- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
ben varımmmmIstanbulda olan kimse yok mu ki ?
Tamam canım ben de bakıcam şimdi çok sağolevet canım gg sitesinden verdim sipariş. bugün kargolancak inşallah dün vermiştim daha
rica ederim canım ne demekTamam canım ben de bakıcam şimdi çok sağol
aa geçmiş olsun acil şifalar ne demek olur mu öle şey.. bgn tekrar gittik beta hcg ye baktık 2 katı artmş 415 ti 922 olmş güzel bi artış dedi dış gebelik riskinden bahsetmedi bu sefer cuma günü gel keseyi görmeye çalışalım dediPOZİTİF DÜŞÜN KUZUM KUSURA BAKMA HASTAYIM BENDE FAZLA TAKİP EDEMİYORUM NE YAPTIN GİTTİNMİ DOKTORA
ÇOK SAĞOL KUZUM BENİM ÇOK SEVİNDİM ALLAH SAG SALIM KUCAGINA ALMAYIDA NASIP ETSİN İNŞALLAHaa geçmiş olsun acil şifalar ne demek olur mu öle şey.. bgn tekrar gittik beta hcg ye baktık 2 katı artmş 415 ti 922 olmş güzel bi artış dedi dış gebelik riskinden bahsetmedi bu sefer cuma günü gel keseyi görmeye çalışalım dedi
bende diş gebelik yoktuki geciktim ama bugün adet oldumDış gebelik
Neresindeben varımmmm
tsk ederim darısı herkesin basına :)Ahhaah sesli güldüm valla ama senin maymunlara bi sempatin var belli, ona çok sempatik bir şey sölememek lazım bu durumda. Kadın doktorlar suratsız anacım halden anlaması gerekir ama kibirinden ve egosundan öteye gidemiyor malesef
Maşallah canım gözün aydın tebrikleeer
Aynen doğru düşünüyorsun bir bakıma zaman kaybı oluyor bişi varsa eğer boşa geçen 1 sene oluyor sonra üstüne tedavi görmeye başlasan ve doğal akışı içinde 1 sene beklesen etti 2 sene. O 2 senenin insandaki önemini doktorlar anladığı zaman medeniyetler seviyesine ulaşacağız inşallah.
30.27 :)
Sincan canım :))
Cok tşk ederim :) şükür darısı herkesin basına inş :)Canım hayırlı olsun ben değeri yüksek söylemişim ama yaklaşmışım :))
Biz yakın sayılırız. Elvankentteyim ben de
küçükköy senNeresinde
Canım adetin ortalama kac günHemen alıcam yarın adetimin son günü ertesi günü mü başlamam gerek peki?
Cnn bigun test yaptim bi baksana etiketlerin seni yazmadinCanım adetin ortalama kac gün
Canım muhtemelen onceki gun koyuydu sen test yapmadin diye kesin bisey söyleyemiyorum akıntı durumun nasilKizlar dün ovulasyon testi yaptim bugünde yaptim bugun bir dunkunde silik ben anlamıyorum şimdi catlamismi ne zaman çatladı bilen varsa yorum yazsınsezson sende bakabilirmisin
Canım muhtemelen onceki gun koyuydu sen test yapmadin diye kesin bisey söyleyemiyorum akıntı durumun nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?