Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnde ole yapiym suan kuzumm oyyy sormaa ama bn ck seviyrm o tarafi yaa dogdugumuzdn beri orda olunca iste tersligi gozumuze gelmiyo

Offf iyi dayanmissinn cnm :)

Kızlardır günaydın internetim yok giremiyorum.az sonra betaya baktirmak için hastaneye gidicem dua edin bana belki muayene de eder iyi haberler alayım.kalbim sizinle ...
Günaydın canım ben de seni merak ettim iki gündür hiç sesin çıkmıyor.. hadi hayırlı haberlerle gel inşallah

Günaydın,

ovulasyon testinde neden 2.çizgi ilk çizgi kadar koyu olmaz neden hep siliktir.
Bu ay yumurtlamadım mı acaba

Oyy kzum insallah yaaa ama tirnak icindeki lafina kesinlikle katiliyrm :))

Kızlardır günaydın internetim yok giremiyorum.az sonra betaya baktirmak için hastaneye gidicem dua edin bana belki muayene de eder iyi haberler alayım.kalbim sizinle ...
Kuzummmm hayirli guzel haberlerle gel insallah.Rabbm gonlundekini hakkinda hayirli kilsin bekliyrz merak ve heyecanla hadi git gel :)

Ayyy ne guzl olurr yaaa ck istermmm cnm vala :)

seymaka U Umithepvar @Efe2014
İnşallah Hamiş kalırızda.. belki bir hastane bahçesinde belki aynı hastanenin doğumhanelerinde Belki bir hastane kantininde sıcak çayımızı yudum yudum yudumlarız
Hihi hastaneyi aynı tutarsak belki 4 kişi indirimde yaparlar Koloni halinde 4 ken inşallah 8 oluruzzz

Hadi inşallah çok çok güzel haberlerle gelirsinnn dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…