Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kozlar aslanpençesi ve civanperçemi ne dün akşam başladım bakalım. Umarım işe yararlar. Sonrada soğan kürü.aç karnına içmekde zor

Vosvosumda var 10 olduk bak :)))) ayy nerde o gunlerrr :)) nasip olur insallah yaa :)) sarki yapsak cikar sozlerinden :)

Kozlar aslanpençesi ve civanperçemi ne dün akşam başladım bakalım. Umarım işe yararlar. Sonrada soğan kürü.aç karnına içmekde zor
Ben aslan pençesi denedim tadı iyiydi. Ölçüleri ve kaynatma süresini iyi ayarla canım, Allah kolaylık versin..
bu arada ılınınca içine bir çay kaşığı organik bal eklesek ne zararı olur acaba seymaka ?

Kizlarr gunaydin bana cvp vermednz adetin 21.gunu ultrasonla yumurta bakildi,17 mm idi.daha oncesi gunlerde de gttm kontrole hep. 21.gun ayrica progesteron testi verdim 12.4 cikti. Bugun adet gunum iki gundr agrm var aklim cikiyor adet olucam dye. 12.4 olmasi catlanis yumurta mi demek bilenlerden yorum bekliyorum lutfen

Kızlar hamilelik takvimimi değiştirmek istiyorum ama bir türlü bulamadım, “Kişisel bilgileriniz” kısmında çıkmıyor artık, farklı bir yere mi taşındı acaba?

Yok kuzum içine birşey karıştırma sade şekilde içmen gerekli profil resmine bayıldım bu arada :)

Ahahah süper olur valla bir avazda aynı anda :))

Arkadaşlar merhaba, en üstteki bugun yaptığım en üstten en alta yeniden eskiye sıralanıyor.dün ve bugün ilişki zamanları. Yardımcı olur musunuz? Cinsiyet konusunda kız bebek için uygun mudur?

Iyi akşamlar canlarim anca kendime geldim negatif çıktı yine eşimle aglamaktan canımız çıktı yeni yeni kendime geldim ve hala regl olmadım 9 gün olmuş takvime baktım bugün yok olmuyor yok
canım sabırlı ol, daha yeni denemeye başlamışsınız. hayırlı zamanda gelir bebiş inşallah =)

Kızlar adetime 6 gün var ama az önce tıpkı yumurtlama akintisi gibi akinti geldi sag kasiğimda agriyor sizce hamilemiyim acabaaa ??
allahhımmmm aynı durumlar bende de var, ya yeniden yumurtluyoruz, ya hamişiz diye düşünmek istiyorumm

bebişim geçmiş olsun, vücudunun dengesi bir sarsıldı sanki. üşütme, takviye besinlerden yararlan =)

şu progesteron konusunda ağızdan almak çok feci değil mi yaa, insanı bir tuhaf yapıyor, ani öğürme effekt falan

10 un üstünde ise, çatlamış diye biliyorum canım =)

ya kızlar bu arada geçen gün bir rüya gördüm. kafayı hamişlikle bozduğumuz için :))akıntım geliomuş böle yumurta akı tabir edilen, allah allah adete de az kaldı, acaba hamile miyim diye düşünüyorum. sonra hamile olduğum ortaya çıkıyor falan filan. ben bu rüyadan uyandım, bir iki saat sonrasında gerçekten de o akıntıyı gördüm sonrasında gece de gördüm gene, uzuyor vs. değerlendirdik tabi neler oluyor bana diyin hele bir.
insan kendine gelince nasıl da objektiflikten uzaklaşıyor..

Kızlardır günaydın internetim yok giremiyorum.az sonra betaya baktirmak için hastaneye gidicem dua edin bana belki muayene de eder iyi haberler alayım.kalbim sizinle ...

İnşallah hayırlı güzel haberlerle dön canım Allah betanı arttırsın :))

Yavrucum aslanpençesi ile civanperçemini neden aynı anda başladın. Sadece testeredişliaslan pençesini sabah akşam içmen yeterli. Kahvaltıdan ve akşam yemeğinden 2 saat sonra içiyorsun zaten çokta aç olmazsın Soğana da alışırsın merak etme ben ilk gün bunu asla içemem dedim ama sonra gazoz gibi geldi :)

Progesteron 10 üzeriyse yumurta çatladı anlamına geliyor diye biliyorum canım. Benim anlamadığım başka yumurtan çatlamış 17 mm olanda sonramı çatlayacak o kısmını anlamadım

Canim en buyugu 17 idi iste baskasi nasil catladi da o deger cikti ben de anlamadim doktor guzel rahim duvari da kabarmis iyice dedi gonderdi.bugun adet gunu iki gundur kasik agrisi var bakalim

Öyle yapim canım o zaman kaç gün kullancam peki 10 gün yeterlimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…