Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güvenilir ve iyi bir dinleyiciye benziyor inşallah öyledir. Çok ciddi bakmış ürktüm biraz ama hastalarına cici davranır heralde :))
Valla canım ben o hastanenin tüm doktorlarına güveniyorum. O kadar güzel ilgileniyorlar ki :)
Daha önce 4 ayrı bölümde muayene olmuştum (ciddi bir rahatsızlığım vardı)
Bu kadar mı candan ilgilenirler :) Bayan doktorları bile. İşte bu vatandaş erkek diye ben oraya gitmek istemedim ama kalitesinden eminim :)

yok artık ya

Canım 10 gün mu yapman gerekiyor gün sayisi cok onemli bence ama bitki kurunden sonra sogan kuru yapmak daha mantikli geldi bana acikcasi hani rahmi hazırlayıp temizlemek sen bilirsin tabii
Bende öyle düşündüm. Evet canım 10 gün yapılıyo zaten fazla yaparsan hamilelik durumunda düşük olur

bugün çok espirili gördüm seni
Normal hayatta eğlenceliyimdir canım bakma böyle ah vah ettiğime Bugün hastanede bi görevli vardı, bi görsen havasından geçilmiyordu İşte bi yol açııın falan dedi bize. Dedim yol açın paşazadeye Geç bakalım dedim

Sağol dedi itici şey Çaww dedim

Aynen canım kür den kure fark ediyor sana şifa olsun insallah bebegin bekletmesin seni. Daha fazla :)
İnşallah canım zaten daha ne kaybetçem bide böyle deniyim. Bazen bişe olur keşke önceden yapsaydım dersin bi faydası olursa inş sizlede paylaşırım

Sen yakupluda falan misin ?

Tam merkezdeyim aslında migros avm ye yakın.
İşime de yakın zorlanmıyorum ama Şişliydi bilmem neydi geçmek zor oluyo sabah git geri işe dön falan.

Bizim buradaki tavukçudan alıyorum canım ama belki de büyük marketlerden köy tavuğu almak gerek. Geri kalanlar hep hormon

Aynen işte o yüzden hiç güvenemiyorum. Organik yazanlarda çok pahalı ki gerçekten organik mi muamma. Canım da çekiyor özledim valla ama ne alsam bilemedim.

Hadi inşallah faydasınu görürsün. Güven vermiş sana hastane bu bile çok güzel inanarak gidersin en azından strese girmeden. Önceki rahatsızlığın içinde büyük geçmiş olsun canım

her yerde var o tipler ya sinir

Hadi inşallah faydasınu görürsün. Güven vermiş sana hastane bu bile çok güzel inanarak gidersin en azından strese girmeden. Önceki rahatsızlığın içinde büyük geçmiş olsun canı
Çok teşekkür ederim canım

Genelde hormonlu tavuklar şiş olur canım. Ben bimdekine güveniyorum. ayrıca bayatlamıyor hemen :) Yanlış bilmiyorsam helal kesim :)

Bende uzun zaman harbiyede taksimde calistim bilirim ne kadar zor oldugunu

Kızlar bu ne ola

Eklentiler

• Screenshot_20180207-182555.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 126
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…