Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan değerim 39.75 çıktı o zmn doktor 15 günlük fln demişti ilk hamileliğimi öğrendiğim değer bu ama baya geç çıktı kanda benim 10 gün fln geçmişti

Canım ben öğlen 2 gibi bakıyordum akşam da 10 civarı tekrar bakıyordum. Sabah- akşam hemen hemen aynı koyulukta çıkıyordu. Günden güne test sonucu koyulaştı, hatta dedim ki yine mi yumurtluyorum? Beklenen adet günüme yakın kopkoyu çıkmıştı. Sonra erken gebelik testi aldım orda pozitifi gördüm.

Göğüs uçlarım dikleşti ve dokununca çok acıyorrrr

Benim de koyulaşır gibi olmuş ama sabah akşam aynı gibi akşam sıvı alımına dikkat etmedim gerçi. Benim bugün saymazsak 6 gun kaldı. Üç tane test kaldı o zaman sabahlari yapayım bakalım ne olacak koyulaşma olacak mı. Inşallah koyulaşır :)) çok teşekkür ederim yardimci olduğun için :)

Kiiz canim çekti tavuk kanat al bolca sosla firina sür. Yanına yesillik ve kivircik salatasi yap bide turşu

Ayyyy demeeee çok severim bu menüyü varya ağzım sulandı hee. Valla dayanamıcam kendimi tavuğa gömücem zaten, yemişim hormonunu yaa off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…