Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
PamukDeniz Gözünaydın canımmm :))))
Allah saglikla tamamina erdirsinn :)))❤

Kızlar 50 sayfa vardı okuyamadım aksamdan beri :) Bugunde 2 posta misafirim vardiii :)
Simdi uzandim bakayim azcik dedim muhtemelen ilacin etkisinden bayılacam birazdan :)
Var mi gelismeleerrr???

Kızlar 50 sayfa vardı okuyamadım aksamdan beri :) Bugunde 2 posta misafirim vardiii :)
Simdi uzandim bakayim azcik dedim muhtemelen ilacin etkisinden bayılacam birazdan :)
Var mi gelismeleerrr???
Ne ilacı alıyorsun canım? Aman dikkat et uzun süre ayakta kalma, dinlen iyice

Ablam bnde enfeksiyn mu oldm diyrm yaa ondn korkuyrm ya adet agrisi gibi o hani pazar gunu kan geldi demistm ya o gundn beri agriyo sizliyoo

Insallah sifa olsn vosvosum sanaa :*

Suan nasil moralim duzeldi tesekkurler canim 7 ay dolmak uzere

Dal yemeksepeti'ne ver siparişini :)) aklında duracağına midende dursun :))

Ahahha yemeksepetinin reklam sloganı gibi oldu valla :))) süpermiş ! Bu arada üşütmekten olabilir mi sancın kuzum ? Ayağını sıcak tut, sıcak şeyler iç. İnşallah oluşum belirtileridir yaa.

Var mi gelismeleerrr???

Allah kolaylık versin kuzumda ilk zamanlarda yorma kendini dinlenmeye bak ne misafirmiş böle maşallah biri gelmiş biri gitmiş :))) bir hamişimiz var bugün :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…