Çin takvimi doğruysa kızım olacakbu arada can sıkıntısı çin takvimine baktım şubat ve mart gebeliğim için erkek diyor
Nasıl belirti oldu kiBenım regl agrım cok oluyor yaa bu ay baya bi cok oldu
Şimdi baktım canım beta hcg sonucu çıkmış 0.100 :)) 1,5 ay sonra neyin sonucu çıkacak hâlâ anlamış değilim :))
Smear sonucu da cuma günü çıkacakmış. Örtü kullan attı ama kadın o kadar sertti ki suratına çakasım geldiHabeş maymunu
Hamileyim kızlar :))) Allah herkese tadtırsın inş
aynen canım bende ilk ay olmuşum şuan küüçük kardeşim var ama onun için tedavi gördü annem. Gerçi bu biraz yaşla alakalı ama yinede 40ını geçmemiştikader diyoruz allahın takdiri diyoruz bekliyoruz canım yapabileceğimiz daha fazla birşey yok.. Bende bi bakıma haklı buluyorum 1 seneyi lakin aşılması gereken bir problem varsa oyalanmış oluyoruz diye düşünmeden de edemiyorum işte.
Yok nefret ederim maymunlardan o yüzden profile koydum çirkin diyeAhhaah sesli güldüm valla ama senin maymunlara bi sempatin var belli, ona çok sempatik bir şey sölememek lazım bu durumda. Kadın doktorlar suratsız anacım halden anlaması gerekir ama kibirind
hadi bakalım merak ediyorum bende gerçi yakınımdakilerde çoğunun doğruydu ama kesin değil tabiÇin takvimi doğruysa kızım olacak
ölü taklidi yapınhadi bakalım merak ediyorum bende gerçi yakınımdakilerde çoğunun doğruydu ama kesin değil tabiBir klişe patlatayım amann sağlıklı olsunda erkek kız önemli değil
Yok nefret ederim maymunlardan o yüzden profile koydum çirkin diye
Bundan sonra erkek doktora gdicem, ama yaşlı olanlarabi tane var gözüme kestirdim onu şimdiden
işte yeni doktorum ehehhAhaha ay Allah iyiliğini. Yaşlılar daha ilgili ve bilgili oluyor bana hep öyle denk geldi ama ben birdaha kendilerine denk gelemedim. Gözüne kestirdiysen kaçırma ayarla hemen kaçmasın :)))
bugün çok espirili gördüm seni
Nasıl belirti oldu ki
Allah seni napmasin kiz bende dedim niye maynun resmi koymus acaba geçen günYok nefret ederim maymunlardan o yüzden profile koydum çirkin diye
Bundan sonra erkek doktora gdicem, ama yaşlı olanlarabi tane var gözüme kestirdim onu şimdiden
Dış gebelikNe belirtisi canım
34lü de mi var ay hangi marka ben de almalıyım bu ay nedense içimdeki ses olacak diyor inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinM mandalinaseverim canım bende bu ay ilk defa deneyeceğim ovulasyon testi bende anlayabilmek için 34'lü olandan sipariş ettim.
Hemen alıcam yarın adetimin son günü ertesi günü mü başlamam gerek peki?Canım 5li isini gormez :) 30 lu falan al ki yumurtlama gununden tam emin olasin
innovita marka canım benim aldığım yanında 4 gebelik testiyle beraber öyle sipariş verdim.. İsteyen herkes bu duyguya sahip olabilir inşallah..34lü de mi var ay hangi marka ben de almalıyım bu ay nedense içimdeki ses olacak diyor inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
İnternetten mi almıştın canıminnovita marka canım benim aldığım yanında 4 gebelik testiyle beraber öyle sipariş verdim.. İsteyen herkes bu duyguya sahip olabilir inşallah..
evet canım gg sitesinden verdim sipariş. bugün kargolancak inşallah dün vermiştim dahaİnternetten mi almıştın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?