Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En son 3 ya da 4 ocakta ovulasyon yapmıştım baya silikti. Bugün yaptım yine koyulaşma başlamış. Geçen ay bata 3 gün kala birden pik yapmıştı ama adet olmuştum. Bakalım. Bu ay nasıl olacak

6 7 aydir evliyiz ve hic korunmadik

Doktorlar 1 sene geçmeden vermiyor rahim filmini ki o da gerekli görürse ancak. Yani doktorların keyfini beklemekte saçma bence yaptırabilirsin canım için rahat olsun en azından

Sende iyiki varsın vosvosuuum. O yorgunluk hem çocuktan hemde kaygılardan kaynaklanıyor rahat bırak kendini bırak şimdi halalarını. Sen anneye bak anneden geçer kadınsal genler ben öyle biliyorum. Aklına getirme bile, stres yaparsan tetiklersin Allah korusun düşünürsen çekersin. Senin 50 ye kadar yolun var zaten bebişte beklemez okadar 2018 annesi olcaz biz (kırmızıları dün gece gördüm bu arada :) ) kafayı yedirtti bana ctsiden beri şimdi eminim bebiş olmadığına inşallah benim şansım vardır bu yıl.

Canım yarına randevuyu kaptim çok teşekkürler. Ben o şekilde alınacağını dusunememistim:) seymaka

Ohhh bee sevindim canım. Hemende bulman iyi olmuş dediğim hastaneden mi aldın ? Memnun kalırsan bende giderim oraya işten izin alamıyorum zırt pırt diye dibimde gitmeye çalışıyorum ama orası araştırma hst. Olduğu için iyi olacaktır.

Var vaaaar. Maşallah gözün aydın bebiş görünmüş değerlerinde iyi çıkar inşallah zaten belirtilerinden belliydi

Kızlar, ovulasyon testi önerebilir misiniz?

İnnovita kullanıyorum ben canım kasetsiz. Netten almıştım 50 li li bayağı ekonomik

Aynen ist tip Fakültesi hastanesinden aldım. Bana da yakın çok şükür :) randevu alırken bakarken bile muayene saatleri hemen doluyordu. Anlaşılan çok kalabalık bi yer :) bakalım yarın anlasilacak yumurtladim miiii yumurtlamadim miçok zor bu işler. seymaka

Cnmm Allahon cezalarnın ellerine düşmüşz ne yaplm Allah bizi kurtarsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…