- 4 Aralık 2017
- 479
- 652
- 23
Unutursam hatırlat:))Tamam unutma ama
TamamUnutursam hatırlat:))
Süpermiş yaaDut suyunu ben denedim icme olarak ve gayet ise yariyor cidden. bende romatizma var iltihapli o nedenle icmistim ..vucudun herhangi bir yerindeki iltihap icin ayrica
Her yeri didikliyorlar. Bizimkiler uçunca perde pilesine çıkıp oturuyorlar :))Eşini kendi seçti canım :) anlaşıyorlardı ay bi de evimi mahvettiler dayanamadım artık
pırtları da cabasıHer yeri didikliyorlar. Bizimkiler uçunca perde pilesine çıkıp oturuyorlar :))
Kan değerim 39.75 çıktı o zmn doktor 15 günlük fln demişti ilk hamileliğimi öğrendiğim değer bu ama baya geç çıktı kanda benim 10 gün fln geçmiştiayy canım senin de durum ilginçmiş, geç döllenme mi olmuş yani? 10 gün sonra mı çıktı, kan değerin kaçtı merak ettim?
güzel geçsin muayene inşallah, çıkınca saldır yemeklere
şimdiden hayırlı olsun canım, bundan sonraki süreç de güzel geçsin
ay bu arada kızlar bugün 22.günüm, uzayan akıntıları 16-17.günler görmüştüm. Bugün gene yumurta akı kıvamında akıntılar, anlamadım. ne dersiniz?
Canım ben öğlen 2 gibi bakıyordum akşam da 10 civarı tekrar bakıyordum. Sabah- akşam hemen hemen aynı koyulukta çıkıyordu. Günden güne test sonucu koyulaştı, hatta dedim ki yine mi yumurtluyorum? Beklenen adet günüme yakın kopkoyu çıkmıştı. Sonra erken gebelik testi aldım orda pozitifi gördüm.sell-in canim senin ovulasyon testi yaparak da hamile olduğunu öğrendiğini hatırlıyorum ? Her gün azar azar mi koyulasiyordu hamilelik olunca. Bir de aksamlari da yapmış miydin. Sabahki testle aynı mı oluyordu.
Aynenpırtları da cabası
Sen neden hastalanmadın acaba hâlâ??Göğüs uçlarım dikleşti ve dokununca çok acıyorrrr
Benim de koyulaşır gibi olmuş ama sabah akşam aynı gibi akşam sıvı alımına dikkat etmedim gerçi. Benim bugün saymazsak 6 gun kaldı. Üç tane test kaldı o zaman sabahlari yapayım bakalım ne olacak koyulaşma olacak mı. Inşallah koyulaşır :)) çok teşekkür ederim yardimci olduğun için :)Canım ben öğlen 2 gibi bakıyordum akşam da 10 civarı tekrar bakıyordum. Sabah- akşam hemen hemen aynı koyulukta çıkıyordu. Günden güne test sonucu koyulaştı, hatta dedim ki yine mi yumurtluyorum? Beklenen adet günüme yakın kopkoyu çıkmıştı. Sonra erken gebelik testi aldım orda pozitifi gördüm.
Belki olurum göğüsler sinyal veriyor gibiSen neden hastalanmadın acaba hâlâ??
Hadi insaAllah bari o acidan rahatlarsinBelki olurum göğüsler sinyal veriyor gibi
Eee gebe kalinca terkedip gidecekmisin o zaman simdi sen biziKizlar benim yeni bat 6 mart artık uzun bir süre yokum. Kendinize iibakın
Inşallah olurum ya. Ama genelde böyle olunca ertesi gün oluyorum. Evde ped de yok. Sabah da erkenden çıkıyorum evden. Umarım rezil olmammHadi insaAllah bari o acidan rahatlarsin
Darisi bize insallah canimBenim halamda arpa buharına oturmuş öyle hamile kalmış. Ama ondada iltihap varmış
Alttan bakarsa görülür ama karındanda bakılınca belki görülür benim üstten görünmedi alttan döründü cnm benimYok bakacak canım :)) haftaya inş iyi okur kese görünür dimi Allah razı olsun canım
Hadi gelsin kırmızılarBelki olurum göğüsler sinyal veriyor gibi
Kiiz canim çekti tavuk kanat al bolca sosla firina sür. Yanına yesillik ve kivircik salatasi yap bide turşu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?