Ev
Eve t ama herkes bi yerde bizmi variz sadece bu taraflarda acaba :) yas kac bu arada senin canim
Benim pek bilgim yok canim ovu.testi falan ama bitmis gibiKızlar merhaba ovulasyon testi yaptım Sat 16 Ocak sizce normal mi hala yumurtluyo olarak görünmem
Ay sağlık ocağına kan vermeye gittiğimde bir komşu görmüştü. Konuşmadık bile ha. Hemen hamile herhalde demiş millete. Bugün de bir tanıdık geldi bismillah daha içeri girmeden hemen hamileymişsin diyor. Yok değilim kansızlık ve vitamin eksikliği için gittim dedim. Komşu da ona hamile aşı oluyor demiş. Nasıl uyduruyorlar ya
AYNEN CANIM YA SAKİN OLUSU GÜZEL AMA ARABAN YOKSA BİRAZ SIKINTILI OLUYO HASTANE FALAN
İYİ YAPIYORSUN CANIM BEN İŞTEN EVE EVDEN İŞE EŞİMLE BİRLİKTE GİDİP GELDİĞİM İÇİN KİMSEYLE MUHATTAP OLAMIYORUM EN YAKIN MESAFEYE BİLE ESİM ARABAYLA GÖTÜRÜP GETİRİYO ALLAHTANTam cam önünde çekirdek çitleyen teyzeler gibiler yaaa. Ayyyy illet oluyorum böle boş insanlara. Kimiside laf almak için durduk yere “hamileymişsiiin” diye giriyor mevzuya hemen donup kalıyorum yani.
Aynen hemde nasıl. Haftaiçi işe gitmeden halletmeye çalışıyorum eşimin işi yoksa bırakıyor yoksa kendim tüm vesaitleri deneyimleyerek gitmeye çabalıyorum. Umuda yolculuk yani...
Şok oldum yaVAR CANIM ÖYLE KİŞİLER
İYİ YAPIYORSUN CANIM BEN İŞTEN EVE EVDEN İŞE EŞİMLE BİRLİKTE GİDİP GELDİĞİM İÇİN KİMSEYLE MUHATTAP OLAMIYORUM EN YAKIN MESAFEYE BİLE ESİM ARABAYLA GÖTÜRÜP GETİRİYO ALLAHTAN
Tam cam önünde çekirdek çitleyen teyzeler gibiler yaaa. Ayyyy illet oluyorum böle boş insanlara. Kimiside laf almak için durduk yere “hamileymişsiiin” diye giriyor mevzuya hemen donup kalıyorum yani.
Aynen aynen. Nasıl şaşırdım. Daha içeri adım atmadan hemen hamileymişsin diyor. Nasıl şok oldum
Aynen hemde nasıl. Haftaiçi işe gitmeden halletmeye çalışıyorum eşimin işi yoksa bırakıyor yoksa kendim tüm vesaitleri deneyimleyerek gitmeye çabalıyorum. Umuda yolculuk yani...
AYNEN ÖYLE KUZUM MECBUR OLUNCA YAPACAK BİRSEY YOK :) İNŞALLAH TEZ VAKİTTE HAMİLE KALIP BEBEGİNLE EVDE KOCACIGININ YOLUNU GÖZLERSİNİZAvantajlıymışsın kuzum öyle olsa hiç problem deil ama eşimin işi uzak olunca erkenden kalkıyor uykum kıymetli hem napıcam işe erkenden gidip deyip sürünüyorum böyle :) ama alışılıyo zaten bir süre sonra zorda olsa, el mahkum.
Ay sağlık ocağına kan vermeye gittiğimde bir komşu görmüştü. Konuşmadık bile ha. Hemen hamile herhalde demiş millete. Bugün de bir tanıdık geldi bismillah daha içeri girmeden hemen hamileymişsin diyor. Yok değilim kansızlık ve vitamin eksikliği için gittim dedim. Komşu da ona hamile aşı oluyor demiş. Nasıl uyduruyorlar ya
Sen yakupluda falan misin ?Avantajlıymışsın kuzum öyle olsa hiç problem deil ama eşimin işi uzak olunca erkenden kalkıyor uykum kıymetli hem napıcam işe erkenden gidip deyip sürünüyorum böyle :) ama alışılıyo zaten bir süre sonra zorda olsa, el mahkum.
aşı da eklemiş ki inandırıcı olsun
Bizim buradaki tavukçudan alıyorum canım ama belki de büyük marketlerden köy tavuğu almak gerek. Geri kalanlar hep hormonKızlar konudan çok ayrı birşey soracağım. Hangi marka tavuk alıyorsunuz ya da nerden alıyorsunuz kasaptan yada marketten mi ? Tavuklarda aşı olduğu için hormonları çok etkiliyor diye bir yazı okumuştum öncesinde çok sallamamıştım ama son 1 aydır tavuk yiyemiyorum resmen, içim kurtlandı duyunca, paranoya yaptım (ki bilirsiniz hiiiiç huyum değildir :) )
Canım 10 gün mu yapman gerekiyor gün sayisi cok onemli bence ama bitki kurunden sonra sogan kuru yapmak daha mantikli geldi bana acikcasi hani rahmi hazırlayıp temizlemek sen bilirsin tabiiAslanpençesi de var civan ğerçemide . Şimdi adetün ilk günü bu akşam başlasam 10 gün yapsam sonrada bitince soğan kürü yapsam olur mu. Bende kistte var
İnşaallah canıımm :))Allah seni napmasin kiz bende dedim niye maynun resmi koymus acaba geçen günAlemsinn neyse keyfin hic bozulmasın sen bu moralle ucer beser dogurursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?