Istanbulda olan kimler var ? Ve neredeler acabaEvet canım
bende de benzer durum var.Kızlar adetime 6 gün kaldı..2gün önce beyaz yumurta akı kıvamındaki sıvı geldi..dün de yumurtalıma testi pil yapmıştı...gece de kahverengi bir damla kan lekesi düşmüş çamaşırıma...kan lekesi çok net ama...sanırım yumurtam çatladı gece...ama 6 gün kaldı adetime ya böyle bir durum olabilir mi neden bu kadar geç yumurtlamış olabilirim...adetimde hiç şaşmaz 25günde en geç 26 günde bir olurum cevaplarınız bekliyorum
Önce girsen daha iyi olurama yumurtanın ömrünede bağlıCANIM bugüne kadar da adetim hiç gecikmemişti ya ilk defa olacak eğer olursa...bir de dün gece çatlamış biz bugün sabah ilişkiye girdik bu durumda gebelik oluşabilir mi yoksa mutlaka çatlamadan önce mi ilişkiye girmek lazım
Seni de havaya soktuk iyi mi
Yumurtanın 12-24 saat arası bekleme süresi var canım. Çatladıysa bu sure içinde ilişki de işe yararCANIM bugüne kadar da adetim hiç gecikmemişti ya ilk defa olacak eğer olursa...bir de dün gece çatlamış biz bugün sabah ilişkiye girdik bu durumda gebelik oluşabilir mi yoksa mutlaka çatlamadan önce mi ilişkiye girmek lazım
SormaSeni de havaya soktuk iyi mi
Kist yoksa çok sevindim canim:) insaallah sonuçlar da temiz çıkar :)Bilmiyorum valla canım, smear testi falan cuma günü çıkcakmış ama bu kan neden bilmiyorum, ultrasonda baktı, bi kistim vardı kaybolmuş adet olcaksın dedi :)
Bence direkt soğan suyundan başlayın. Ondan sonra diğerlerini yaparsınız. Çünkü onun faydasını görüp hamile kalan çok var. Ben de bu ay 7,8 gün icebildim bazı günler günde bir bardak içtim. Ama faydası olduğuna eminim. InşaAllah size de faydasi olurKızlar bugün adet oldum. Akşam civanperçemi ve t.d aslan pençesi çayına başalayım. 10 gün devam edeyim bitincede soğan kürü yapayım diyorum. Ne dersiniz
İnşaallah canıımm benimKist yoksa çok sevindim canim:) insaallah sonuçlar da temiz çıkar :)
Çoban çantası da ekle canımKızlar bugün adet oldum. Akşam civanperçemi ve t.d aslan pençesi çayına başalayım. 10 gün devam edeyim bitincede soğan kürü yapayım diyorum. Ne dersiniz
Hamilelik durumunda düşük yapıyomuş bu otlar Adet zamanı başlanıyomuş diye okudum o yüzden başlıyım dedim zaten soğan kürü adet bitiminde başlanıyoBence direkt soğan suyundan başlayın. Ondan sonra diğerlerini yaparsınız. Çünkü onun faydasını görüp hamile kalan çok var. Ben de bu ay 7,8 gün icebildim bazı günler günde bir bardak içtim. Ama faydası olduğuna eminim. InşaAllah size de faydasi olur
evet bakıp duruyorum daha da cıkmadı
Anladım canım. Ben de soğan kürü ne yumurtlamadan sonra iki üç gün daha icmistim çünkü rahme yerleşmesi baya zaman alıyor diye sonra bıraktım. InşaAllah sizde bu kürleri faydasını gorursunuz:)Hamilelik durumunda düşük yapıyomuş bu otlar Adet zamanı başlanıyomuş diye okudum o yüzden başlıyım dedim zaten soğan kürü adet bitiminde başlanıyo
Insaallah canimm rabbim.sifasini da verir insaallah :) insaallah guzel haberleri vermek hepimize nasip olsun aminn:))İnşaallah canıımm benimBu ay adaçayı yağına başlıyorum inşaallah bu vesileyle bebekim olur :)))
Hepimiz Mart ayına güzel haberlerle gireriz inşallah :)))
Yazarım :))Yaz mutlaka çok merak ettim tahminim tutacak mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?