Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Iste bende gece yatarken aliyorum :) Zaten az uyuyan ve zor dalan bi insandim isime geliyor :) Digerini almamakta isime geliyor anladin sen

Sen nasılsın?Oldu mi bi daha lekelenme?

Merhaba kızlar.
Bu ara fazla bakamıyorum.
Hepinizin iyi olmasını diliyorum.
Iyi geceler

Bizde senin iyi haberlerini duymayı diliyoruuuuz❤

Diger 2 kisiyiiii gormedimm

Parantez ici harikaa :))))) hic heyecan yapmadanda zor be kuzum.En basindan tadinida,heyecaninida yaşa tabiii❤

❤❤❤
İnsallah canım benim.

Ahh kuzumm nerdeee insallah Hyirliisi bakalm 12 subatta bi test patLtirim ignenin 12.gunu :) goruruz ak mi kara mi :)
Az kalmış. Herşeyin hayirlisi tabi.
Biz evrene olumlu mesaj gönderelim. Bız anne olacagiz diyelim
Bende regl olmayi bekliyorum canim. Ondan sonrasi insallah iyi olacak.

Oooo hadi bakalim hayirli haberler alalim Ya hu ne uzun oluyor o dönemson bekleyiş olsun insallah.
Zatî muhterem 25 şubatta gelecek

9 ay gelmeyesice :)))))
Boyle hususi onu beklemekte cok saskinca :)))
Ama yurudugun yolun guzelligi❤

Bakacagim ama hic adet olmayacak misim gibi hissediyorum goguslerimde bir buyume var iki gundur onceden belli ederdi sivilceler felan agrasiflik olurdu hicbii yok test ucuz olanlardandi tekrar mi test alsam bilemedim ben
Bence testle kendini yorma imkanın varsa sağlık ocağına gidip bi kan ver. Ben geçen yıl bi ilaç kullanmıştım ona sebep iki aya yakın adet görmedim. Söktürücü kullandım

Az kalmış. Herşeyin hayirlisi tabi.
Biz evrene olumlu mesaj gönderelim. Bız anne olacagiz diyelim
Bende regl olmayi bekliyorum canim. Ondan sonrasi insallah iyi olacak.
Olma o regliyi :) bebis gelsnn tek istegim buu ama tup bebekle ilk denemede olumlu sonuc alanlardaa var o asamaya alirsan dilegim onlardan olman.Rabbm yuzunuzu guldursun kuzum belliki en iyi hakedenlerdensin bunu

Leke olmadı bi daha canım.. karın ağrısı var gaz sancısı gibi..
Ben aynı ilacı kullandım direk, ağızdan alınan aynı zamanda fitil işlevi de görüyor.
Sen böyle rahat ettiysen sıkıntı yoook

Cok sukur❤O agrıda şu gecmeyen sızılardır insallah ❤ calisma vardir icerdeeeee❤

Ettim ettim iyiyimm boyle :))

Amiiiinnnnn
Gelmesin diye beklerken şimdi gelsin demek cok tuhaf oluyor. Seni iyi anliyorum.
Sonu guzel olsun. Ben sakince beklerim.

O zaman siradaki etap beni bu halimlede anlamak ❤ :)
Seni gordugume sevindim.Iyi oldugunu umuyorum❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…