Test e devam et canim sivi alimina ve saate dikkat et :)Eki Görüntüle 2107757 Bugün ovülasyon testi yapmaya başladım henüz çok silik yakın 2-3 güne anca yumurtlarım gibi
Canım bence once ebru destanin kurunu yap o bitince sogan kurune basla iki kuru ayni zamanda yapma . eger elinde sadece t.d. aslan pencesi varsa bir ay boyunca sabah aksam yap baya faydaliO kadar çok kür okudum ki kafam çorba oldu benim nerden başlıcağımı bilmiyorum
Istanbulda olan kimse yok mu ki ?
Elvanket yazmışsınz içim gitti çok özledim bende orda oturuyordumCanım hayırlı olsun ben değeri yüksek söylemişim ama yaklaşmışım :))
Biz yakın sayılırız. Elvankentteyim ben de
aa geçmiş olsun acil şifalar ne demek olur mu öle şey.. bgn tekrar gittik beta hcg ye baktık 2 katı artmş 415 ti 922 olmş güzel bi artış dedi dış gebelik riskinden bahsetmedi bu sefer cuma günü gel keseyi görmeye çalışalım dedi
Elvanket yazmışsınz içim gitti çok özledim bende orda oturuyordum
Bende avcilar :)Ben varııım b.düzü :)))
BENDE BEYLİKDÜZÜ :)Ben varııım b.düzü :)))
Bende avcilar :)
EVET :))Yakınmışız :))
Keşke hep beraber bir araya gelebilsek reelde de çok güzel olurdu
BENDE BEYLİKDÜZÜ :)
Aslanpençesi de var civan ğerçemide . Şimdi adetün ilk günü bu akşam başlasam 10 gün yapsam sonrada bitince soğan kürü yapsam olur mu. Bende kistte varCanım bence once ebru destanin kurunu yap o bitince sogan kurune basla iki kuru ayni zamanda yapma . eger elinde sadece t.d. aslan pencesi varsa bir ay boyunca sabah aksam yap baya faydali
EVET CANIM ÇOK YAKIN ÇIKTIKAy senle daha da yakın çıktık :)))
EVET CANIM ÇOK YAKIN ÇIKTIK
AYNEN CANIM YA SAKİN OLUSU GÜZEL AMA ARABAN YOKSA BİRAZ SIKINTILI OLUYO HASTANE FALANAz birazda uzak olmayaydı iyidi, sakin falan tamamda heryere uzak oluşu bitiriyor beni.
Bir çok doktora falan zor bela gidiyorum yani üşene üşene
VAR CANIM ÖYLE KİŞİLERAy sağlık ocağına kan vermeye gittiğimde bir komşu görmüştü. Konuşmadık bile ha. Hemen hamile herhalde demiş millete. Bugün de bir tanıdık geldi bismillah daha içeri girmeden hemen hamileymişsin diyor. Yok değilim kansızlık ve vitamin eksikliği için gittim dedim. Komşu da ona hamile aşı oluyor demiş. Nasıl uyduruyorlar ya
Eve t ama herkes bi yerde bizmi variz sadece bu taraflarda acaba :) yas kac bu arada senin canimYakınmışız :))
Keşke hep beraber bir araya gelebilsek reelde de çok güzel olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?