Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 14 Şubat olur muhtemelen ama çok olumlu göründü bana durumun. Sanki bebiş tutunmuş gibi :) biraz sabredip 12sinde test yapabilirsin. Daha erken yaparsan iğnenin etkisi yanıltabilir.. ben pozitif düşünüyorum inşallah öyle çıkar

Abla agzindan bal damliyor :)

R4bi4 canım sen doktora gidecektin ne yaptın?
Canım şimdi geldim eve. Salak kadın sinirlerimi bozdu. Alttan muayene oldu. Örtüyü örttüm kaldır diyor. Deli oldum. Enfeksiyon var mı diye Smear testi yaptı, kistim kaybolmuş. Bi de kan verdim onun sonuçları 1,5 ay sonra çıkacakmış ama beta hcg de istemiş. neden öyle bi mallık yaptı anlamadım.
Aa ben de yazları giderim Ankaraya dayım orda :)

Geldiğin zaman misafirim ol canım benim :) Neresinde oturuyor dayın :)

Kızlar eve geldim, kahverengi lekelenme olmuş acaba adet mi başladı yoksa muayeneden mi

aşırı bir bilgim yok ama canım muayeneden sonra olabilir belki. adet belirtilerin var mı ki?
Adet belirtisi yok canım ama dr adetin başlıyor dedi o yüzden ikilemde kaldım :)

eet gittim ama maalesef güzel haberler alamadık normalde 5+3 olması gerekirken keseyi göremedi alttanda muayene etti ordan da göremedi dış gebelikten veya geç döllenmeden şüpheleniyor yarın yine kan vermeye gidicem

POZİTİF DÜŞÜN KUZUM KUSURA BAKMA HASTAYIM BENDE FAZLA TAKİP EDEMİYORUM NE YAPTIN GİTTİNMİ DOKTORA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…