"hamile kalmadan önce adet düzensizliği" diye aratabilirsin. Benim de oğlumda hamile kalmam 6 ayı buldu. Bir birbuçuk seneyi Dr lar normal karşılıyo.dilerim Rabbim gönlünüze göre verir.Suan nasil moralim duzeldi tesekkurler canim 7 ay dolmak uzere
"hamile kalmadan önce adet düzensizliği" diye aratabilirsin. Benim de oğlumda hamile kalmam 6 ayı buldu. Bir birbuçuk seneyi Dr lar normal karşılıyo.dilerim Rabbim gönlünüze göre verir.
Öyle misafirler hep gelsin dimi :) fitil olarak mı kullanacaksın progestanı
Ben
de kullanıyorum progestan
Ahahha yemeksepetinin reklam sloganı gibi oldu valla :))) süpermiş ! Bu arada üşütmekten olabilir mi sancın kuzum ? Ayağını sıcak tut, sıcak şeyler iç. İnşallah oluşum belirtileridir yaa.
Allah kolaylık versin kuzumda ilk zamanlarda yorma kendini dinlenmeye bakne misafirmiş böle maşallah biri gelmiş biri gitmiş :))) bir hamişimiz var bugün :))
Bakacagim ama hic adet olmayacak misim gibi hissediyorum goguslerimde bir buyume var iki gundur onceden belli ederdi sivilceler felan agrasiflik olurdu hicbii yok test ucuz olanlardandi tekrar mi test alsam bilemedim ben"hamile kalmadan önce adet düzensizliği" diye aratabilirsin. Benim de oğlumda hamile kalmam 6 ayı buldu. Bir birbuçuk seneyi Dr lar normal karşılıyo.dilerim Rabbim gönlünüze göre verir.
Degerim yükseliyor gttikçe iğneyi şükr vurdular yatıyorm hastanede şimdi
Aslında ben de başta ağızdan kullandım sersem oldum, paso uyudum. Sonra doktorum istersen fitil olarak al, daha etkili olur dedi.. gece yatarken atıp uyuyordum. Kafana yatarsa doktora danışıp öyle kullan istersen.. mideye uğramadan adrese teslim hormonEvet :) cok severim bi anda plan yapmayi,yazin daha keyifli oluyor gerci :))))
Fitil olarak degil canim
Evet :) cok severim bi anda plan yapmayi,yazin daha keyifli oluyor gerci :))))
Fitil olarak degil canim
Hayirli olsuun :)
Her turlu benim minikle hareketli geciyor kuzum :) dikkat edebildigim kadar ediyorum tabii.
Hamis pamuk galiba di mi :) onu listenin sonunda gordum ilk oraya baktim :)))))
Sen nasilsiinnn?
Hoşgeldin güzelimMerhaba kızlar.
Bu ara fazla bakamıyorum.
Hepinizin iyi olmasını diliyorum.
Iyi geceler
seymaka İzmir'de hava iyi be gülüm, üşüme yok da, yemeklere tepki olabilir..
Ablam 4.ayim ilk kez boyle oluyor.baski var kasklarmda aNlamadm ndn anLriz bakalmSen çatlatma iğnesine yorabilirsin aslında. Burda birileri yazmıştı iğneden sonra çok sancım oldu diye..
Çorap + patik + terlik gezen insana deme bunuEvet olabilir :))) Hava güzel gitsin az kaldı gelmeme :)) Gerçi ben İzmirde bile patiksiz dolaşmam pinpirik style :))))
Hoşbuldum canim❤Hoşgeldin güzelimnasıl gidiyor tedavi?
Ohh memleket kokusu nasi yayilmistir evinzee :) afiyt olsn ablamMideme iyi geldi sanki.. oğlana da içirdim biraz, uyudu kaldı :) dut da memleketten ailemin bahçesinden toplayıp kuruttum geçen yaz.. koklaya koklaya içtim
İnşallah güzel şeylerin habercisidir canim benim, sabredeceğizAblam 4.ayim ilk kez boyle oluyor.baski var kasklarmda aNlamadm ndn anLriz bakalm
Arabistan burası burda ne gezerYok mu evlere paket servis
Hadi güzel haberler ver sende kuzum❤Ablam 4.ayim ilk kez boyle oluyor.baski var kasklarmda aNlamadm ndn anLriz bakalm
Bitti canım benim, acılı bekleme dönemi başladı :)) senin regl ne zaman teşrif edecek acep?Hoşbuldum canim❤
Regl olmayı bekliyorum tedavi için. Şimdilik ilaç takviyesi alıyorum. Takılıyoruz yine kafamıza göre
Sen nasılsın? Yumurtlama dönemi bitti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?