- 2 Nisan 2014
- 1.371
- 927
- 123
Yok yani bat a yakın gelirim şimdi ypck bişi yokkk :)Eee gebe kalinca terkedip gidecekmisin o zaman simdi sen bizi
Aynen çağırın beni gelirim ben:) biz de Beylikdüzü ne yerleşmek istemistik ama her yere uzak diye burayı tercih ettik :)
Heryerimiz hormon olmus zatenAyyyy demeeee çok severim bu menüyü varya ağzım sulandı hee. Valla dayanamıcam kendimi tavuğa gömücem zaten, yemişim hormonunu yaa off
Aslında ben de Beylikdüzü isterdim kiralar iyi evler güzel :) tek sıkıntı uzaklığı. Siz de gelin bu taraflara:)Çok mantıklı bir hareket bence bizde işlere yakın diye kaldık yoksa aklımızdan geçmedi değil taşınmak :)
Aserme 5. Haftada basliyor mu isimiz is o zaman :)Kızlarr yemek konusu açmayın yaaaa ne görsem canım çekiyor bu yüzden bütün yemek sayfalarını takipten çıkardım
Kızlarr yemek konusu açmayın yaaaa ne görsem canım çekiyor bu yüzden bütün yemek sayfalarını takipten çıkardım
Aslında ben de Beylikdüzü isterdim kiralar iyi evler güzel :) tek sıkıntı uzaklığı. Siz de gelin bu taraflara:)
Hahahahah bilmiyorum ben ne görsem istiyorum iştahım çok açıkAserme 5. Haftada basliyor mu isimiz is o zaman :)
Benim.hoşuma giden yani bu galiba Beylikdüzünün. Ayrı gezegen gibi ama sakinligi denizi bu bakımdan hoşuma gidiyor :)Ben çoğunlukla geliyorum zaten canım eşimin babannesi o taraflara yakınyabancısı sayılmam beylikdüzü bildiğin ayrı gezegen dünyanın bir ucu :/
Valla avcumu yalıyorum bişey olmaz diyorlar da batıl inanç işteAyyyy kusura bakma kuzum benim aman sakın haa canın ne çekiyorsa ye mahrum bırakma kendini. Oyyy hamişlik işte yaa insana neler yaptırıyor :)
Ye canım asitli kafeinli yiyecekler haricinde ye ki bebiste nasibini alsin senden:) zaten az kalmis mide bulantilarinin baslamasi ihtimaline karsi simdiden ye insallah olmaz da rahat geçirirsinn:) yemek meselesi icin de kusura bakma canimmHahahahah bilmiyorum ben ne görsem istiyorum iştahım çok açık
Inşallah gelir artıkHadi gelsin kırmızılar
Soğan kürüne sabah başlıyorum reglim gelene kadar devam :sInşallah gelir artık
Aynen canım iyi olur. Bugün 1 hafta oldu benim. Dün yapamadım sadeceSoğan kürüne sabah başlıyorum reglim gelene kadar devam :s
Ben bugün nette bunu buldum ultrason resimleriyle anlaşılıyormuş erkendenÇin takvimi doğruysa kızım olacak
Benimde öyle oldu canım hassas testlerden almıştım poziftif çıktı kanda negatif yanlış sonuç verdi malesefYa kizlar testte pozitif olan kanda neden negatif olur hala uzuluyorum cuma kan verdim degegrim 1.39 cikmisti pazar gunu test yaptim iki vizgi cikti pazartesi hastaneye gittim kan verdim 0.5 cikti ve adet oldumbidaha lan versem miki acaba
Ay bi haftadır kullanıyosun ve sökülmediAynen canım iyi olur. Bugün 1 hafta oldu benim. Dün yapamadım sadece
BilmiyorumAy bi haftadır kullanıyosun ve sökülmedi
Kimbilir benimki ne zaman sökülür :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?