Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar dün ovulasyon testi yaptim bugünde yaptim bugun bir dunkunde silik ben anlamıyorum şimdi catlamismi ne zaman çatladı bilen varsa yorum yazsın sezson sende bakabilirmisin

POZİTİF DÜŞÜN KUZUM KUSURA BAKMA HASTAYIM BENDE FAZLA TAKİP EDEMİYORUM NE YAPTIN GİTTİNMİ DOKTORA
aa geçmiş olsun acil şifalar ne demek olur mu öle şey.. bgn tekrar gittik beta hcg ye baktık 2 katı artmş 415 ti 922 olmş güzel bi artış dedi dış gebelik riskinden bahsetmedi bu sefer cuma günü gel keseyi görmeye çalışalım dedi

ÇOK SAĞOL KUZUM BENİM ÇOK SEVİNDİM ALLAH SAG SALIM KUCAGINA ALMAYIDA NASIP ETSİN İNŞALLAH

tsk ederim darısı herkesin basına :)

O kadar çok kür okudum ki kafam çorba oldu benim nerden başlıcağımı bilmiyorum

Kizlar dün ovulasyon testi yaptim bugünde yaptim bugun bir dunkunde silik ben anlamıyorum şimdi catlamismi ne zaman çatladı bilen varsa yorum yazsın sezson sende bakabilirmisin
Canım muhtemelen onceki gun koyuydu sen test yapmadin diye kesin bisey söyleyemiyorum akıntı durumun nasil

Bugünkü test dune göre daha silik bide bugün kasigim ağrıyor alt karnım ağrıyor adet olcakmisim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…