Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım onu özellikle sordum, enfeksiyon olabilir diye, acillik bir durum olduğu için 3 güne çıkar dedi doktor. Ay beynim zonkluyor :)

Yok canım, Zekai Tahir Burak.
İnşaallah 1,5 ay beklemeden bebiş gelir :)

Kısmet olursa bi çayımı içmeye gelirsin artık :))
Inşallah gelir canım benim. Siz neredesiniz yakın mı? Gerçi çok da bilmem de

hormon testi yapıldı bi o da normal dedi. Bu aydan sonra özele geçip devam etcem canım şuanlık yok gözüküyor ama doktordan vee kalabalıktan verim alamadım
Aynı durum. Benim de hormonlarım hep normal ama ne hikmetse adet düzensizliğim var. Ben de özelde tedavi olmayı düşünüyorum artık

Aynı durum. Benim de hormonlarım hep normal ama ne hikmetse adet düzensizliğim var. Ben de özelde tedavi olmayı düşünüyorum artık
En mantıklısı canım böyle olacak iş değil.. ben hormon testi için adetli gitmiştim beni ultrosona gönderdi 1 ay sonraya randevu bulabildim. O ultroson sonucunu gösterebilmek için 3 hafta sonrasına randevu bulabildim şaka gibi bende dedim eşime ben böyle uğraşamam bir ultrason ve sonucu için 2.5 ay bekledim nerdeyse

Tövbe ya. En fazla 1 hafta olmalı bence. O kadar süreye insan tedavide yol alır bayağı. Hakkımızda hayırlısı bakalım. Ben de bir adet olsam. Tekrar hormon testi yaptirabilirsem yaptıracam. Sonuçlarla da özele gidecem

En mantıklısı canım bencede öyle yap..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…