Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım değer aralığı yazmıyor. Bi önceki ay 10-12 çıkmıştı. Şimdi neden bol yazıyor, değer yazsaydı tereddütte kalmazdım

Evet canım değer aralığı yazmıyor. Bi önceki ay 10-12 çıkmıştı. Şimdi neden bol yazıyor, değer yazsaydı tereddütte kalmazdım
Yanma falan çok varmı sürekli idrara çıkma yada tam yapamama hissi bende çok vardı her tuvalete gittigimde aglardım o kadar kötüydüm bu kadr belirtilerin yoksa benim kadr yüksek degildir demek ki bol bol su iç idrara çık o enfeksiyonu anca öyle atarsın biraz yanmalara dayanıcaksın yoksa benim gibi birsürü antibiyotik içersin çok geçmiş olsun canım allah şifa versin

Emin ol bir gün yüzümüz gülecek canım daha yeniyiz dur bakalım :))

Ben eve bi kuş aldım. Tüm negatif enerjiyi alıyor sen de al istersen :)
Varrr benim 3 tane oğluşum var :) eşleri öldü 3ünün de

sell-in canim senin ovulasyon testi yaparak da hamile olduğunu öğrendiğini hatırlıyorum ? Her gün azar azar mi koyulasiyordu hamilelik olunca. Bir de aksamlari da yapmış miydin. Sabahki testle aynı mı oluyordu.

Insallah canım halam on yıldan sonra kurle hamile kalmis ama sormaya utandım açıkçası bana ilac kullanma bitkisel kurler yap dedi onunda 2 yada 3 tup bebek denemesi olmamisti bir suru tedavi gördü.
Benim halamda arpa buharına oturmuş öyle hamile kalmış. Ama ondada iltihap varmış

Öyle belirtilerim yok canım gayet rahat çıkıyorum. ama enfeksiyon olduğunu biliyorum kasık ağrım var.

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim

Vucutta ki iltihabi en guzel.kuru dut atıyor..sabah aksam 1,5 yemek kasigi 1 .5 bardak su ile kaynatilip icilirse cok iyi bir iltihap sökücü... ayrica eskiler dut yapraklarini kaynatir suyuna otururlarmis.en fazla 7 dakika kaynayacak bu arada

Eşim 2015 yılında bir dişi bir erkek alıp hediye etmişti sevgililer gününde. Sonra 4 tane bebişleri oldu. Bebişin biri babasıyla diğeri annesiyle diğeri de kardeşiyle eş oldu sonra
Vay anasını

Ya ben de 2 tane almıştım canım ama çiftleşmediler neden ki.

Sonra onları verip bi tane bebek aldım :)

Hangi buhara oturacağımızı şaştık artık

Vay anasını

Ya ben de 2 tane almıştım canım ama çiftleşmediler neden ki.

Sonra onları verip bi tane bebek aldım :)
Beğenmemişlerdir birbirleri. Yaşları da tutması lazım. Yoksa kabul etmiyorlar :) ya da ikisi de ya dişi ya erkekti. Bebişle her gün konuş mutlaka. Özellikle erkekse çok güzel eğitiliyor :)

Beğenmemişlerdir birbirleri. Yaşları da tutması lazım. Yoksa kabul etmiyorlar :) ya da ikisi de ya dişi ya erkekti. Bebişle her gün konuş mutlaka. Özellikle erkekse çok güzel eğitiliyor :)
Eşini kendi seçti canım :) anlaşıyorlardı ay bi de evimi mahvettiler dayanamadım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…