Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım az daha silik ilk yaptigin cok silikti sonraki koyu bu daha silik o zaman su olabilir pik yaptigi gun demek ki test yapmamissin dun akşamı değerlendirdiğin icin yakalamissindir insallah :) A Aysmit

O kadar çok kür okudum ki kafam çorba oldu benim nerden başlıcağımı bilmiyorum
Canım bence once ebru destanin kurunu yap o bitince sogan kurune basla iki kuru ayni zamanda yapma . eger elinde sadece t.d. aslan pencesi varsa bir ay boyunca sabah aksam yap baya faydali

CANIM BİRSEY SORUCAM SEN KAÇ YILLIK EVLİŞYDİN TEDAVİ FALAN GÖRDÜNMÜ

Canım bence once ebru destanin kurunu yap o bitince sogan kurune basla iki kuru ayni zamanda yapma . eger elinde sadece t.d. aslan pencesi varsa bir ay boyunca sabah aksam yap baya faydali
Aslanpençesi de var civan ğerçemide . Şimdi adetün ilk günü bu akşam başlasam 10 gün yapsam sonrada bitince soğan kürü yapsam olur mu. Bende kistte var

Kızlar merhaba ovulasyon testi yaptım Sat 16 Ocak sizce normal mi hala yumurtluyo olarak görünmem

Eklentiler

• AB58CB20-E78B-4902-BDE7-591C0207DC97.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 46
Ay sağlık ocağına kan vermeye gittiğimde bir komşu görmüştü. Konuşmadık bile ha. Hemen hamile herhalde demiş millete. Bugün de bir tanıdık geldi bismillah daha içeri girmeden hemen hamileymişsin diyor. Yok değilim kansızlık ve vitamin eksikliği için gittim dedim. Komşu da ona hamile aşı oluyor demiş. Nasıl uyduruyorlar ya

VAR CANIM ÖYLE KİŞİLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…