Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olma o regliyi :) bebis gelsnn tek istegim buu ama tup bebekle ilk denemede olumlu sonuc alanlardaa var o asamaya alirsan dilegim onlardan olman.Rabbm yuzunuzu guldursun kuzum belliki en iyi hakedenlerdensin bunu
Gözyaşlarımı tutamadı yine. Hepiniz ayri ayri o kadar iyisiniz ki. Boyle sarılasım geliyor.
Allah ne diliyorsan kat kat fazlasini versin sana canim❤

Ahahaha ayyyy şu an o moddayımm :)) ozaman senin sancı üşütmekten olamaz. Gazlı bişiler yenmiş bugün heralde sal gitsin rahat bırak içindeki kötülükleri :)))))))
Sıkışmış olsa gerek :))) atamadım gitti.. bugün değil, birkaç gündür dondurulmuş gıda tükettim, etkisi olabilir. Gazlı hiç bir şey yemem içmem zaten.. aslında kefir de içtim düne kadar ama... Kurtaramadı sanırım.. neyse ki dut kurusu yetişti imdadıma.. şu an gayet iyiyim Moon1224 sağolsun

Dutu duymamıştım hiç iyi oldu öğrendiğim atarsında rahatlarsın inşallah kuzum hemen

Gözyaşlarımı tutamadı yine. Hepiniz ayri ayri o kadar iyisiniz ki. Boyle sarılasım geliyor.
Allah ne diliyorsan kat kat fazlasini versin sana canim❤
Sen aglamaaa kuzumm gulll..senn iyi niyetindn karsindakinin iyiligii.keske imkanimiz olsa kucaklasak birbirimiizi omzumuzda aglasak sarsak yaralarimizi.Rabbime dualarmz dualarda buluslim insallah seviliyorsnnn :****

Bence testle kendini yorma imkanın varsa sağlık ocağına gidip bi kan ver. Ben geçen yıl bi ilaç kullanmıştım ona sebep iki aya yakın adet görmedim. Söktürücü kullandım
Gidemiyorum sıkıntı ı zaten eşimçalışıyor ve ben yeni taşındım hicbir yer bilmiyorum

Bende pek anlamıyorum şimdi koyulaşmış yani ne zaman çatlıycak pek anlamıyorum kafam karıştı

Benim bildigim lh catlamadan yukseliyor.24-36 saat icinde catlayacak.
Ama test yapanlarda nasil durum bilmiyorum canim.Galiba en koyu oldugu gun onemli.

Akintini ve sizilarinida dusun ipucu olsunlar sana

Aslinda mesela şöyle düşün dun geceki iliskin bu geceyi zaten kurtariyor.Yarin aksamda tazelemis olacaksin.
Yani bos atlamis olmuyorsun hatta sperm biriktirmis oluyorsun :)))))))))))

Hee uzakms ortada bulusurz egekent 2 :) baya terss

Ouuyyy hemde ne ters valla aynı benim beylikdüzü gibi bi yerdesin anacım çok uzak. Ben izmirdeyken Çiğlide çalışıyordum organizede her gün servisle gidiyordum o günler geldi aklıma karga b.kunu yemeden kalkardım :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…