İyi gecelerO zaman uyuyalım güzelleşelim canlarım
İyi geceler
Orası öyle ama bilemedim. Hayırlısı bakalım :)İmkansız diye bişey Yok CNm Allah ol derse olur gülüm
Bnde ole yapiym suan kuzumm oyyy sormaa ama bn ck seviyrm o tarafi yaa dogdugumuzdn beri orda olunca iste tersligi gozumuze gelmiyoOuuyyy hemde ne ters valla aynı benim beylikdüzü gibi bi yerdesin anacım çok uzak. Ben izmirdeyken Çiğlide çalışıyordum organizede her gün servisle gidiyordum o günler geldi aklıma karga b.kunu yemeden kalkardım :)))))
Ayyy ne guzl olurr yaaa ck istermmm cnm vala :)
Kesinlikle katiliyrm ablama :)Bebekler gelince şart olacak bu toplanma :)
Offf iyi dayanmissinn cnm :)Yooo bayağı üçkuyulardan almaya başlıyorduk, hatay, üçyol, karabağlar derken bozyakadan yukarı ordan bir iki kısa yere daha girip ksk ya bağlanıyorduk bi şekilde çiğliye varıyorduk valla umuda yolculuk. Ben zaten bindiğim gibi uyurdum zaten ikinci ben binerdim :)
Günaydın canım :) bu sabah yenisini yaptın mı?Gunaydin kizlar benim testler dunden beri gittikce koyulasmisdoğru mudur ki ?
Günaydın canım ben de seni merak ettim iki gündür hiç sesin çıkmıyor.. hadi hayırlı haberlerle gel inşallahKızlardır günaydın internetim yok giremiyorum.az sonra betaya baktirmak için hastaneye gidicem dua edin bana belki muayene de eder iyi haberler alayım.kalbim sizinle ...
Yok hayir cnm ... sabah drgilde ogleden sonra yapmayi düşündüm bu seferGünaydın canım :) bu sabah yenisini yaptın mı?
Hadi hayirli haberlerle gel insaAllahKızlardır günaydın internetim yok giremiyorum.az sonra betaya baktirmak için hastaneye gidicem dua edin bana belki muayene de eder iyi haberler alayım.kalbim sizinle ...
Öğleden sonra yapılan testte sabahki kadar iyi sonuç alınması zor. Adetin geçmiş olsa tamam ama daha erken olduğu için sabahki idrar daha doğru sonuç verir. Elinde fazladan test varsa yap tabii :)Yok hayir cnm ... sabah drgilde ogleden sonra yapmayi düşündüm bu sefer
Günaydın,Günaydın,
ovulasyon testinde neden 2.çizgi ilk çizgi kadar koyu olmaz neden hep siliktir.
Bu ay yumurtlamadım mı acaba
Kızlardır günaydın internetim yok giremiyorum.az sonra betaya baktirmak için hastaneye gidicem dua edin bana belki muayene de eder iyi haberler alayım.kalbim sizinle ...
Oyy kzum insallah yaaa ama tirnak icindeki lafina kesinlikle katiliyrm :))Evet yaa hatta kesin şunu deriz kusura bakmayın ama sölicem “ ne salakmışız yaa amma dert ettik kendimize şimdiki aklım olsa hayatta okadar strese girmezdim “ gibi geliyor. Bu günleri anarak güleceğimiz zamanımız olsun inşallah o günlerimizde gelsin.
Kuzummmm hayirli guzel haberlerle gel insallah.Rabbm gonlundekini hakkinda hayirli kilsin bekliyrz merak ve heyecanla hadi git gel :)Kızlardır günaydın internetim yok giremiyorum.az sonra betaya baktirmak için hastaneye gidicem dua edin bana belki muayene de eder iyi haberler alayım.kalbim sizinle ...
Ayyy ne guzl olurr yaaa ck istermmm cnm vala :)
Kızlardır günaydın internetim yok giremiyorum.az sonra betaya baktirmak için hastaneye gidicem dua edin bana belki muayene de eder iyi haberler alayım.kalbim sizinle ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?