Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetime 6 gün kaldı..2gün önce beyaz yumurta akı kıvamındaki sıvı geldi..dün de yumurtalıma testi pil yapmıştı...gece de kahverengi bir damla kan lekesi düşmüş çamaşırıma...kan lekesi çok net ama...sanırım yumurtam çatladı gece...ama 6 gün kaldı adetime ya böyle bir durum olabilir mi neden bu kadar geç yumurtlamış olabilirim...adetimde hiç şaşmaz 25günde en geç 26 günde bir olurum cevaplarınız bekliyorum

Bu kadın doktorlardan nefret ediyorum şam şeytanları

Aslında bi kraker filan yesen bişey olmaz o kadarciktan sanırım. Miden çok bulanırken kan vermek zor oluyor ben de yaşamıştım geçen sene. Çok kötü olmuştum. Bi kaç tane yesen bişey olmaz bence ya
Kan verdim de sonuçları neden 1 buçuk ay sonra çıkıyor

Olabilir canım banada oldu hamile kalmazsan adetin gecikecektir

sagol amin canım darısı olmayan herkesin basına o akıntı yumurtlama akıntısı :)

Olabilir canım banada oldu hamile kalmazsan adetin gecikecektir
CANIM bugüne kadar da adetim hiç gecikmemişti ya ilk defa olacak eğer olursa...bir de dün gece çatlamış biz bugün sabah ilişkiye girdik bu durumda gebelik oluşabilir mi yoksa mutlaka çatlamadan önce mi ilişkiye girmek lazım

Canım ne testi bu ki 1 buçuk ay sonra çıkıyor ? Hem uzun bi süre deil mi
Bilmiyorum valla canım, smear testi falan cuma günü çıkcakmış ama bu kan neden bilmiyorum, ultrasonda baktı, bi kistim vardı kaybolmuş adet olcaksın dedi :)

İnşallahh çok çok aminn ocakta çok fazla kafama taktım gece gündüz uyku uyuyamayadım sürekli kan ve idrar testi yaptım bu ay oluruna bırakacağım inşallahh
Aynı ben canim yaaa bende sabah akşam test yaptim rüyalarımda bile test yapıyordum yok böyle bisse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…