirmizilarrrr
Tamam canimSağlam bir marka al canım. Burda birkaç kişi dandik testler yüzünden yanıldı
Sabah yeseydin acıkırdın o saate :)) bilmiyorum canım ama bu saat olmuş yemediysen idare et, zaten şurda ne kalmışKızlar bişey sordumMuayeneye aç karnına mı gitmem gerek
Yok zaten coraspin kullandımPıhtılaşma yoktu değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?