Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beta hcg isteyip 1,5 ay sonramı çıkıcakmış sonuç :) komikmiş valla dengesiz işte. Okadar bulmaz zaten daha erken çıkar. Banada örtü örtmemişti son gittiğim poliklinik açıkçası bende yeltenmedim çünkü kumaş bir örtüydü sonra başkasına örtüyolar kullan at değildi. Iyk yaa cidden şu muamelelere ayar oluyorum

benimde 7 oldu evlendiğimden beri bende korunmuyorum

İnan çok nadir duyuyorum ilk korunmasız ilişkide hemen oldu bizim diye. Bi yakınımın kızı 14 yaşında gerçi ama diyorki bizim 9 ay sonra oldu, diğeri diyorki ikinci çocuk için 11 ay bekledik ilki 5 ayda olmuştu bu uzun sürdü falan diyor mesela. Yani bakıldığında doktorların 1 sene bekle demesinin olayı o, haklılarda aslında, 1 sene içinde mutlaka tutar 12. Ayda bile olsa yeterki sağlıklarımız yerinde olsun ve sabrımız yetsin

Şimdi baktım canım beta hcg sonucu çıkmış 0.100 :)) 1,5 ay sonra neyin sonucu çıkacak hâlâ anlamış değilim :))

Smear sonucu da cuma günü çıkacakmış. Örtü kullan attı ama kadın o kadar sertti ki suratına çakasım geldi Habeş maymunu

aynen canım bende ilk ay olmuşum şuan küüçük kardeşim var ama onun için tedavi gördü annem. Gerçi bu biraz yaşla alakalı ama yinede 40ını geçmemişti kader diyoruz allahın takdiri diyoruz bekliyoruz canım yapabileceğimiz daha fazla birşey yok.. Bende bi bakıma haklı buluyorum 1 seneyi lakin aşılması gereken bir problem varsa oyalanmış oluyoruz diye düşünmeden de edemiyorum işte.

1,5 ay ne ya. Yani önemli bir şey olsa Allah korusun insanlar 1.5 ay geç tedaviye başlayacak. Zübeyde Hanıma mı gittin? Dayımlar güneş evlerde :)

tatlım 1.5 ay sonra çıkacak olan smear sonucu değil mi?
sonuç olarak rahimden örnek alıyorlar, bir nevi biyopsi.. o uzun sürüyordur diye tahmin ediyorum.
betayı da geç döllenme ihtimalini atlamamak için istemiş olabilir

1,5 ay ne ya. Yani önemli bir şey olsa Allah korusun insanlar 1.5 ay geç tedaviye başlayacak. Zübeyde Hanıma mı gittin? Dayımlar güneş evlerde :)
Yok canım, Zekai Tahir Burak.
İnşaallah 1,5 ay beklemeden bebiş gelir :)

Kısmet olursa bi çayımı içmeye gelirsin artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…