Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tam cam önünde çekirdek çitleyen teyzeler gibiler yaaa. Ayyyy illet oluyorum böle boş insanlara. Kimiside laf almak için durduk yere “hamileymişsiiin” diye giriyor mevzuya hemen donup kalıyorum yani.

AYNEN CANIM YA SAKİN OLUSU GÜZEL AMA ARABAN YOKSA BİRAZ SIKINTILI OLUYO HASTANE FALAN

Aynen hemde nasıl. Haftaiçi işe gitmeden halletmeye çalışıyorum eşimin işi yoksa bırakıyor yoksa kendim tüm vesaitleri deneyimleyerek gitmeye çabalıyorum. Umuda yolculuk yani...

KIZLAR BİRSEY SORUCAM SİZE BİLGİSİ OLAN VARSA CEVAP YAZABİLİRMİ LÜTFEN ?
İNTERNETTE CLİFE BİTKİSEL MACUN VAR HEM GEBE KALMAK İÇİN HEMDE ADET SÖKTÜRÜCÜ ÖZELLİĞİ FALAN VAR KULLANAN YADA CEVRESİNDE KULLANIP OLUMLU SONUÇ ALAN VARMI?

İYİ YAPIYORSUN CANIM BEN İŞTEN EVE EVDEN İŞE EŞİMLE BİRLİKTE GİDİP GELDİĞİM İÇİN KİMSEYLE MUHATTAP OLAMIYORUM EN YAKIN MESAFEYE BİLE ESİM ARABAYLA GÖTÜRÜP GETİRİYO ALLAHTAN

Kızlar konudan çok ayrı birşey soracağım. Hangi marka tavuk alıyorsunuz ya da nerden alıyorsunuz kasaptan yada marketten mi ? Tavuklarda aşı olduğu için hormonları çok etkiliyor diye bir yazı okumuştum öncesinde çok sallamamıştım ama son 1 aydır tavuk yiyemiyorum resmen, içim kurtlandı duyunca, paranoya yaptım (ki bilirsiniz hiiiiç huyum değildir :) )

İYİ YAPIYORSUN CANIM BEN İŞTEN EVE EVDEN İŞE EŞİMLE BİRLİKTE GİDİP GELDİĞİM İÇİN KİMSEYLE MUHATTAP OLAMIYORUM EN YAKIN MESAFEYE BİLE ESİM ARABAYLA GÖTÜRÜP GETİRİYO ALLAHTAN

Avantajlıymışsın kuzum öyle olsa hiç problem deil ama eşimin işi uzak olunca erkenden kalkıyor uykum kıymetli hem napıcam işe erkenden gidip deyip sürünüyorum böyle :) ama alışılıyo zaten bir süre sonra zorda olsa, el mahkum.

Kızlar keseyi gördük bugün ama daha çoook minik 5mm dedi doktor yani bebeğim henüz 17-18 günlük falanProgestan yazdı içmem gerek. Birde Popomdan “Proluton Depot” iğnesi yedim. 10 günde bir bu iğneden vurulmam gerekmiş. Koldan da vuruluyor mu yoksa illa popodan mı vurulmam gerek? Çok canım acıdı ağladım azıcık bebişimiz için herşeye katlanıcaz artık

AYNEN ÖYLE KUZUM MECBUR OLUNCA YAPACAK BİRSEY YOK :) İNŞALLAH TEZ VAKİTTE HAMİLE KALIP BEBEGİNLE EVDE KOCACIGININ YOLUNU GÖZLERSİNİZ

Ben tavuk pek sevmem bizde eş 24 saat versen yer ben almam kendi gelirken alir ama genelde kasap canim aldigi yer

aşı da eklemiş ki inandırıcı olsun

Sen yakupluda falan misin ?

Bizim buradaki tavukçudan alıyorum canım ama belki de büyük marketlerden köy tavuğu almak gerek. Geri kalanlar hep hormon

Aslanpençesi de var civan ğerçemide . Şimdi adetün ilk günü bu akşam başlasam 10 gün yapsam sonrada bitince soğan kürü yapsam olur mu. Bende kistte var
Canım 10 gün mu yapman gerekiyor gün sayisi cok onemli bence ama bitki kurunden sonra sogan kuru yapmak daha mantikli geldi bana acikcasi hani rahmi hazırlayıp temizlemek sen bilirsin tabii

Allah seni napmasin kiz bende dedim niye maynun resmi koymus acaba geçen gün Alemsinn neyse keyfin hic bozulmasın sen bu moralle ucer beser dogurursun
İnşaallah canıımm :))

Valla olmuyor diye keyfimi hiç bozamam yoksa sağlığım hepten uçar

Hatta gebelik testi sipariş edecektim ondan da vazgeçtim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…