- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Gözyaşlarımı tutamadı yine. Hepiniz ayri ayri o kadar iyisiniz ki. Boyle sarılasım geliyor.Olma o regliyi :) bebis gelsnn tek istegim buu ama tup bebekle ilk denemede olumlu sonuc alanlardaa var o asamaya alirsan dilegim onlardan olman.Rabbm yuzunuzu guldursun kuzum belliki en iyi hakedenlerdensin bunu
Sıkışmış olsa gerek :))) atamadım gitti.. bugün değil, birkaç gündür dondurulmuş gıda tükettim, etkisi olabilir. Gazlı hiç bir şey yemem içmem zaten.. aslında kefir de içtim düne kadar ama... Kurtaramadı sanırım.. neyse ki dut kurusu yetişti imdadıma.. şu an gayet iyiyimAhahaha ayyyy şu an o moddayımm :)) ozaman senin sancı üşütmekten olamaz. Gazlı bişiler yenmiş bugün heralde sal gitsin rahat bırak içindeki kötülükleri :)))))))
Bende pek anlamıyorum şimdi koyulaşmış yani ne zaman çatlıycak pek anlamıyorum kafam karıştıBen ovulasyon testi kullanmadim ama dun gece iliski olmus.Bence yarin iliski olsun
Insallah canim insallah. Iyiyim çok şükür.O zaman siradaki etap beni bu halimlede anlamak ❤ :)
Seni gordugume sevindim.Iyi oldugunu umuyorum❤
He yaaa bitmiyor mübarek... İnşallah sen de o rahatlıkla bir gol atıp doktoru şoka uğratırsın beybiOooo hadi bakalim hayirli haberler alalimYa hu ne uzun oluyor o dönem son bekleyiş olsun insallah.
Zatî muhterem 25 şubatta gelecek
Oo ck kisayms anca aileye yetr o vakit..aile nerde oturuyr burda
Sıkışmış olsa gerek :))) atamadım gitti.. bugün değil, birkaç gündür dondurulmuş gıda tükettim, etkisi olabilir. Gazlı hiç bir şey yemem içmem zaten.. aslında kefir de içtim düne kadar ama... Kurtaramadı sanırım.. neyse ki dut kurusu yetişti imdadıma.. şu an gayet iyiyimMoon1224 sağolsun
Yok anacım bizim çocuk masraf çıkartacak illa ki belli oldu. Bastırın parayı oyle gelirim diyorHe yaaa bitmiyor mübarek... İnşallah sen de o rahatlıkla bir gol atıp doktoru şoka uğratırsın beybi
Sen aglamaaa kuzumm gulll..senn iyi niyetindn karsindakinin iyiligii.keske imkanimiz olsa kucaklasak birbirimiizi omzumuzda aglasak sarsak yaralarimizi.Rabbime dualarmz dualarda buluslim insallah seviliyorsnnn :****Gözyaşlarımı tutamadı yine. Hepiniz ayri ayri o kadar iyisiniz ki. Boyle sarılasım geliyor.
Allah ne diliyorsan kat kat fazlasini versin sana canim❤
Hee uzakms ortada bulusurz egekent 2 :) baya terssBalçovada kuzum sen nerdesin
T çizgisi C çizgisinden daha koyu olunca 10-12 saat içinde çatlıyor yumurta. Yarın değerlendirirsen arkadasın dediği gibi, tam isabet olur inşallahBende pek anlamıyorum şimdi koyulaşmış yani ne zaman çatlıycak pek anlamıyorum kafam karıştı
Gidemiyorum sıkıntı ı zaten eşimçalışıyor ve ben yeni taşındım hicbir yer bilmiyorumBence testle kendini yorma imkanın varsa sağlık ocağına gidip bi kan ver. Ben geçen yıl bi ilaç kullanmıştım ona sebep iki aya yakın adet görmedim. Söktürücü kullandım
Birtanesin❤❤❤Sen aglamaaa kuzumm gulll..senn iyi niyetindn karsindakinin iyiligii.keske imkanimiz olsa kucaklasak birbirimiizi omzumuzda aglasak sarsak yaralarimizi.Rabbime dualarmz dualarda buluslim insallah seviliyorsnnn :****
Bende pek anlamıyorum şimdi koyulaşmış yani ne zaman çatlıycak pek anlamıyorum kafam karıştı
Aman da nazlı bebişYok anacım bizim çocuk masraf çıkartacak illa ki belli oldu. Bastırın parayı oyle gelirim diyor
Hee uzakms ortada bulusurz egekent 2 :) baya terss
Bi gelsinde bebisler İzmir de buluşuruz hep birlikte insallahAman da nazlı bebişaman da teyzesinin kuzusu gelir inşallah çok yormadan sizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?