Sabah 8de yedim deSabah yeseydin acıkırdın o saate :)) bilmiyorum canım ama bu saat olmuş yemediysen idare et, zaten şurda ne kalmış
Alttan muayeneCanım beta için mi gideceksin yoksa hormon testleri için mj anlamadim
O zaman aç tok farketmez diye duunuyorum canım benim. Ama her ihtimale karşı aç gitmekte yarar var. Ben böyle durumlarda hep aç giderim:)Alttan muayene(
Kan da ister herhalde canım bilmiyorum
Adet 4 gün gecikti ve ben gece 5 ye yaptım bunu ilk Yok gibiydi koydum kutuya YouTube da bir bayanı izledim 5 dk sonra aklıma geldi oda sonradan bakmış bende bakayım dedim bu haldeydi :))) eczacı arkadaşımı aradım var dedi bazen böyle oluyor her kadında bir degil dedi kızlar ilkler bir o arkadaşımla bir sizle paylaşıyorum :)) sizce var mı :))
Adaçayı yağı mı elma yapı mı bide çanaşıra pet gibi mi sercez nasıl oluyo
valla midem çok bulanıyor gelene kadar öldüm nasıl bekliycem bilmiyorumO zaman aç tok farketmez diye duunuyorum canım benim. Ama her ihtimale karşı aç gitmekte yarar var. Ben böyle durumlarda hep aç giderim:)
seymaka canım beni de ekler misin bat 15 şubat
Ufak kaçamaklar yapın canım yapcak bise yok. Umar im hayırlısı ile şubat bizim ayimiz olurr
cok tesekkür ederim kuzum inş :) cıkar 4 te cıkacak :)Doktorlar 1 sene geçmeden vermiyor rahim filmini ki o da gerekli görürse ancak. Yani doktorların keyfini beklemekte saçma bence yaptırabilirsin canım için rahat olsun en azından
Sende iyiki varsın vosvosuuum. O yorgunluk hem çocuktan hemde kaygılardan kaynaklanıyor rahat bırak kendini bırak şimdi halalarını. Sen anneye bak anneden geçer kadınsal genler ben öyle biliyorum. Aklına getirme bile, stres yaparsan tetiklersin Allah korusun düşünürsen çekersin. Senin 50 ye kadar yolun var zaten bebişte beklemez okadar 2018 annesi olcaz biz (kırmızıları dün gece gördüm bu arada :) ) kafayı yedirtti bana ctsiden beri şimdi eminim bebiş olmadığınainşallah benim şansım vardır bu yıl.
Ohhh bee sevindim canım. Hemende bulman iyi olmuş dediğim hastaneden mi aldın ? Memnun kalırsan bende giderim oraya işten izin alamıyorum zırt pırt diye dibimde gitmeye çalışıyorum ama orası araştırma hst. Olduğu için iyi olacaktır.
Var vaaaar. Maşallah gözün aydın bebiş görünmüş değerlerinde iyi çıkar inşallah zaten belirtilerinden belliydi
İnnovita kullanıyorum ben canım kasetsiz. Netten almıştım 50 li li bayağı ekonomik
amin canım inş :) cok sagol darısı olmayan herkesin basına inş vardır :)Canım bunda kesin var. Mesela en eskiden yapardım test hiç sonradan ikinci çiZgi çıkmazdı. Hayırlı olsun allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin.
Canım merhaba. Onu tamponun üzerine dök 4 damla sonra da yerleştir. Öyle de olur tülbent filan sıkınt
Aslında bi kraker filan yesen bişey olmaz o kadarciktan sanırım. Miden çok bulanırken kan vermek zor oluyor ben de yaşamıştım geçen sene. Çok kötü olmuştum. Bi kaç tane yesen bişey olmaz bence yavalla midem çok bulanıyor gelene kadar öldüm nasıl bekliycem bilmiyorum
Çıkar çıkar ben sana değerini de söyleyeyim 44-54 arası:))cok tesekkür ederim kuzum inş :) cıkar 4 te cıkacak :)
ya cok tatlısın :) inş dediğin gibi olur kuzum ay saat 4 olmak bilmez simdi :)Çıkar çıkar ben sana değerini de söyleyeyim 44-54 arası:))
ayy canım senin de durum ilginçmiş, geç döllenme mi olmuş yani? 10 gün sonra mı çıktı, kan değerin kaçtı merak ettim?Canım seni ümitlendirmek istemem ama yüzde yüz erken yaptın diyorum başkaca bişey demiyorum 2-3 gün tekrarla benim adetten 10 gün geçti anca çıktı kanda ve idrarda bilgin oldun inşlhhh iyi haberler Le gelirsin bizlere
güzel geçsin muayene inşallah, çıkınca saldır yemeklerevalla midem çok bulanıyor gelene kadar öldüm nasıl bekliycem bilmiyorum
şimdiden hayırlı olsun canım, bundan sonraki süreç de güzel geçsinamin canım inş :) cok sagol darısı olmayan herkesin basına inş vardır :)
Hahahahh şurda ne kaldı saat 4 e.ya cok tatlısın :) inş dediğin gibi olur kuzum ay saat 4 olmak bilmez simdi :)
Çıkar çıkar ben sana değerini de söyleyeyim 44-54 arası:))
70 ustu :)))ya cok tatlısın :) inş dediğin gibi olur kuzum ay saat 4 olmak bilmez simdi :)
Allah AllahCok agrım var ölüyorum
Degerim yükseliyor gttikçe iğneyi şükr vurdular yatıyorm hastanede şimdiCanim kurtaj dıs gebeligi sonlandirmaz.
Ama tuplerinde hemen patlamaz korkma strese sokma kendini.Zaten tek tuptedir.
1-2 gune vururlar igneyi.
Kac degerin suan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?