Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen çağırın beni gelirim ben:) biz de Beylikdüzü ne yerleşmek istemistik ama her yere uzak diye burayı tercih ettik :)

Çok mantıklı bir hareket bence bizde işlere yakın diye kaldık yoksa aklımızdan geçmedi değil taşınmak :)

Kızlarr yemek konusu açmayın yaaaa ne görsem canım çekiyor bu yüzden bütün yemek sayfalarını takipten çıkardım

Ayyyy kusura bakma kuzum benim aman sakın haa canın ne çekiyorsa ye mahrum bırakma kendini. Oyyy hamişlik işte yaa insana neler yaptırıyor :)

Aslında ben de Beylikdüzü isterdim kiralar iyi evler güzel :) tek sıkıntı uzaklığı. Siz de gelin bu taraflara:)

Ben çoğunlukla geliyorum zaten canım eşimin babannesi o taraflara yakın yabancısı sayılmam beylikdüzü bildiğin ayrı gezegen dünyanın bir ucu :/

Adamın karısıyla,160 bin tlsini götürmüşler.Adam TV'de karım kalsın paramı getirsinler diyo.Diğer adam da parayı vermem,karını al diyo.ツ

Ben çoğunlukla geliyorum zaten canım eşimin babannesi o taraflara yakın yabancısı sayılmam beylikdüzü bildiğin ayrı gezegen dünyanın bir ucu :/
Benim.hoşuma giden yani bu galiba Beylikdüzünün. Ayrı gezegen gibi ama sakinligi denizi bu bakımdan hoşuma gidiyor :)

Hahahahah bilmiyorum ben ne görsem istiyorum iştahım çok açık
Ye canım asitli kafeinli yiyecekler haricinde ye ki bebiste nasibini alsin senden:) zaten az kalmis mide bulantilarinin baslamasi ihtimaline karsi simdiden ye insallah olmaz da rahat geçirirsinn:) yemek meselesi icin de kusura bakma canimm

Ya kizlar testte pozitif olan kanda neden negatif olur hala uzuluyorum cuma kan verdim degegrim 1.39 cikmisti pazar gunu test yaptim iki vizgi cikti pazartesi hastaneye gittim kan verdim 0.5 cikti ve adet oldum bidaha lan versem miki acaba
Benimde öyle oldu canım hassas testlerden almıştım poziftif çıktı kanda negatif yanlış sonuç verdi malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…