Evet canım değer aralığı yazmıyor. Bi önceki ay 10-12 çıkmıştı. Şimdi neden bol yazıyor, değer yazsaydı tereddütte kalmazdımLökosit bende 745 çıkmıştı bu deger aralıgı hastaneye göre degişiyor bazılarına göre en yüksek 5 bazı hastanelere göre 3 ama benim aşırı yüksekti çok antibiyotik kullandım tuvalete gitmemek için birşey yiyip içmiyordum içimdeki herşey tuvalete dökülecek gibi geliyodu aglıyordum sürekli allah yardımcın olsun neden bol yazmş anlamadm normalde deger aralıgı yazar
Adetin geldi diye şükret valla benimki gecikti ve gelmiyor ayar oldumBu ayda bişi yok. Kizlar.
Yanma falan çok varmı sürekli idrara çıkma yada tam yapamama hissi bende çok vardı her tuvalete gittigimde aglardım o kadar kötüydüm bu kadr belirtilerin yoksa benim kadr yüksek degildir demek ki bol bol su iç idrara çık o enfeksiyonu anca öyle atarsın biraz yanmalara dayanıcaksın yoksa benim gibi birsürü antibiyotik içersin çok geçmiş olsun canım allah şifa versinEvet canım değer aralığı yazmıyor. Bi önceki ay 10-12 çıkmıştı. Şimdi neden bol yazıyor, değer yazsaydı tereddütte kalmazdım
Varrr benim 3 tane oğluşum var :) eşleri öldü 3ünün deEmin ol bir gün yüzümüz gülecek canım daha yeniyiz dur bakalım :))
Ben eve bi kuş aldım. Tüm negatif enerjiyi alıyor sen de al istersen :)
Benim halamda arpa buharına oturmuş öyle hamile kalmış. Ama ondada iltihap varmışInsallah canım halam on yıldan sonra kurle hamile kalmis ama sormaya utandım açıkçası bana ilac kullanma bitkisel kurler yap dedi onunda 2 yada 3 tup bebek denemesi olmamisti bir suru tedavi gördü.
Ay kıyamam yaa :/Varrr benim 3 tane oğluşum var :) eşleri öldü 3ünün de
Ayy maşallah Allah annalı babalı buyutsün inş. Ultrosonla baktımı doktor :)Yaptım canım kanda verdim :)))) 4+4 üz :) :)
AkyuvarcanimAyyBildiğim kadarıyla lökosit Alyuvar hücresiymiş canım ama inşaallah kötü bir şey değildir ya :/
Aynen vallahi ama halletmem lazım bu yüzden olmuyo galibazaten biz zavallı kadınların en büyük sıkıntısı enfeksiyon kum
Öyle belirtilerim yok canım gayet rahat çıkıyorum. ama enfeksiyon olduğunu biliyorum kasık ağrım var.Yanma falan çok varmı sürekli idrara çıkma yada tam yapamama hissi bende çok vardı her tuvalete gittigimde aglardım o kadar kötüydüm bu kadr belirtilerin yoksa benim kadr yüksek degildir demek ki bol bol su iç idrara çık o enfeksiyonu anca öyle atarsın biraz yanmalara dayanıcaksın yoksa benim gibi birsürü antibiyotik içersin çok geçmiş olsun canım allah şifa versin
Evet biliyorumA
Akyuvarcanimve aslinda iyi birsey bagisiklik sistemini kuvvetli tutar
Eşim 2015 yılında bir dişi bir erkek alıp hediye etmişti sevgililer gününde. Sonra 4 tane bebişleri oldu. Bebişin biri babasıyla diğeri annesiyle diğeri de kardeşiyle eş oldu sonraAy kıyamam yaa :/
Vay anasınıEşim 2015 yılında bir dişi bir erkek alıp hediye etmişti sevgililer gününde. Sonra 4 tane bebişleri oldu. Bebişin biri babasıyla diğeri annesiyle diğeri de kardeşiyle eş oldu sonra
Yok bakacak canım :)) haftaya inş iyi okur kese görünür dimi Allah razı olsun canımAyy maşallah Allah annalı babalı buyutsün inş. Ultrosonla baktımı doktor :)
Hangi buhara oturacağımızı şaştık artıkVucutta ki iltihabi en guzel.kuru dut atıyor..sabah aksam 1,5 yemek kasigi 1 .5 bardak su ile kaynatilip icilirse cok iyi bir iltihap sökücü... ayrica eskiler dut yapraklarini kaynatir suyuna otururlarmis.en fazla 7 dakika kaynayacak bu arada
Beğenmemişlerdir birbirleri. Yaşları da tutması lazım. Yoksa kabul etmiyorlar :) ya da ikisi de ya dişi ya erkekti. Bebişle her gün konuş mutlaka. Özellikle erkekse çok güzel eğitiliyor :)Vay anasını
Ya ben de 2 tane almıştım canım ama çiftleşmediler neden ki.
Sonra onları verip bi tane bebek aldım :)
Dut suyunu ben denedim icme olarak ve gayet ise yariyor cidden. bende romatizma var iltihapli o nedenle icmistim ..vucudun herhangi bir yerindeki iltihap icin ayricaHangi buhara oturacağımızı şaştık artık
Eşini kendi seçti canım :) anlaşıyorlardı ay bi de evimi mahvettiler dayanamadım artıkBeğenmemişlerdir birbirleri. Yaşları da tutması lazım. Yoksa kabul etmiyorlar :) ya da ikisi de ya dişi ya erkekti. Bebişle her gün konuş mutlaka. Özellikle erkekse çok güzel eğitiliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?