- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Canım şimdi geldim eve. Salak kadın sinirlerimi bozdu. Alttan muayene oldu. Örtüyü örttüm kaldır diyor. Deli oldum. Enfeksiyon var mı diye Smear testi yaptı, kistim kaybolmuş. Bi de kan verdim onun sonuçları 1,5 ay sonra çıkacakmış ama beta hcg de istemiş. neden öyle bi mallık yaptı anlamadım.
Geldiğin zaman misafirim ol canım benim:) Neresinde oturuyor dayın :)
benimde 7 oldu evlendiğimden beri bende korunmuyorum
Şimdi baktım canım beta hcg sonucu çıkmış 0.100 :)) 1,5 ay sonra neyin sonucu çıkacak hâlâ anlamış değilim :))Beta hcg isteyip 1,5 ay sonramı çıkıcakmış sonuç :) komikmiş valla dengesiz işte. Okadar bulmaz zaten daha erken çıkar. Banada örtü örtmemişti son gittiğim poliklinik açıkçası bende yeltenmedim çünkü kumaş bir örtüydü sonra başkasına örtüyolar kullan at değildi. Iyk yaa cidden şu muamelelere ayar oluyorum
Amin canım ecmain :)Allah kabul etsin canım
amiin canım kaç çıktı :)Hamileyim kızlar :))) Allah herkese tadtırsın inş
aynen canım bende ilk ay olmuşum şuan küüçük kardeşim var ama onun için tedavi gördü annem. Gerçi bu biraz yaşla alakalı ama yinede 40ını geçmemiştiİnan çok nadir duyuyorum ilk korunmasız ilişkide hemen oldu bizim diye. Bi yakınımın kızı 14 yaşında gerçi ama diyorki bizim 9 ay sonra oldu, diğeri diyorki ikinci çocuk için 11 ay bekledik ilki 5 ayda olmuştu bu uzun sürdü falan diyor mesela. Yani bakıldığında doktorların 1 sene bekle demesinin olayı o, haklılarda aslında, 1 sene içinde mutlaka tutar 12. Ayda bile olsa yeterki sağlıklarımız yerinde olsun ve sabrımız yetsin
Hamileyim kızlar :))) Allah herkese tadtırsın inş
aa hayırlı uğurlu olsun çok sevindim canım :) Sağlıkla büyür gelişir inşallahHamileyim kızlar :))) Allah herkese tadtırsın inş
Sen oldun mu adetYok canım olmaz
30.27 :)amiin canım kaç çıktı :)
amin inş :)aa hayırlı uğurlu olsun çok sevindim canım :) Sağlıkla büyür gelişir inşallah
Hamileyim kızlar :))) Allah herkese tadtırsın inş
inş amin :)Gözünüzaydın:) inşAllah darısı başıma ve tüm isteyenlerin başına olurbir oğlum var ve ona bir tane kardeş istiyoruz bizde nasip olursa...
1,5 ay ne ya. Yani önemli bir şey olsa Allah korusun insanlar 1.5 ay geç tedaviye başlayacak. Zübeyde Hanıma mı gittin? Dayımlar güneş evlerde :)Canım şimdi geldim eve. Salak kadın sinirlerimi bozdu. Alttan muayene oldu. Örtüyü örttüm kaldır diyor. Deli oldum. Enfeksiyon var mı diye Smear testi yaptı, kistim kaybolmuş. Bi de kan verdim onun sonuçları 1,5 ay sonra çıkacakmış ama beta hcg de istemiş. neden öyle bi mallık yaptı anlamadım.
Geldiğin zaman misafirim ol canım benim:) Neresinde oturuyor dayın :)
Bende pico var. O sorun iştebenimde 7 oldu evlendiğimden beri bende korunmuyorum
tatlım 1.5 ay sonra çıkacak olan smear sonucu değil mi?Şimdi baktım canım beta hcg sonucu çıkmış 0.100 :)) 1,5 ay sonra neyin sonucu çıkacak hâlâ anlamış değilim :))
Smear sonucu da cuma günü çıkacakmış. Örtü kullan attı ama kadın o kadar sertti ki suratına çakasım geldiHabeş maymunu
Yok canım, Zekai Tahir Burak.1,5 ay ne ya. Yani önemli bir şey olsa Allah korusun insanlar 1.5 ay geç tedaviye başlayacak. Zübeyde Hanıma mı gittin? Dayımlar güneş evlerde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?