Bat 14 Şubat olur muhtemelen ama çok olumlu göründü bana durumun. Sanki bebiş tutunmuş gibi :) biraz sabredip 12sinde test yapabilirsin. Daha erken yaparsan iğnenin etkisi yanıltabilir.. ben pozitif düşünüyorum inşallah öyle çıkarKizlar merhaba :) yine ben.
Ben gecenay femara ve ovitrelle kullandim. İgnenin ucuncu gunu lekelenmem oLmustu. İgneden bi hafta sonra progesteron sonucum 11 di. Ve ignenin 12. Gunu lekelenmem basladi. 17. Gunde tamamen adet oldum.
Sonra adetin ikinci günü tekrar femara basladik. Ama bu ay yumurtam hızlı büyüdü. Adetin 10. Gununde catlatma ignesi vuruldum. Yumurtam 21 mm di.
Ve bu ay hic lekelenmem olmadi. Zaten nedense kupkuruyum. 30 ocakta catlatma ignesi oldum. Dun yani 6 subatta progesteron tahlili istedi dr yine. Sonuc 14 cikti. İgnenin 8. Gunundeyim. Bu sabah kasiklarimda resmen bi damar atti atti durdu. Sizce benim bi sonraki adetim ne zaman olur ? Ne zaman test yapabilirim ? Suan inanilmaz belim agriyor sadece. Arada kasiklarda bi bi Ağrı geziyor
7 ay oldu bu ay. 7 aylık evliyim zaten. Hiç hamile kalamadımvallaha bende canım sende de mi hiç gebelik oluşmadı? kaç aydır deniyosunuz
Inşallah canım benim . Bir de o dertle uğraşmayimKorku yapma inşallah sorun yoktur sende de
Bat 14 Şubat olur muhtemelen ama çok olumlu göründü bana durumun. Sanki bebiş tutunmuş gibi :) biraz sabredip 12sinde test yapabilirsin. Daha erken yaparsan iğnenin etkisi yanıltabilir.. ben pozitif düşünüyorum inşallah öyle çıkar
MaalesefPek öyle düşünme soğan daha güzel gelir öyle söliyim :))) ama yapçak bişi yok şifa işte
Aa ben de yazları giderim Ankaraya dayım orda :)Evet canım
Canım 5li isini gormez :) 30 lu falan al ki yumurtlama gununden tam emin olasinKaç tane oluyor peki içinde bazıları 5li bazıları daha fazla hangisini kullanmalıyım
Bence normal test al canım uygunsan onda da cikarYa sonradan çıktı ya aklım karıştı hatta sabaha daha da koyulaşmış ama geçerli mi ki
Maalesefdün yapamadım soğan. Inşallah aksilik olmaz
Canım şimdi geldim eve. Salak kadın sinirlerimi bozdu. Alttan muayene oldu. Örtüyü örttüm kaldır diyor. Deli oldum. Enfeksiyon var mı diye Smear testi yaptı, kistim kaybolmuş. Bi de kan verdim onun sonuçları 1,5 ay sonra çıkacakmış ama beta hcg de istemiş. neden öyle bi mallık yaptı anlamadım.R4bi4 canım sen doktora gidecektin ne yaptın?
Aa ben de yazları giderim Ankaraya dayım orda :)
benimde 7 oldu evlendiğimden beri bende korunmuyorum7 ay oldu bu ay. 7 aylık evliyim zaten. Hiç hamile kalamadım
aşırı bir bilgim yok ama canım muayeneden sonra olabilir belki. adet belirtilerin var mı ki?Kızlar eve geldim, kahverengi lekelenme olmuş acaba adet mi başladı yoksa muayeneden mi
Adet belirtisi yok canım ama dr adetin başlıyor dedi o yüzden ikilemde kaldım :)aşırı bir bilgim yok ama canım muayeneden sonra olabilir belki. adet belirtilerin var mı ki?
eet gittim ama maalesef güzel haberler alamadık normalde 5+3 olması gerekirken keseyi göremedi alttanda muayene etti ordan da göremedi dış gebelikten veya geç döllenmeden şüpheleniyor yarın yine kan vermeye gidicem
anladım canım başlıyor dediyse eğer iki durumda olağan zaten telaş yapmaAdet belirtisi yok canım ama dr adetin başlıyor dedi o yüzden ikilemde kaldım :)
Öğle namazı kaçmasın diye şeettimanladım canım başlıyor dediyse eğer iki durumda olağan zaten telaş yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?