Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
"hamile kalmadan önce adet düzensizliği" diye aratabilirsin. Benim de oğlumda hamile kalmam 6 ayı buldu. Bir birbuçuk seneyi Dr lar normal karşılıyo.dilerim Rabbim gönlünüze göre verir.

Peki 6 aylık süreçte herhangi bir ilaç içtin mi yada kür yaptın mı ? 6 ay insana 6 yıl gibi geliyor insan ne yapçağını bilemiyor valla.

Maşallah bu bebişini de sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

Öyle misafirler hep gelsin dimi :) fitil olarak mı kullanacaksın progestanı

Evet :) cok severim bi anda plan yapmayi,yazin daha keyifli oluyor gerci :))))
Fitil olarak degil canim

Ben

de kullanıyorum progestan

Hayirli olsuun :)

Her turlu benim minikle hareketli geciyor kuzum :) dikkat edebildigim kadar ediyorum tabii.

Hamis pamuk galiba di mi :) onu listenin sonunda gordum ilk oraya baktim :)))))
Sen nasilsiinnn?

"hamile kalmadan önce adet düzensizliği" diye aratabilirsin. Benim de oğlumda hamile kalmam 6 ayı buldu. Bir birbuçuk seneyi Dr lar normal karşılıyo.dilerim Rabbim gönlünüze göre verir.
Bakacagim ama hic adet olmayacak misim gibi hissediyorum goguslerimde bir buyume var iki gundur onceden belli ederdi sivilceler felan agrasiflik olurdu hicbii yok test ucuz olanlardandi tekrar mi test alsam bilemedim ben

Degerim yükseliyor gttikçe iğneyi şükr vurdular yatıyorm hastanede şimdi

Sevindim canım insallah 2.doza gerek kalmaz.
Kacti son degerin?

4.gun yukselmis cikar ama stres yapma sakin.
7.gun degerin daha onemli olacak unutma❤

Evet :) cok severim bi anda plan yapmayi,yazin daha keyifli oluyor gerci :))))
Fitil olarak degil canim
Aslında ben de başta ağızdan kullandım sersem oldum, paso uyudum. Sonra doktorum istersen fitil olarak al, daha etkili olur dedi.. gece yatarken atıp uyuyordum. Kafana yatarsa doktora danışıp öyle kullan istersen.. mideye uğramadan adrese teslim hormon

Evet kuzum pamuk :) hatta 2 kişi daha var gözden kaçırmışım 3 etti :)

Bende nasıl olayım umudumu Mart’a bıraktım sakinlikle bekliyorum. Okadar çok detaylarla hareket ettimki bu kez üstüne düşmücem. ( dedi ve yumurtlama zamanı ne yapçağını şaşırdı :))) )

Merhaba arkadaşlar ben ovülasyon testinden pek anlamıyorum ama bu ne oluyo acil cevap verebilir misiniz dün eşimle beraber olduk ama şimdi koyu ne yapmalıyım

Eklentiler

• IMG_3006.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…