Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım zaten daha ne kaybetçem bide böyle deniyim. Bazen bişe olur keşke önceden yapsaydım dersin bi faydası olursa inş sizlede paylaşırım
Insallah canım halam on yıldan sonra kurle hamile kalmis ama sormaya utandım açıkçası bana ilac kullanma bitkisel kurler yap dedi onunda 2 yada 3 tup bebek denemesi olmamisti bir suru tedavi gördü.

A AsyaaAyazz canım o kadının kafasına çivi çakasım geldi
Kendi de yeni doğurdu bebeğini getirmiş. Ya konuşmadık bile ben kan veriyordum kapı açıldı uzaktan gördü sadece. Ben çıkarken o yoktu. Ona rağmen aşı da eklemiş hem de bebişine benim katacağım ismi katmış

valla bilemedim canım kan testi sonucu mu bunlar ?
Yok canım kültür testi sonucu üstteki. Temiz mi çıkmış acaba merak ettim valla :/

Bi de cuma günü çıkacak dedi zaLımlar

Milletin ağzı torba değil ki. Valla ben burda sinir oldum. Zaten dün teyzemin gelinini haşladım ohh içimin yağları eridi.

Yok canım kültür testi sonucu üstteki. Temiz mi çıkmış acaba merak ettim valla :/

Bi de cuma günü çıkacak dedi zaLımlar
Canım lokasit bol yaziyor sanirsam enfeksiyon vs olabilir tabi doktorun daha iyi bilir ama aksatma bence

Canım lokasit bol yaziyor sanirsam enfeksiyon vs olabilir tabi doktorun daha iyi bilir ama aksatma bence
Ayy Bildiğim kadarıyla lökosit Alyuvar hücresiymiş canım ama inşaallah kötü bir şey değildir ya :/

Bana diyor belki sorun eşindedir. Fesat. Belki sende iltihap vardır falan dedi. Taştım yeminle
Ya sanki yıllardır evliyiz de çocuk olmuyor. Diyelim ki olmuyor niye fitne fesat yapıp dedikodu yapıyorlar ki. Karşılarındakini üzünce çok mutlu oluyorlar. Benim var senin yok oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…