Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende de benzer durum var.
17.gün ovulasyondu sanıyorum, bugün 22. gün gene akıntı gördüm. bata yaklaşık 8 gün var, hiç anlamadım..
sen de belki 1 haftalık gecikme yaşayabilirsin canım. kan olması ve testin pik yapması dün yumurtladığını gösteriyor sanki..

Önce girsen daha iyi olurama yumurtanın ömrünede bağlı

Yumurtanın 12-24 saat arası bekleme süresi var canım. Çatladıysa bu sure içinde ilişki de işe yarar

Doktordan çıktım şimdi kan değerimde yükselme var evet tam istediğim kadar olmasada var dedi yârin tekrar gideceğim tekrar bugün kan aldı yârin sonuç belli olcak yükselme gene olmuşmu diye Rabbim ne derse o olur ve pozitif düşünüyorum daha inşallah herşey yolunda olur sordum geç döllenme olabilir mi o sepeplebkalp atısını duymamıs olabilirmiyiz olabilir tabi dedi haftaya kadar zaman tanıyalım dedi bebeğe inşallah herşey yolunda gider bugün daha pozitifim yaaa

Kızlar bugün adet oldum. Akşam civanperçemi ve t.d aslan pençesi çayına başalayım. 10 gün devam edeyim bitincede soğan kürü yapayım diyorum. Ne dersiniz
Bence direkt soğan suyundan başlayın. Ondan sonra diğerlerini yaparsınız. Çünkü onun faydasını görüp hamile kalan çok var. Ben de bu ay 7,8 gün icebildim bazı günler günde bir bardak içtim. Ama faydası olduğuna eminim. InşaAllah size de faydasi olur

Kist yoksa çok sevindim canim:) insaallah sonuçlar da temiz çıkar :)
İnşaallah canıımm benim Bu ay adaçayı yağına başlıyorum inşaallah bu vesileyle bebekim olur :)))

Hepimiz Mart ayına güzel haberlerle gireriz inşallah :)))

Hamilelik durumunda düşük yapıyomuş bu otlar Adet zamanı başlanıyomuş diye okudum o yüzden başlıyım dedim zaten soğan kürü adet bitiminde başlanıyo

Hamilelik durumunda düşük yapıyomuş bu otlar Adet zamanı başlanıyomuş diye okudum o yüzden başlıyım dedim zaten soğan kürü adet bitiminde başlanıyo
Anladım canım. Ben de soğan kürü ne yumurtlamadan sonra iki üç gün daha icmistim çünkü rahme yerleşmesi baya zaman alıyor diye sonra bıraktım. InşaAllah sizde bu kürleri faydasını gorursunuz:)

İnşaallah canıımm benim Bu ay adaçayı yağına başlıyorum inşaallah bu vesileyle bebekim olur :)))

Hepimiz Mart ayına güzel haberlerle gireriz inşallah :)))
Insaallah canimm rabbim.sifasini da verir insaallah :) insaallah guzel haberleri vermek hepimize nasip olsun aminn:))

Kizlar merhaba :) yine ben.
Ben gecenay femara ve ovitrelle kullandim. İgnenin ucuncu gunu lekelenmem oLmustu. İgneden bi hafta sonra progesteron sonucum 11 di. Ve ignenin 12. Gunu lekelenmem basladi. 17. Gunde tamamen adet oldum.

Sonra adetin ikinci günü tekrar femara basladik. Ama bu ay yumurtam hızlı büyüdü. Adetin 10. Gununde catlatma ignesi vuruldum. Yumurtam 21 mm di.

Ve bu ay hic lekelenmem olmadi. Zaten nedense kupkuruyum. 30 ocakta catlatma ignesi oldum. Dun yani 6 subatta progesteron tahlili istedi dr yine. Sonuc 14 cikti. İgnenin 8. Gunundeyim. Bu sabah kasiklarimda resmen bi damar atti atti durdu. Sizce benim bi sonraki adetim ne zaman olur ? Ne zaman test yapabilirim ? Suan inanilmaz belim agriyor sadece. Arada kasiklarda bi bi Ağrı geziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…