- 21 Kasım 2015
- 238
- 189
- 103
- 35
Benım regl agrım cok oluyor yaa bu ay baya bi cok olduA
Allah Allah
Kan verdim de sonuçları neden 1 buçuk ay sonra çıkıyorAslında bi kraker filan yesen bişey olmaz o kadarciktan sanırım. Miden çok bulanırken kan vermek zor oluyor ben de yaşamıştım geçen sene. Çok kötü olmuştum. Bi kaç tane yesen bişey olmaz bence ya
İnşaAllahgenelde iğneyle düşüyor değer hayırlısı
Olabilir canım banada oldu hamile kalmazsan adetin gecikecektirKızlar adetime 6 gün kaldı..2gün önce beyaz yumurta akı kıvamındaki sıvı geldi..dün de yumurtalıma testi pil yapmıştı...gece de kahverengi bir damla kan lekesi düşmüş çamaşırıma...kan lekesi çok net ama...sanırım yumurtam çatladı gece...ama 6 gün kaldı adetime ya böyle bir durum olabilir mi neden bu kadar geç yumurtlamış olabilirim...adetimde hiç şaşmaz 25günde en geç 26 günde bir olurum cevaplarınız bekliyorum
sagol amin canım darısı olmayan herkesin basına o akıntı yumurtlama akıntısı :)ayy canım senin de durum ilginçmiş, geç döllenme mi olmuş yani? 10 gün sonra mı çıktı, kan değerin kaçtı merak ettim?
güzel geçsin muayene inşallah, çıkınca saldır yemeklere
şimdiden hayırlı olsun canım, bundan sonraki süreç de güzel geçsin
ay bu arada kızlar bugün 22.günüm, uzayan akıntıları 16-17.günler görmüştüm. Bugün gene yumurta akı kıvamında akıntılar, anlamadım. ne dersiniz?
evet bakıp duruyorum daha da cıkmadıHahahahh şurda ne kaldı saat 4 e.
Bir de hastaneye gitmeden hastanenin internet sitesinden takip et canım oraya en geç 1.5 saatte yüklenir :))
hayırlısıı :)))70 ustu :)))
Canım benim çok tebrik ederim bize de dua et :)hayırlısıı :)))
inş hamişimdir ederim tabi kuzum allah olmayan herkese versin :)Canım benim çok tebrik ederim bize de dua et :)
Canım ne testi bu ki 1 buçuk ay sonra çıkıyor ? Hem uzun bi süre deil miKan verdim de sonuçları neden 1 buçuk ay sonra çıkıyor
CANIM bugüne kadar da adetim hiç gecikmemişti ya ilk defa olacak eğer olursa...bir de dün gece çatlamış biz bugün sabah ilişkiye girdik bu durumda gebelik oluşabilir mi yoksa mutlaka çatlamadan önce mi ilişkiye girmek lazımOlabilir canım banada oldu hamile kalmazsan adetin gecikecektir
Bilmiyorum valla canım, smear testi falan cuma günü çıkcakmış ama bu kan neden bilmiyorum, ultrasonda baktı, bi kistim vardı kaybolmuş adet olcaksın dedi :)Canım ne testi bu ki 1 buçuk ay sonra çıkıyor ? Hem uzun bi süre deil mi
Allah gani gani rahmet eylesinEki Görüntüle 2107592 Kızlar, sizler için ziyaret ettim:)
Sen Ankara dami ikamet ediyorsun ?Mehmet Akif Ersoyun yatağı :) Eki Görüntüle 2107593
Aynı ben canim yaaaİnşallahh çok çok aminn ocakta çok fazla kafama taktım gece gündüz uyku uyuyamayadım sürekli kan ve idrar testi yaptım bu ay oluruna bırakacağım inşallahh
Evet canımSen Ankara dami ikamet ediyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?