Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi gelsinde bebisler İzmir de buluşuruz hep birlikte insallah seymaka @Umithepvar

Ayyy buluşmazmıyız beee hamişkende görüşürüz inşallah göbek şov yaparız :))) çok isterim görüşmeyi gerçekten. Az önce yazdığınız duyguların hepsini bende yaşıyorum. Aynı yolun yolcusuyuz birbirimizi en iyi biz anlıyoruz. Ne bekar kankamız anlar ne de çocuklu dostumuz. Okadar iyi geliyosunuz ki gördüğümde de çok iyi geleceğine eminim. İnşallah o günleri görürürz :))

Sifa olsun canim

Allah razı olsun canım ya içimi rahatlattın bende pek anlamıyorum üst üste ilişkide iyi değil diyolar inşallah yarın daha koyu olur biraz kasıklarım ağrıyo ama ben bu yumurtlama günlerinden hiç bişey anlamıyorum o yüzden bi türlü tutturamadım

Servis de arabalı vapurla geçiyordu inşallah karşıya? O yol çekilmez yoksa

Ayy göbek şova çok güldüm
Daha cok kilo aldik diye dert edecegiz. O gunler hemen gelsin valla.
Bizi bizden başkası kesinlikle anlamiyor canim.
Insallah gorusuruz. Ayy ne konuşuruz valla. Anlat anlat bitmez

Dut kurusu kaynatıp içince vücuttaki iltihabı sökermiş. Ben de ağrı ondan olabilir diye içtim hafifledim. Bu arada dut kurusunu direk yemek de çok faydalı. Kansızlığa birebir

Bende kansızlık olsa gerek zırt pırt üşüdüğüme göre. Çokta sevmem ama yiyeyim bari napiyim

Kizlar bir sey danisacagim. Yumurta takibim yapiliyor klomen ictim.21.gun yumurtam 17 mm idi daha catlama yoktu ama progestan 12.4 cikti. 10 uzeri yumurta catlanis demek dye biliyrm.nasil ne ara oldu anlamadm.szce?

Servis de arabalı vapurla geçiyordu inşallah karşıya? O yol çekilmez yoksa

Yooo bayağı üçkuyulardan almaya başlıyorduk, hatay, üçyol, karabağlar derken bozyakadan yukarı ordan bir iki kısa yere daha girip ksk ya bağlanıyorduk bi şekilde çiğliye varıyorduk valla umuda yolculuk. Ben zaten bindiğim gibi uyurdum zaten ikinci ben binerdim :)

Ayy göbek şova çok güldüm
Daha cok kilo aldik diye dert edecegiz. O gunler hemen gelsin valla.
Bizi bizden başkası kesinlikle anlamiyor canim.
Insallah gorusuruz. Ayy ne konuşuruz valla. Anlat anlat bitmez

Evet yaa hatta kesin şunu deriz kusura bakmayın ama sölicem “ ne salakmışız yaa amma dert ettik kendimize şimdiki aklım olsa hayatta okadar strese girmezdim “ gibi geliyor. Bu günleri anarak güleceğimiz zamanımız olsun inşallah o günlerimizde gelsin.

güzergaha bak ben şok, ben iptal

güzergaha bak ben şok, ben iptal

Fecidi 8,5 ta mesai başlıyordu. Ben servis beklerken gözümü çok açmazdım zaten sabahın köründe açamıyordum, uykum açılmasın kaldığım yerden devam edeyim diye bayağı da derin uyuyordum öyle de bir yol :)))) 9 ay öyle gittim geldim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…