Valla canım ben o hastanenin tüm doktorlarına güveniyorum. O kadar güzel ilgileniyorlar ki :)Güvenilir ve iyi bir dinleyiciye benziyor inşallah öyledir. Çok ciddi bakmış ürktüm biraz ama hastalarına cici davranır heralde :))
yok artık yaAy sağlık ocağına kan vermeye gittiğimde bir komşu görmüştü. Konuşmadık bile ha. Hemen hamile herhalde demiş millete. Bugün de bir tanıdık geldi bismillah daha içeri girmeden hemen hamileymişsin diyor. Yok değilim kansızlık ve vitamin eksikliği için gittim dedim. Komşu da ona hamile aşı oluyor demiş. Nasıl uyduruyorlar ya
Bende öyle düşündüm. Evet canım 10 gün yapılıyo zaten fazla yaparsan hamilelik durumunda düşük olurCanım 10 gün mu yapman gerekiyor gün sayisi cok onemli bence ama bitki kurunden sonra sogan kuru yapmak daha mantikli geldi bana acikcasi hani rahmi hazırlayıp temizlemek sen bilirsin tabii
Normal hayatta eğlenceliyimdir canım bakma böyle ah vah ettiğimebugün çok espirili gördüm seni
Aynen canım kür den kure fark ediyor sana şifa olsun insallah bebegin bekletmesin seni. Daha fazla :)Bende öyle düşündüm. Evet canım 10 gün yapılıyo zaten fazla yaparsan hamilelik durumunda düşük olur
İnşallah canım zaten daha ne kaybetçem bide böyle deniyim. Bazen bişe olur keşke önceden yapsaydım dersin bi faydası olursa inş sizlede paylaşırımAynen canım kür den kure fark ediyor sana şifa olsun insallah bebegin bekletmesin seni. Daha fazla :)
Sen yakupluda falan misin ?
Bizim buradaki tavukçudan alıyorum canım ama belki de büyük marketlerden köy tavuğu almak gerek. Geri kalanlar hep hormon
Valla canım ben o hastanenin tüm doktorlarına güveniyorum. O kadar güzel ilgileniyorlar ki :)
Daha önce 4 ayrı bölümde muayene olmuştum (ciddi bir rahatsızlığım vardı)
Bu kadar mı candan ilgilenirler :) Bayan doktorları bile. İşte bu vatandaş erkek diye ben oraya gitmek istemedim ama kalitesinden eminim :)
Normal hayatta eğlenceliyimdir canım bakma böyle ah vah ettiğimeBugün hastanede bi görevli vardı, bi görsen havasından geçilmiyordu İşte bi yol açııın falan dedi bize. Dedim yol açın paşazadeye Geç bakalım dedim
Sağol dedi itici şeyÇaww dedim
Çok teşekkür ederim canımHadi inşallah faydasınu görürsün. Güven vermiş sana hastane bu bile çok güzel inanarak gidersin en azından strese girmeden. Önceki rahatsızlığın içinde büyük geçmiş olsun canı
Bende uzun zaman harbiyede taksimde calistim bilirim ne kadar zor oldugunuTam merkezdeyim aslında migros avm ye yakın.
İşime de yakın zorlanmıyorum ama Şişliydi bilmem neydi geçmek zor oluyo sabah git geri işe dön falan.
Aynen işte o yüzden hiç güvenemiyorum. Organik yazanlarda çok pahalı ki gerçekten organik mi muamma. Canım da çekiyor özledim valla ama ne alsam bilemedim.
Hadi inşallah faydasınu görürsün. Güven vermiş sana hastane bu bile çok güzel inanarak gidersin en azından strese girmeden. Önceki rahatsızlığın içinde büyük geçmiş olsun canım
mide bulandırıcı embesil tiplerher yerde var o tipler ya sinir
Vallahi sorma hele o doktorun sekreterlerimide bulandırıcı embesil tiplerSanırsın hastanede baş hekim
Allah düşürmesin bizleri oralaraVallahi sorma hele o doktorun sekreterleriVallahi billahi soğudum hepsinden
aminnnnnAllah düşürmesin bizleri oralara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?