- 7 Şubat 2017
- 2.315
- 2.250
- 133
Yok tatlım tok gitKızlar bişey sordumMuayeneye aç karnına mı gitmem gerek
Aç tok farketmezKızlar bişey sordumMuayeneye aç karnına mı gitmem gerek
Canım beta için mi gideceksin yoksa hormon testleri için mj anlamadimKızlar bişey sordumMuayeneye aç karnına mı gitmem gerek
Evet 2-3 gun geçmişti ama 2 cıktı dun aksam kırmizilar da geldi bidaha 1 hafta gecıkmeden yaptirmicamAaaaaaaa
Eeee gununmiydu unuttum ya 2 mi cikmisti
Aynen kesinlikle oyle yapmali...Evet 2-3 gun geçmişti ama 2 cıktı dun aksam kırmizilar da geldi bidaha 1 hafta gecıkmeden yaptirmicam
Ders olsun böle olunca da yumurtamam 15 hün önce olmus haliyle her ne kdr yunurtlama akıntisini görmüş olsamdaAynen kesinlikle oyle yapmali...
Ben su yumurtlama belirtisini hicmi hic gormedim acikcasiDers olsun böle olunca da yumurtamam 15 hün önce olmus haliyle her ne kdr yunurtlama akıntisini görmüş olsamda
Bu 2. Aydi smdi 3. Ayi denicez artık geçer mi 1 ayyyBen su yumurtlama belirtisini hicmi hic gormedim acikcasi
6 7 aydir evliyiz ve hic korunmadik
Merdane el değiştirdihalam da 39 yaşında girmiş beybim ondan evham yapıyorum.. tek tesellim nispeten düzenli olan adetim. Her ay iki paket ped bitiyor.. yorgunluktan olabilir bunlar.. halsizlik beni bitiriyor, elim kolum kalkmıyor resmen.. böyle olunca da modum düşüyor, gelip burda dert yanıyorum.. sonra kardeşlerim bana güç veriyor.. iyi ki varsınız beybim
Canım yarına randevuyu kaptim çok teşekkürler. Ben o şekilde alınacağını dusunememistim:)seymaka
Adet 4 gün gecikti ve ben gece 5 ye yaptım bunu ilk Yok gibiydi koydum kutuya YouTube da bir bayanı izledim 5 dk sonra aklıma geldi oda sonradan bakmış bende bakayım dedim bu haldeydi :))) eczacı arkadaşımı aradım var dedi bazen böyle oluyor her kadında bir degil dedi kızlar ilkler bir o arkadaşımla bir sizle paylaşıyorum :)) sizce var mı :))
Kızlar, ovulasyon testi önerebilir misiniz?
Gecer gecer sıkma caniniBu 2. Aydi smdi 3. Ayi denicez artık geçer mi 1 ayyy
İnşaAllahCanım lütfen mora lini bozma ne gerekiyorsa yaptir ihmal etme Rabbim yüzünüze baksin Insallah iyileşirsin duzelir hersey
Evet ama bidaha çagrdılar iğneyi vursm şükr düşmesni bklyormNeden yatırmadılar anlamadımdış gebelik diyip eve mi gönderdiler
Bu 2. Aydi smdi 3. Ayi denicez artık geçer mi 1 ayyy[/QUOTE
genelde iğneyle düşüyor değer hayırlısıEvet ama bidaha çagrdılar iğneyi vursm şükr düşmesni bklyorm
Cnmm Allahon cezalarnın ellerine düşmüşz ne yaplm Allah bizi kurtarsnBerraAksa_K geçmiş olsun canım benim. Allah sağlıklı bebiş nasip etsin inşallah en kısa sürede. Hamile kalabildiğini aklından çıkarma yine kalırsın merak etme Allah büyüktür hayırlısı buymuş.
Doktorun korun ya da korunma demiştir demediyse de sor istersen yalnış hareket etme. Ay şu doktorları anlamıyorum yeminle bak geldi aklıma gene dellendim sölesene arkadaş şu kıza napçağını dilinin bağımı koptu, ibiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?