Aslında ben de başta ağızdan kullandım sersem oldum, paso uyudum. Sonra doktorum istersen fitil olarak al, daha etkili olur dedi.. gece yatarken atıp uyuyordum. Kafana yatarsa doktora danışıp öyle kullan istersen.. mideye uğramadan adrese teslim hormon
Merhaba kızlar.
Bu ara fazla bakamıyorum.
Hepinizin iyi olmasını diliyorum.
Iyi geceler
Evet kuzum pamuk :) hatta 2 kişi daha var gözden kaçırmışım 3 etti :)
Bende nasıl olayım umudumu Mart’a bıraktım sakinlikle bekliyorum. Okadar çok detaylarla hareket ettimki bu kez üstüne düşmücem. ( dedi ve yumurtlama zamanı ne yapçağını şaşırdı :))) )
Baskan izmire geldiginde beklerm :)seymaka İzmir'de hava iyi be gülüm, üşüme yok da, yemeklere tepki olabilir..
Mrb cnmm nasilsin nasil gidiyyrr varmi bi hareketlilikMerhaba kızlar.
Bu ara fazla bakamıyorum.
Hepinizin iyi olmasını diliyorum.
Iyi geceler
Çorap + patik + terlik gezen insana deme bunu
Eyvah eyvah... Sen aşersen ne olacak peki? Kaç gülüm memlekete, ailen burdaysa onlarla geçir hamileliği benceArabistan burası burda ne gezer
Oooo hadi bakalim hayirli haberler alalimBitti canım benim, acılı bekleme dönemi başladı :)) senin regl ne zaman teşrif edecek acep?
❤❤❤Iste bende gece yatarken aliyorum :) Zaten az uyuyan ve zor dalan bi insandim isime geliyor :) Digerini almamakta isime geliyor anladin sen
Sen nasılsın?Oldu mi bi daha lekelenme?
Bizde senin iyi haberlerini duymayı diliyoruuuuz❤
Diger 2 kisiyiiii gormedimm
Parantez ici harikaa :))))) hic heyecan yapmadanda zor be kuzum.En basindan tadinida,heyecaninida yaşa tabiii❤
Ahh kuzumm nerdeee insallah Hyirliisi bakalm 12 subatta bi test patLtirim ignenin 12.gunu :) goruruz ak mi kara mi :)Hadi güzel haberler ver sende kuzum❤
Baskan izmire geldiginde beklerm :)
Kızlar cevap bekliyorum bilgisi olan yazabilir mi lütfeeenMerhaba arkadaşlar ben ovülasyon testinden pek anlamıyorum ama bu ne oluyo acil cevap verebilir misiniz dün eşimle beraber olduk ama şimdi koyu ne yapmalıyım
Oo ck kisayms anca aileye yetr o vakit..aile nerde oturuyr burdaAyyy sağol kuzuum uzun kalsam valla görüşmek isterdim cuma gece geliyorum pazar sabah dönüyorumbenim olayımda bu hep böle
Yazın daha uzun zaman yaratıyorum tabiki :))
Az kalmış. Herşeyin hayirlisi tabi.Ahh kuzumm nerdeee insallah Hyirliisi bakalm 12 subatta bi test patLtirim ignenin 12.gunu :) goruruz ak mi kara mi :)
Oooo hadi bakalim hayirli haberler alalimYa hu ne uzun oluyor o dönem son bekleyiş olsun insallah.
Zatî muhterem 25 şubatta gelecek
Bence testle kendini yorma imkanın varsa sağlık ocağına gidip bi kan ver. Ben geçen yıl bi ilaç kullanmıştım ona sebep iki aya yakın adet görmedim. Söktürücü kullandımBakacagim ama hic adet olmayacak misim gibi hissediyorum goguslerimde bir buyume var iki gundur onceden belli ederdi sivilceler felan agrasiflik olurdu hicbii yok test ucuz olanlardandi tekrar mi test alsam bilemedim ben
Olma o regliyi :) bebis gelsnn tek istegim buu ama tup bebekle ilk denemede olumlu sonuc alanlardaa var o asamaya alirsan dilegim onlardan olman.Rabbm yuzunuzu guldursun kuzum belliki en iyi hakedenlerdensin bunuAz kalmış. Herşeyin hayirlisi tabi.
Biz evrene olumlu mesaj gönderelim. Bız anne olacagiz diyelim
Bende regl olmayi bekliyorum canim. Ondan sonrasi insallah iyi olacak.
Leke olmadı bi daha canım.. karın ağrısı var gaz sancısı gibi..Iste bende gece yatarken aliyorum :) Zaten az uyuyan ve zor dalan bi insandim isime geliyor :) Digerini almamakta isime geliyor anladin sen
Sen nasılsın?Oldu mi bi daha lekelenme?
Bizde senin iyi haberlerini duymayı diliyoruuuuz❤
Diger 2 kisiyiiii gormedimm
Parantez ici harikaa :))))) hic heyecan yapmadanda zor be kuzum.En basindan tadinida,heyecaninida yaşa tabiii❤
Kızlar cevap bekliyorum bilgisi olan yazabilir mi lütfeeen
Amiiiinnnnn9 ay gelmeyesice :)))))
Boyle hususi onu beklemekte cok saskinca :)))
Ama yurudugun yolun guzelligi❤
Leke olmadı bi daha canım.. karın ağrısı var gaz sancısı gibi..
Ben aynı ilacı kullandım direk, ağızdan alınan aynı zamanda fitil işlevi de görüyor.
Sen böyle rahat ettiysen sıkıntı yoook
Amiiiinnnnn
Gelmesin diye beklerken şimdi gelsin demek cok tuhaf oluyor. Seni iyi anliyorum.
Sonu guzel olsun. Ben sakince beklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?