Ne ilacı alıyorsun canım? Aman dikkat et uzun süre ayakta kalma, dinlen iyiceKızlar 50 sayfa vardı okuyamadım aksamdan beri :) Bugunde 2 posta misafirim vardiii :)
Simdi uzandim bakayim azcik dedim muhtemelen ilacin etkisinden bayılacam birazdan :)
Var mi gelismeleerrr???
Insaallah canimm:) hepimize nasip olur insaallah guzel.haberler vermeyi :)Rica ederim canım benim ne demek inşallah koyulaşır sen de hayırlı güzel haberler ver bize :)
Ablam bnde enfeksiyn mu oldm diyrm yaa ondn korkuyrm ya adet agrisi gibi o hani pazar gunu kan geldi demistm ya o gundn beri agriyo sizliyooBenim de karnımda gaz sıkışmasını andıran sancı var 2 gündür. Sancı için çok erken diye enfeksiyon mu var acaba dedim. Moon1224 dut kurusu kaynatınca iyi gelir demiş, hemen yaptım. İnşallah geçirir, çok rahatsız edici.. yalancı doğum sancısı gibi mübarek.. seninki nasıl bir ağrı?
Insallah sifa olsn vosvosum sanaa :*Benim de karnımda gaz sıkışmasını andıran sancı var 2 gündür. Sancı için çok erken diye enfeksiyon mu var acaba dedim. Moon1224 dut kurusu kaynatınca iyi gelir demiş, hemen yaptım. İnşallah geçirir, çok rahatsız edici.. yalancı doğum sancısı gibi mübarek.. seninki nasıl bir ağrı?
Ne ilacı alıyorsun canım? Aman dikkat et uzun süre ayakta kalma, dinlen iyice
Suan nasil moralim duzeldi tesekkurler canim 7 ay dolmak uzereDaha önceki yazılarını okumadım ama tahminen yazıyorum. Muhtemelen yeni evlisin ya da 3_5 aydır çocuk istiyorsunuz. Böyle bi gecikme daha önceleride sık sık yaşamadıysan eğer bir dahaki ay hamile kalırsın. Bunuda buraya yazıyorum. Çünkü bu benim dördüncü hamileliğim hepsinde aynı şeyi yaşadım. Hamile kalmadan bi önceki adetim ta çok erken geldi ya çok geç. Düzensizleştiyse bebeğe yer yapıyor der büyükler. Tabi bu benim nacizane fikrim. Herşeyden önce kendinizi düşüncelerinizi rahat bırakın.....
Hayirlisi bakalm yaaHadi hayirlisi bakalim
Insallah cok istiyorumSıkma canını allah hiç ummadığın anda nasip eder birde bakmişsin hamilesin sen bile şAşirirsin
Sen çatlatma iğnesine yorabilirsin aslında. Burda birileri yazmıştı iğneden sonra çok sancım oldu diye..Ablam bnde enfeksiyn mu oldm diyrm yaa ondn korkuyrm ya adet agrisi gibi o hani pazar gunu kan geldi demistm ya o gundn beri agriyo sizliyoo
Merhaba benimde geçen ay hiç gecikmeyen adetim 2 gün geçti yarın bat inşallah hamileyimdir ben ve isteyen diğer herkes için kocaman bir AMİNSuan nasil moralim duzeldi tesekkurler canim 7 ay dolmak uzere
Öyle misafirler hep gelsin dimi :) fitil olarak mı kullanacaksın progestanıProgestan verdi canım 200ml,her ihtimale karşı ve destek olsun dedi rahmine.
Sakin gecti yorgunluktan ziyade keyif veren cinsten :))))
de kullanıyorum progestanProgestan verdi canım 200ml,her ihtimale karşı ve destek olsun dedi rahmine.
Sakin gecti yorgunluktan ziyade keyif veren cinsten :))))
Mrb canim insallah hamilesindiir bende yelkenler suya indi bugünMerhaba benimde geçen ay hiç gecikmeyen adetim 2 gün geçti yarın bat inşallah hamileyimdir ben ve isteyen diğer herkes için kocaman bir AMİN
Mideme iyi geldi sanki.. oğlana da içirdim biraz, uyudu kaldı :) dut da memleketten ailemin bahçesinden toplayıp kuruttum geçen yaz.. koklaya koklaya içtimInsallah sifa olsn vosvosum sanaa :*
Ya bendende 6 gundur akinti geliyor yumurta aki gibi yogun tek parca yesilimsi bideKızlar adetime 6 gün var ama az önce tıpkı yumurtlama akintisi gibi akinti geldi sag kasiğimda agriyor sizce hamilemiyim acabaaa ??
Dal yemeksepeti'ne ver siparişini :)) aklında duracağına midende dursun :))
Kızlar 50 sayfa vardı okuyamadım aksamdan beri :) Bugunde 2 posta misafirim vardiii :)
Simdi uzandim bakayim azcik dedim muhtemelen ilacin etkisinden bayılacam birazdan :)
Var mi gelismeleerrr???
Ya bendende 6 gundur akinti geliyor yumurta aki gibi yogun tek parca yesilimsi bide
Burda bir yazida birseyler gordum yag felan yaziyordu onu yapicam ya dr hap verir bende icemiyorum midem almiyorCanım rengi yeşilse sıkıntı enf. Olabilir doktora görünmekte fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?