- 7 Şubat 2017
- 2.315
- 2.250
- 133
Canım boooollll betalı sonuçlar diliyorumKızlardır günaydın internetim yok giremiyorum.az sonra betaya baktirmak için hastaneye gidicem dua edin bana belki muayene de eder iyi haberler alayım.kalbim sizinle ...
Vosvosumda var 10 olduk bak :)))) ayy nerde o gunlerrr :)) nasip olur insallah yaa :)) sarki yapsak cikar sozlerinden :)seymaka U Umithepvar Simayinannesi
İnşallah Hamiş kalırızda.. belki bir hastane bahçesinde belki aynı hastanenin doğumhanelerinde Belki bir hastane kantininde sıcak çayımızı yudum yudum yudumlarız
Hihi hastaneyi aynı tutarsak belki 4 kişi indirimde yaparlarKoloni halinde 4 ken inşallah 8 oluruzzz
Ben aslan pençesi denedim tadı iyiydi. Ölçüleri ve kaynatma süresini iyi ayarla canım, Allah kolaylık versin..Kozlar aslanpençesi ve civanperçemi ne dün akşam başladım bakalım. Umarım işe yararlar. Sonrada soğan kürü.aç karnına içmekde zor
Ben aslan pençesi denedim tadı iyiydi. Ölçüleri ve kaynatma süresini iyi ayarla canım, Allah kolaylık versin..
bu arada ılınınca içine bir çay kaşığı organik bal eklesek ne zararı olur acabaseymaka ?
seymaka U Umithepvar Simayinannesi
İnşallah Hamiş kalırızda.. belki bir hastane bahçesinde belki aynı hastanenin doğumhanelerinde Belki bir hastane kantininde sıcak çayımızı yudum yudum yudumlarız
Hihi hastaneyi aynı tutarsak belki 4 kişi indirimde yaparlarKoloni halinde 4 ken inşallah 8 oluruzzz
canım sabırlı ol, daha yeni denemeye başlamışsınız. hayırlı zamanda gelir bebiş inşallah =)Iyi akşamlar canlarim anca kendime geldim negatif çıktı yine eşimle aglamaktan canımız çıktı yeni yeni kendime geldim ve hala regl olmadım 9 gün olmuş takvime baktım bugün yok olmuyor yok
allahhımmmm aynı durumlar bende de var, ya yeniden yumurtluyoruz, ya hamişiz diye düşünmek istiyorummKızlar adetime 6 gün var ama az önce tıpkı yumurtlama akintisi gibi akinti geldi sag kasiğimda agriyor sizce hamilemiyim acabaaa ??
bebişim geçmiş olsun, vücudunun dengesi bir sarsıldı sanki. üşütme, takviye besinlerden yararlan =)Benim de karnımda gaz sıkışmasını andıran sancı var 2 gündür. Sancı için çok erken diye enfeksiyon mu var acaba dedim. Moon1224 dut kurusu kaynatınca iyi gelir demiş, hemen yaptım. İnşallah geçirir, çok rahatsız edici.. yalancı doğum sancısı gibi mübarek.. seninki nasıl bir ağrı?
şu progesteron konusunda ağızdan almak çok feci değil mi yaa, insanı bir tuhaf yapıyor, ani öğürme effekt falanAslında ben de başta ağızdan kullandım sersem oldum, paso uyudum. Sonra doktorum istersen fitil olarak al, daha etkili olur dedi.. gece yatarken atıp uyuyordum. Kafana yatarsa doktora danışıp öyle kullan istersen.. mideye uğramadan adrese teslim hormon
10 un üstünde ise, çatlamış diye biliyorum canım =)Kizlarr gunaydin bana cvp vermednzadetin 21.gunu ultrasonla yumurta bakildi,17 mm idi.daha oncesi gunlerde de gttm kontrole hep. 21.gun ayrica progesteron testi verdim 12.4 cikti. Bugun adet gunum iki gundr agrm var aklim cikiyor adet olucam dye. 12.4 olmasi catlanis yumurta mi demek bilenlerden yorum bekliyorum lutfen
Cok guzel :) masaAllahKızlar adete bes gün kala beta hcg 81 geldi sizce nasıl?
Mukemmel kuzum :)Kızlar adete bes gün kala beta hcg 81 geldi sizce nasıl?
Ikiz olmasinKızlar adete bes gün kala beta hcg 81 geldi sizce nasıl?
Kızlardır günaydın internetim yok giremiyorum.az sonra betaya baktirmak için hastaneye gidicem dua edin bana belki muayene de eder iyi haberler alayım.kalbim sizinle ...
Kozlar aslanpençesi ve civanperçemi ne dün akşam başladım bakalım. Umarım işe yararlar. Sonrada soğan kürü.aç karnına içmekde zor
Kizlarr gunaydin bana cvp vermednzadetin 21.gunu ultrasonla yumurta bakildi,17 mm idi.daha oncesi gunlerde de gttm kontrole hep. 21.gun ayrica progesteron testi verdim 12.4 cikti. Bugun adet gunum iki gundr agrm var aklim cikiyor adet olucam dye. 12.4 olmasi catlanis yumurta mi demek bilenlerden yorum bekliyorum lutfen
Canim en buyugu 17 idi iste baskasi nasil catladi da o deger cikti ben de anlamadimİnşallah hayırlı güzel haberlerle dön canım Allah betanı arttırsın :))
Yavrucum aslanpençesi ile civanperçemini neden aynı anda başladın. Sadece testeredişliaslan pençesini sabah akşam içmen yeterli. Kahvaltıdan ve akşam yemeğinden 2 saat sonra içiyorsun zaten çokta aç olmazsınSoğana da alışırsın merak etme ben ilk gün bunu asla içemem dedim ama sonra gazoz gibi geldi :)
Progesteron 10 üzeriyse yumurta çatladı anlamına geliyor diye biliyorum canım. Benim anlamadığım başka yumurtan çatlamış 17 mm olanda sonramı çatlayacak o kısmını anlamadım
Öyle yapim canım o zaman kaç gün kullancam peki 10 gün yeterlimiİnşallah hayırlı güzel haberlerle dön canım Allah betanı arttırsın :))
Yavrucum aslanpençesi ile civanperçemini neden aynı anda başladın. Sadece testeredişliaslan pençesini sabah akşam içmen yeterli. Kahvaltıdan ve akşam yemeğinden 2 saat sonra içiyorsun zaten çokta aç olmazsınSoğana da alışırsın merak etme ben ilk gün bunu asla içemem dedim ama sonra gazoz gibi geldi :)
Progesteron 10 üzeriyse yumurta çatladı anlamına geliyor diye biliyorum canım. Benim anlamadığım başka yumurtan çatlamış 17 mm olanda sonramı çatlayacak o kısmını anlamadım
Gönül istıyorki daha daha fazla yğksek olsunMukemmel kuzum :)
Ailende ikiz var mi ?Gönül istıyorki daha daha fazla yğksek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?