Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ahhaah sesli güldüm valla ama senin maymunlara bi sempatin var belli, ona çok sempatik bir şey sölememek lazım bu durumda. Kadın doktorlar suratsız anacım halden anlaması gerekir ama kibirinden ve egosundan öteye gidemiyor malesef

Hamileyim kızlar :))) Allah herkese tadtırsın inş

Maşallah canım gözün aydın tebrikleeer

Aynen doğru düşünüyorsun bir bakıma zaman kaybı oluyor bişi varsa eğer boşa geçen 1 sene oluyor sonra üstüne tedavi görmeye başlasan ve doğal akışı içinde 1 sene beklesen etti 2 sene. O 2 senenin insandaki önemini doktorlar anladığı zaman medeniyetler seviyesine ulaşacağız inşallah.

Ya kizlar testte pozitif olan kanda neden negatif olur hala uzuluyorum cuma kan verdim degegrim 1.39 cikmisti pazar gunu test yaptim iki vizgi cikti pazartesi hastaneye gittim kan verdim 0.5 cikti ve adet oldum bidaha lan versem miki acaba

Ahhaah sesli güldüm valla ama senin maymunlara bi sempatin var belli, ona çok sempatik bir şey sölememek lazım bu durumda. Kadın doktorlar suratsız anacım halden anlaması gerekir ama kibirind
Yok nefret ederim maymunlardan o yüzden profile koydum çirkin diye

Bundan sonra erkek doktora gdicem, ama yaşlı olanlara bi tane var gözüme kestirdim onu şimdiden

Bundan sonra erkek doktora gdicem, ama yaşlı olanlara bi tane var gözüme kestirdim onu şimdiden

Ahaha ay Allah iyiliğini. Yaşlılar daha ilgili ve bilgili oluyor bana hep öyle denk geldi ama ben birdaha kendilerine denk gelemedim. Gözüne kestirdiysen kaçırma ayarla hemen kaçmasın :)))

Allah seni napmasin kiz bende dedim niye maynun resmi koymus acaba geçen gün Alemsinn neyse keyfin hic bozulmasın sen bu moralle ucer beser dogurursun

34lü de mi var ay hangi marka ben de almalıyım bu ay nedense içimdeki ses olacak diyor inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
innovita marka canım benim aldığım yanında 4 gebelik testiyle beraber öyle sipariş verdim.. İsteyen herkes bu duyguya sahip olabilir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…