- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
kese görülebilirde kalp atışı için erken olabilir canım5+3 te kese veya kalp atışı gören var mı kızlar cuma günü dr gidecem
valla bilemedim canım kan testi sonucu mu bunlar ?Kızlar bu ne ola
Aynenaşı da eklemiş ki inandırıcı olsun
Insallah canım halam on yıldan sonra kurle hamile kalmis ama sormaya utandım açıkçası bana ilac kullanma bitkisel kurler yap dedi onunda 2 yada 3 tup bebek denemesi olmamisti bir suru tedavi gördü.İnşallah canım zaten daha ne kaybetçem bide böyle deniyim. Bazen bişe olur keşke önceden yapsaydım dersin bi faydası olursa inş sizlede paylaşırım
Coook insan var böyleyok artık ya
kaç yaşındasınBende avcilar :)
Ben de zeytinburnu:))Yakınmışız :))
Keşke hep beraber bir araya gelebilsek reelde de çok güzel olurdu
Kendi de yeni doğurdu bebeğini getirmiş. Ya konuşmadık bile ben kan veriyordum kapı açıldı uzaktan gördü sadece. Ben çıkarken o yoktu. Ona rağmen aşı da eklemiş
Yok canım kültür testi sonucu üstteki. Temiz mi çıkmış acaba merak ettim valla :/valla bilemedim canım kan testi sonucu mu bunlar ?
Milletin ağzı torba değil ki. Valla ben burda sinir oldum. Zaten dün teyzemin gelinini haşladım ohh içimin yağları eridi.Kendi de yeni doğurdu bebeğini getirmiş. Ya konuşmadık bile ben kan veriyordum kapı açıldı uzaktan gördü sadece. Ben çıkarken o yoktu. Ona rağmen aşı da eklemişhem de bebişine benim katacağım ismi katmış
Ben de zeytinburnu:))
O da yanlış bir şey mi söyledi sanaMilletin ağzı torba değil ki. Valla ben burda sinir oldum. Zaten dün teyzemin gelinini haşladım ohh içimin yağları eridi.
Canım lokasit bol yaziyor sanirsam enfeksiyon vs olabilir tabi doktorun daha iyi bilir ama aksatma benceYok canım kültür testi sonucu üstteki. Temiz mi çıkmış acaba merak ettim valla :/
Bi de cuma günü çıkacak dedi zaLımlar
Bu enfeksiyon çok akıntı yapar mıCanım lokasit bol yaziyor sanirsam enfeksiyon vs olabilir tabi doktorun daha iyi bilir ama aksatma bence
Bana diyor belki sorun eşindedir. Fesat. Belki sende iltihap vardır falan dedi. Taştım yeminleO da yanlış bir şey mi söyledi sana
yapıyor vallaBu enfeksiyon çok akıntı yapar mı
AyyCanım lokasit bol yaziyor sanirsam enfeksiyon vs olabilir tabi doktorun daha iyi bilir ama aksatma bence
Canım akıntının biliyorsun turlu sebepleri var sari kokulu olunca baya akıntı da varsa enfeksiyon olabilir ama kesin bisey soyleyemeyizBu enfeksiyon çok akıntı yapar mı
Ya sanki yıllardır evliyiz de çocuk olmuyor. Diyelim ki olmuyor niye fitne fesat yapıp dedikodu yapıyorlar ki. Karşılarındakini üzünce çok mutlu oluyorlar. Benim var senin yok oluyorBana diyor belki sorun eşindedir. Fesat. Belki sende iltihap vardır falan dedi. Taştım yeminle
O zaman bende de var bu zıkımdan. Ama eritrosit lökosit gibi şeylerden anlaşılıyorsa enfeksiyon bende yok. Sağlık ocağında yaptırdım negatif çıktıyapıyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?