Hayirli olsun tekrar canim30.27 :)
hormon testi yapıldı bi o da normal dedi. Bu aydan sonra özele geçip devam etcem canım şuanlık yok gözüküyor ama doktordan vee kalabalıktan verim alamadımBende pico var. O sorun iştesende var mı bir şey
Yok canım onu özellikle sordum, enfeksiyon olabilir diye, acillik bir durum olduğu için 3 güne çıkar dedi doktor. Ay beynim zonkluyor :)tatlım 1.5 ay sonra çıkacak olan smear sonucu değil mi?
sonuç olarak rahimden örnek alıyorlar, bir nevi biyopsi.. o uzun sürüyordur diye tahmin ediyorum.
betayı da geç döllenme ihtimalini atlamamak için istemiş olabilir
Inşallah gelir canım benim. Siz neredesiniz yakın mı? Gerçi çok da bilmem deYok canım, Zekai Tahir Burak.
İnşaallah 1,5 ay beklemeden bebiş gelir :)
Kısmet olursa bi çayımı içmeye gelirsin artık :))
Aynı durum. Benim de hormonlarım hep normal ama ne hikmetse adet düzensizliğim var. Ben de özelde tedavi olmayı düşünüyorum artıkhormon testi yapıldı bi o da normal dedi. Bu aydan sonra özele geçip devam etcem canım şuanlık yok gözüküyor ama doktordan vee kalabalıktan verim alamadım
Sincan canım :))Inşallah gelir canım benim. Siz neredesiniz yakın mı? Gerçi çok da bilmem de
Allah kucaginiza almayi nasip etsin canim hayirli olsun :)Hamileyim kızlar :))) Allah herkese tadtırsın inş
Eskiden ordalardı. Bu evcil hayvan parkı vardı o zamanlar bilmiyorum hala var mı da oralardaydı :)Sincan canım :))
En mantıklısı canım böyle olacak iş değil.. ben hormon testi için adetli gitmiştim beni ultrosona gönderdi 1 ay sonraya randevu bulabildim. O ultroson sonucunu gösterebilmek için 3 hafta sonrasına randevu bulabildim şaka gibiAynı durum. Benim de hormonlarım hep normal ama ne hikmetse adet düzensizliğim var. Ben de özelde tedavi olmayı düşünüyorum artık
Harikalar Diyarı civarında :)Eskiden ordalardı. Bu evcil hayvan parkı vardı o zamanlar bilmiyorum hala var mı da oralardaydı :)
Hmm. Eski yerde olsalarmış görüşebildik :)Harikalar Diyarı civarında :)
Bizim tayin çıkabilir canım martta :)Hmm. Eski yerde olsalarmış görüşebildik :)
Tövbe ya. En fazla 1 hafta olmalı bence. O kadar süreye insan tedavide yol alır bayağı. Hakkımızda hayırlısı bakalım. Ben de bir adet olsam. Tekrar hormon testi yaptirabilirsem yaptıracam. Sonuçlarla da özele gidecemEn mantıklısı canım böyle olacak iş değil.. ben hormon testi için adetli gitmiştim beni ultrosona gönderdi 1 ay sonraya randevu bulabildim. O ultroson sonucunu gösterebilmek için 3 hafta sonrasına randevu bulabildim şaka gibibende dedim eşime ben böyle uğraşamam bir ultrason ve sonucu için 2.5 ay bekledim nerdeyse
Hadi ya. Hayırlısı o zaman :))Bizim tayin çıkabilir canım martta :)
En mantıklısı canım bencede öyle yap..Tövbe ya. En fazla 1 hafta olmalı bence. O kadar süreye insan tedavide yol alır bayağı. Hakkımızda hayırlısı bakalım. Ben de bir adet olsam. Tekrar hormon testi yaptirabilirsem yaptıracam. Sonuçlarla da özele gidecem
Bende de ağrı oluyor adet ağrısı gibi bol bol dinlenmelisinA
Allah Allah
Olabiliyor geç yumurtlama adete 1 hafta kalan falan bence değerlendirOlabilir canım banada oldu hamile kalmazsan adetin gecikecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?