Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
göğüs kararması ve koltuk altimdada mevcut hamilelik ten şüpheleniyorum acaba hamile olabilirmiyim ya

Iyi akşamlar canlarim anca kendime geldim negatif çıktı yine eşimle aglamaktan canımız çıktı yeni yeni kendime geldim ve hala regl olmadım 9 gün olmuş takvime baktım bugün yok olmuyor yok

Iyi akşamlar canlarim anca kendime geldim negatif çıktı yine eşimle aglamaktan canımız çıktı yeni yeni kendime geldim ve hala regl olmadım 9 gün olmuş takvime baktım bugün yok olmuyor yok
Daha önceki yazılarını okumadım ama tahminen yazıyorum. Muhtemelen yeni evlisin ya da 3_5 aydır çocuk istiyorsunuz. Böyle bi gecikme daha önceleride sık sık yaşamadıysan eğer bir dahaki ay hamile kalırsın. Bunuda buraya yazıyorum. Çünkü bu benim dördüncü hamileliğim hepsinde aynı şeyi yaşadım. Hamile kalmadan bi önceki adetim ta çok erken geldi ya çok geç. Düzensizleştiyse bebeğe yer yapıyor der büyükler. Tabi bu benim nacizane fikrim. Herşeyden önce kendinizi düşüncelerinizi rahat bırakın.....

Benimde öyle oldu canım hassas testlerden almıştım poziftif çıktı kanda negatif yanlış sonuç verdi malesef
Benim bi iki defa başıma geldi bu. Çok net bi şekilde 2.çizgi çıktı. Hatta birtanesi şu hassas testlerdendi geri götürdüm eczaneye dalga mı geçiyorlar benimle diye. Paramı iade ettiler. Vücutta bi hormon yükseliyormuş Dr öyle söylemişti bana. O nedenle öyle çıkabiliyormuş.hatta bu seferki testi yanımda götürdüm Dr iplemedi bile. Benim için bi geçerliliği yok dedi. Kan istedi hemen

Rica ederim canım benim ne demek inşallah koyulaşır sen de hayırlı güzel haberler ver bize :)

Kızlar adetime 6 gün var ama az önce tıpkı yumurtlama akintisi gibi akinti geldi sag kasiğimda agriyor sizce hamilemiyim acabaaa ??

Bnm bu kasiklarm ndn agriyo yaa ((
Benim de karnımda gaz sıkışmasını andıran sancı var 2 gündür. Sancı için çok erken diye enfeksiyon mu var acaba dedim. Moon1224 dut kurusu kaynatınca iyi gelir demiş, hemen yaptım. İnşallah geçirir, çok rahatsız edici.. yalancı doğum sancısı gibi mübarek.. seninki nasıl bir ağrı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…