Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım akıntının biliyorsun turlu sebepleri var sari kokulu olunca baya akıntı da varsa enfeksiyon olabilir ama kesin bisey soyleyemeyiz
Akıntım çok maalesef. Yanma kaşıntı yok. Eritrosit lökosit falan bunlardan olup olmadığı anlaşılıyorsa negatif çıktı bende

Kızlar bu ne ola
Rahim ağzından kültür almış galiba canım. İdrar vermedin dimi? Negatif olması
iyi :) lökosit bol demiş ama orasından emin olamadım.. hastalıklara karşı savaş veriyorlar ya, bir enfeksiyona karşı mı arttı yoksa olması gereken mi bu, bilemedim

Ya sanki yıllardır evliyiz de çocuk olmuyor. Diyelim ki olmuyor niye fitne fesat yapıp dedikodu yapıyorlar ki. Karşılarındakini üzünce çok mutlu oluyorlar. Benim var senin yok oluyor
Evet o evlenir evlenmez çocuğu oldu fotolarını paylaşıp duruyor. artık sona aldım paylaşımlarını
Gerçekten yanımda olsaydı boğardım onu. o derece sinirlendim. Yapacağımız tek şey kulak tıkamak. ya da onların sesini kesmek

Akıntım çok maalesef. Yanma kaşıntı yok. Eritrosit lökosit falan bunlardan olup olmadığı anlaşılıyorsa negatif çıktı bende
Canım insallah yokturdur benimde testlerim temiz cikti ama bi kac sikayetim vardi diye doktor krem ve fitil vermişti sende gidince durumu anlat ona gore tedaviye gerek duyarsa verir

Böyle durumlarda umursamaz görünüyorum ama eve gelince ister istemez ağlıyorum bazen. Az önce gruba görümcemin gelinin bebişini falan attılar. Bebeği görünce duygulandım ister istemez yaş aktı gözümden. Özeniyorum kendimde hayal ediyorum. Ne kadar güzel bir şey

Evet abla ben de onu araştırdım enfeksiyon olunca bunlar çoğalıyormuş savaşmak için. Demek ki bende enfeksiyon var

Canım insallah yokturdur benimde testlerim temiz cikti ama bi kac sikayetim vardi diye doktor krem ve fitil vermişti sende gidince durumu anlat ona gore tedaviye gerek duyarsa verir
Bu ay çıksın da bakalım. Umarım iyi şeyler olur

Ya sanki yıllardır evliyiz de çocuk olmuyor. Diyelim ki olmuyor niye fitne fesat yapıp dedikodu yapıyorlar ki. Karşılarındakini üzünce çok mutlu oluyorlar. Benim var senin yok oluyor
Aynen çok saçma, sanane be kardeşim ne yazık ki türk toplumunda çocuk baskısı çok yapılıyor hemen hamile kalana ödül veriyorlar sanki bu işler kısmet işi kimseyi ilgilendirmezz hayırlısıyla isteyen herkes hamile kalır inş

Amin canım benim inşallah. Her evlenen hemen yapacak diye bir şey yok. Belki sorun yok isteseler hemen olacak ama istemiyorlar. Gezmek tozmak istiyorlar. Kimse bunu düşünmüyor. Eminim öyle bir durum bile olsa olmuyor çocukları yalan söylüyor derler

Aaa öyle mi beresindeydiniz? Bir de yaş kaç? Yaşlarımız yakınsa muhtemelen birbirimizi tanıyoruzdur.
1 bucuk yıl oturdum 9 aydır bursada yaşıyorum elvankent korkut atanın orada oturuyordum gimsaya gitmeden ama benim hiç komşum yoktu tanışmıyoruzdur muhtemelen yaşımda 24

Emin ol bir gün yüzümüz gülecek canım daha yeniyiz dur bakalım :))

Ben eve bi kuş aldım. Tüm negatif enerjiyi alıyor sen de al istersen :)

Kızlar bu ne ola
Lökosit bende 745 çıkmıştı bu deger aralıgı hastaneye göre degişiyor bazılarına göre en yüksek 5 bazı hastanelere göre 3 ama benim aşırı yüksekti çok antibiyotik kullandım tuvalete gitmemek için birşey yiyip içmiyordum içimdeki herşey tuvalete dökülecek gibi geliyodu aglıyordum sürekli allah yardımcın olsun neden bol yazmş anlamadm normalde deger aralıgı yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…